Zvaigžņu prognoze no 21. līdz 27. novembrim – sagaidāma veiksme karjerā!

 

Sākas novembra pēdējā pilnā nedēļa. Pie sava loģiskā noslēguma tuvojas rudens, kas nevar nepriecēt, jo priekšā decembris, Ziemassvētki un Jaunais gads. Tomēr atsļābt vēl nav vēlams. Ja vēlaties piesaistīt veiksmi, ievērojiet vienkāršus zvaigžņu pētnieku padomus.

Šonedēļ Merkurs atklās savu spēku Strēlnieka zīmē, un tajā pašā zīmē Venēra nedaudz nosēdīsies. Kopumā periods būs ārkārtīgi veiksmīgs ceļojumiem un darījumu braucieniem, izņemot nedēļas pirmo dienu, kurā šīs divas planētas saplūdīs kopā – visbīstamākais aspekts. Pārējās dienās Merkurs mums palīdzēs noturēties uz veiksmes viļņa.

Auns

Aunam tagad ir īstais brīdis, kad jārīkojas. Šī būs ārkārtīgi labvēlīga nedēļa jauna darba meklējumiem, biznesa paziņām, intervijām. Tas ir ļoti svarīgi tiem Auniem, kuri šobrīd meklē darbu un ļoti vēlas kļūt veiksmīgi. Planētas dod zaļo gaismu sportam un mēģinājumiem uzsākt vingrojumu ciklu. Aunam vairāk gribēsies kustēties, jo nakts gaismekļi iedvesīs viņos spēku un pašapziņu.

Vērsis

Vērsim šajās septiņās dienās var nākties vairāk komunicēt ar cilvēkiem, turklāt par dažādām tēmām un dažādās situācijās. Zvaigžņu pētnieki šīs zīmes pārstāvjiem ļoti iesaka attīstīt savu pārliecināšanas dāvanu, lai kļūtu veiksmīgāki un ātrāk sasniegtu savus mērķus. Tagad nekādā gadījumā nevajadzētu pārvērtēt savas spējas un prasmes. Reālistiskie Vērši kļūs par produktīvākajiem un efektīvākajiem viņu zīmes pārstāvjiem. Jums jābeidz skatīties uz pasauli caur rozā brillēm.

Dvīņi

Laika posmā no 21. līdz 27. datumam, iespējams, Dvīņiem vairāk laika būs jāvelta komunikācijai un randiņiem. Lai izvairītos no vilšanās saziņā ar jauniem vai jau pazīstamiem cilvēkiem, svarīgi no viņiem negaidīt pārāk daudz. Zvaigžņu pētnieki stingri iesaka neapvainoties par nepildītiem solījumiem un viegliem meliem, it īpaši pirmdien – nedēļas bīstamākajā dienā. Arī Dvīņiem vajadzētu būt uzmanīgākiem, jo ​​Visums sāks sūtīt viņiem  zīmes, kas norāda, ka dzīves ceļš ir izvēlēts nepareizi. Merkura ietekme palīdzēs to labot.

Vēži

Vēžus šajās septiņās dienās, dzīvē sagaida diezgan daudz svarīgu un neparastu notikumu. Veiksmes rituāli palīdzēs jums cienīgi un veiksmīgi pārdzīvot šos notikumus. Ienaidnieki prasmīgi izvietos savus tīklus, tāpēc ir svarīgi iemācīties analizēt situāciju un pieņemt pārdomātus lēmumus. Tas nav iemesls nevienam neuzticēties, taču jums būs jābūt izvēlīgākam. Būs ārkārtīgi svarīgi rūpīgi uzraudzīt cilvēku reakciju uz jebkādām darbībām, notikumiem, vārdiem. Nolasīt citus pēc viņu neverbālajiem žestiem būs brīnišķīga doma.

Lauva

Lauvām nedēļas sākumā būs grūti tikt galā ar emocijām, taču otrdien situācija krasi mainīsies. Vēl labāka situācija būs no piektdienas, kad Jupiters atbrīvosies no retrograda fāzes. Šis notikums padarīs Lauvu mazāk aizdomīgu un drosmīgāku. Tagad neņemiet visas sliktās lietas pārāk tuvu pie savas sirds. Jebkuras nelaimes, gan mazas, gan lielas, ātri pazudīs, neatstājot pat pēdas. Pirmdien, kad Venēra un Merkurs mēģinās sēt haosu Lauvu prātos,  ārkārtīgi noderēs meditācija un miera saglabāšana.

COMMENTS

Leave a Comment