Nolēmu pārbaudīt meitenes jūtas un atstāju zīmīti, ka aizeju uz visiem laikiem, bet tādu reakciju nevarēju paredzēt

Mēs visi esam ieinteresēti uzzināt mīļotā cilvēka reakciju uz kaut ko neparastu. Piemēram, izjokošanu vai pārbaudi. Pēdējā gadījumā reakcijas izsaukumam ir konkrēts mērķis. Tas ir vai nu pozitīvu emociju saņemšana, vai mēģinājums uzzināt atbildi uz jūsu jautājumu. Uldis nolēma, ka viņa gadījumā meitenes pārbaude būtu lielisks veids, kā saprast, ko darīt tālāk.

“Es nevaru turpināt. Ir pienācis laiks mums šķirties. Pārējās mantas es paņemšu sestdien. “

Uldis uz kafijas galdiņa atstāja zīmīti ar šādu saturu. Tad viņš paņēma somu ar pirmajām lietām, kas pagadījās pa rokai, un izgāja no dzīvokļa.

Viņš negrasījās pamest Maiju. Ja viņš patiešām nolemtu šķirties, viņš to darītu aci pret aci. Šobrīd jauneklis mēģināja saprast, cik dārgs viņš ir viņa draudzenei.

Viņš un Maija ir kopā 2,5 gadus. No pirmā acu uzmetiena viņiem klājas labi. Nesen Uldis arvien vairāk pieķēra sevi pie domas, ka Maija, iespējams, viņu vairs nemīl. Tā viņam likās, ja nebija agrākā maiguma un atbalsta. Maija vairs nevēlējās pavadīt visu savu laiku ar viņu. Viņa varēja viņam atteikt par labu kādai no viņas darāmajām lietām vai nepaziņot viņam, ka aizkavēsies darbā.

Juzdams, ka starp viņiem kaut kas nav kārtībā, Uldis nolēma rīkoties cietsirdīgi. Reiz viņš internetā ieraudzīja video, kur partneri tika pārbaudīti ar viltus šķiršanos. Mērķis bija uzstādīt kameru telpā, atstāt ziņu un skatīties cilvēka reakciju. Tas ir tieši tas, ko Uldis nolēma darīt.

Viņš sakrāmēja mantas koferī, uzrakstīja zīmīti un devās uz ēdnīcu tuvējā ielā. Tur viņš izņēma portatīvo datoru un sāka vērot, kas notiek dzīvoklī.

Lasi arī :Zvaigžņu prognoze no 21. līdz 27. novembrim – sagaidāma veiksme karjerā!

Pēc 30 minūšu gaidīšanas Maija atgriezās dzīvoklī. Uldim bija jāgaida vēl pāris minūtes, līdz viņa draudzene pamanīja zīmīti. Kad viņa paņēma zīmīti savās rokās, Uldis sastinga. Viņam šis bija patiesības brīdis: mīl vai nē. Meitene apsēdās uz dīvāna. Kādu laiku viņa vienkārši sēdēja un skatījās uz zīmīti. Tad viņa piecēlās un sāka ātri staigāt pa istabu. Kādā brīdī Maija apstājās un sāka raudāt.

Ulda laimei nebija robežu. Viņš ātri iebāza somā klēpjdatoru, samaksāja viesmīlei par kafiju un metās mājās. Tur viņu gaidīja gan priecīga, gan sirdi plosoša bilde. Meitene sēdēja uz paklāja un šņukstēja ar tādu spēku, ka pat uzreiz nepamanīja kāda cilvēka parādīšanos dzīvoklī.

– Mans dārgā, ko tu dari! Uldis sirsnīgi steidzās pie mīļotās. – Es nekur neiešu. Es esmu šeit ar tevi. Viss ir kārtībā.

Viņam ilgi nācās nomierināt Maiju. Pa ceļam viņš viņai paskaidroja, kas tieši notika un kāpēc viņš tā nolēma. Maija pat nevarēja atrast, ko atbildēt. Viņa tikai skatījās uz viņu ar apsārtušām, apjukuma pilnām acīm un dzēra ūdeni no glāzes.

Sākumā Uldis pat jutās vainīgs. Tomēr viņš noveda savu mīļoto līdz asarām. Bet no otras puses, prieka pietika. Tagad viņš noteikti bija pārliecināts, ka Maijai viņš ir vajadzīgs.

Nedēļu vēlāk. Pēc darba Maija viņu izsauca uz kafejnīcu. Pēdējā laikā viņa izturējās nedaudz atturīgi, bet Uldis to attiecināja uz neseno stresu. Viņš bija pilnīgi pārliecināts, ka drīz viss būs kā agrāk.

“Es vairs nevaru to izturēt, “ sacīja Maija. – Mums jāšķiras.

– Kas?! Kāpēc? Uldis bija patiesi apmulsis. –“Tu negribēji, lai es aizeju.”

-“Es arī negribēju būt muļķīgas pārbaudes subjekts. Tev nav ne jausmas, ko es tajā dienā pārdzīvoju. Bet tev bija vienalga. Tu biji laimīgs, kad man bija slikti. Un visu nedēļu tu staigā apkārt kā pāvs, lepojies ar to, ka novedi mani pie nervu sabrukuma. Es tev pateikšu noslēpumu. Ja tev bija jautājumi vai šaubas, pietika ar mani parunāt. Tici man, sarunu laikā asaru nav mazāk.

– Bet klausies…

-“Lai šī tev ir mācība. Es dodos prom. Es negribu ar tevi būt kopā. Pārējo paņemšu rīt.

Ar šiem vārdiem Maija piecēlās no galda un izgāja no kafejnīcas. Uldis viņai nesekoja. Viņš pasūtīja sev kafiju un skatījās tumšajā dzērienā. Nedzerot ne malku, viņš devās mājās. Uz vietu, kur noteikti bija pazudušas dažas viņas mantas.

Vai attiecībās ir pieņemami pārbaudīt meiteni vai puisi? Vai Maija rīkojās pareizi? Un vai Uldim bija morālas tiesības pakļaut savu draudzeni šādam pārbaudījumam?

COMMENTS

Leave a Comment