Meitenīte pazuda lidmašīnā lidojuma laikā, drīz vien nabaga māte uzzināja patiesību

Mana draudzene ir stjuarte. Es bieži dzirdu no viņas pārsteidzošus stāstus, kas notiek lidmašīnā. Draudzene pastāvīgi uzstāj, cik svarīga ir drošība lidojuma laikā. Bērna pavadīšanai lidmašīnā jābūt īpaši stingrai. Par to ir ļoti pamācošs stāsts.

Liāna (mana draudzene) vairākus gadus strādā par stjuarti. Tomēr ar viņu tā notiek pirmo reizi. Nākamā lidojuma laikā viena no pasažierēm paziņoja, ka viņas bērns ir pazudis. Pēc sievietes teiktā, viņa lidmašīnā iekāpusi kopā ar tikko dzimušu mazuli un trīs gadus vecu meitenīti.

Jaunā dāma raudāja un teica, ka bija devusies uz labierīcībām tikai uz minūti, lai nomainītu mazulim autiņbiksītes. Vairākiem kaimiņu pasažieriem apnika klausīties viņas vaidēšanā un viņi sāka apgalvot, ka sievietei ir tikai viens bērns. Tas bija vairāk nekā dīvaini.

Mana draudzene katram gadījumam pārbaudīja ar māti, vai viņa tiešām ieradusies ar diviem bērniem. Viņa aizkaitināti piekrita. Tomēr kāds netālu sēdošais pāris ierunājās. Viņi apgalvoja, ka jaunā māte lietoja kaut kādus vitamīnus.

Lasi arī: Pateicoties kam, Maksima Galkina un Allas Pugačovas bērni ir tik paklausīgi

Es tikko iedzēru nomierinošu līdzekli, jo man ir šausmīgi bail no lidošanas. Lūdzu, palīdziet man atrast manu bērnu!

Stjuarte pārmeklēja visu salonu, taču neatrada nevienu, kas pēc apraksta būtu līdzīgs cietušās meitai.

 

Šķir otru  lapu, lai lasītu tālāk 

COMMENTS

Leave a Comment