McDonald’s atver Baltijas valstīs modernāko restorānu, investējot tajā 800 000 eiro

Vadošais restorānu tīkls McDonald’s rekonstruējis savu centrālo un populārāko restorānu Vecrīgā, Z.A. Meierovica bulvārī 18, tajā investējot 800 000 eiro. Pēc rekonstrukcijas McDonald’s restorāns Vecrīgā kļuvis par modernāko Baltijas valstīs ar vislielāko nodarbināto cilvēku skaitu. Kā arī, tas ieguvis jauninājumu – apmeklētāju iecienīto McCafe.

„Mēs esam patiešām priecīgi atvērt Vecrīgā savu modernāko restorānu Baltijā, kas mūsu apmeklētājiem piedāvās pilnīgi jaunu pieredzi. Kopā ar mūsu rekonstrukcijas programmas noslēgumu, varam ar gandarījumu paziņot, ka 2017. gads bijis veiksmīgākais gads Premier Restaurants Baltics un Premier Restaurants Latvia vēsturē. Mums ir stabils plāns turpināt šo veiksmes stāstu, Latvijā līdz 2019. gadam investējot 4 miljonus eiro, koncentrējoties galvenokārt uz trīs jomām – esošo restorānu rekonstrukcijas pabeigšanu, digitālo jauninājumu ieviešanu un restorānu tīkla paplašināšanu Latvijā līdz 13 restorāniem,” norāda McDonald’s ģenerāldirektors Baltijas valstīs Vladimirs Janevskis.

Ar rekonstruēto Vecrīgas restorānu, McDonald’s saviem viesiem sniedz modernāko restorānu pieredzi Latvijā un Baltijā. Šogad McDonald’s noslēgs savu restorānu rekonstrukcijas programmu, kurā ietverta jauna pašapkalpošanās kiosku platforma, ērtāka ēdienu pasūtīšanas un maksāšanas sistēma, kas ļauj pārsteigt apmeklētājus un nodrošināt vēl augstākas kvalitātes apkalpošanu un jaunu pieredzi.

Pēc rekonstrukcijas McDonald’s restorāns Vecrīgā ieguvis jauninājumu – tajā atvērta arī McCafe, kas ir lielisks papildinājums apmeklētāju restorānu pieredzei, piedāvājot vēl lielāku dažādību kafijas un gardu desertu izvēlē. McDonald’s turpina strādāt pie McCafe zīmola attīstības Latvijā, un apsver iespēju izvietot McCafe arī citos Latvijas McDonald’s restorānos.

McDonald’s restorāns Vecrīgā tika atklāts tālajā 1994. gadā kā pirmais McDonald’s restorāns Baltijā. Pēc rekonstrukcijas tas ir kļuvis par modernāko un, pateicoties centrālajai un stratēģiski izdevīgajai atrašanās vietai, arī par visapmeklētāko McDonald’s restorānu Baltijas valstīs.

Lai apmierinātu aizvien pieaugošo mūsu viesu pieprasījumu pēc garšas un produktu kvalitātes, McDonald’s pastāvīgi strādā pie to uzlabošanas, piedāvājot ēdienus, kas ir pagatavoti tikai no augstākās kvalitātes izejvielām. Uzņēmums ieviesis jaunu burgeru klāstu, piedāvājot labāko garšas kvalitāti. Arī viesu apkalpošanas jomā turpmākajos gados paredzēta intensīva attīstība: nodrošinot vēl vienkāršāku maltīšu pasūtīšanas procesu, McDonald’s ieviesuši pašapkalpošanās kioskus un bezkontakta maksājuma terminālus, kā arī strādā pie vairākiem citiem digitāliem risinājumiem maltīšu pasūtīšanas un apmaksas procesam. Tāpat, McDonald’s šogad Baltijas valstīs ieviesis savu Global McDonald`s mobilo aplikāciju, kas restorānu apmeklētājiem nodrošina vēl labākus piedāvājumus un nākotnē arī maltīšu pasūtīšanu un apmaksu online vidē.

Tāpat, lai būtu soli tuvāk saviem klientiem un nodrošinātu tiem jaunu pieredzi, McDonald’s šogad testa versijā uzsācis arī maltīšu piegādei mājās.

Par mums:

“McDonald’s” ir vadošais ēdināšanas uzņēmums Latvijā pēc apmeklētāju un darbinieku skaita, kā arī finanšu snieguma un investīcijām. “McDonald’s” 12 restorānus Latvijā vidēji gadā apmeklē vairāk nekā 8 miljoni viesu, un “McDonald’s” nodrošina darba vietas 660 darbiniekiem.

“McDonald’s” Attīstības licences turētājai Maltas kompānijai “Premier Capital” pieder 140 “McDonald’s” restorāni Baltijas valstīs, Maltā, Grieķijā un Rumānijā, nodarbinot vairāk nekā 7500 cilvēku.”Premier Capital” ir Maltas kompānijas “Hili Ventures” meitas uzņēmums. “Hili Ventures” ir “McDonald’s” un “Apple” attīstības licences turētājs vairākās valstīs, kā arī darbojas loģistikas, inženierzinātņu, tehnoloģiju un nekustamo īpašumu jomās. “Hili Ventures” ir “CMA CGM”, “IBM”, “Konecranes”, “Lenovo”, “Microsoft”, “NCR”, “Peterson”, “Diebold Nixdorf” un daudzu citu globālu zīmolu partneris.

Leave a Comment