Numeroloģiskais horoskops uz 2018. gada maiju

Pirms dažiem tūkstošiem gadu cilvēki saprata, ka skaitļiem ir īpaša vara un tie ir saistīti ar mūsu likteņiem. Numeroloģiskā prognoze maijam palīdzēs jums labāk izprast Visuma noskaņojumu un plānus.

Lasi arī: Aizdomās par noziedzīgiem nodarījumiem maksātnespējas procesa laikā Valsts Pol***ja aizturējusi četras personas

Maijā valdīs pār pasauli skaitlis 8. Astoņi ir simbols veiksmei ikvienam, kam ir spēcīga griba, kas spēj ātri pieņemt pareizos lēmumus un nebaidās no atbildības. Maijā nebūs uzvarētāju un zaudētāju. Precīzāk, tie būs tikai tad, ja cilvēki nevēlas mainīties. Mainīt likteni un pārspēt iespējamo, nav tik grūti. Nemēģiniet pašlaik pieņemt sevi. Nelietojiet kompromisu ar sevi.

Finanses, bizness un darbs maijā

Astoņi ir lielisks, lai palīdzētu cilvēkiem strādāt un uzlabot finanses. Tas var aizpildīt jūsu nepilnības un var saasināt tās, paplašināt tās. Absolūti viss būs atkarīgs tikai no jūsu cīņas gara. Jums vienkārši vajag ņemt to, ja vēlaties. Ja esat ļoti noguris, tad ir vērts pareizi atpūsties. Tiem, kuri agrāk ir strādājuši labi, maijs var palīdzēt atpūsties.

Ir vērts atzīmēt, ka maijā astoņi palīdzēs jums redzēt sava iepriekšējā darba augļus. Šis ir atmaksāšanas laiks, rēķinu apmaksas laiks. No tā izriet, ka labāk ir atrisināt personīgos parādus pēc iespējas ātrāk. Arī numerologi iesaka pabeigt uzņēmējdarbību, jo astoņi nepieņem nepabeigtu darbu.

Lasi arī: “Ceriņu brīnums” – koncerts Raiņa un Aspazijas vasarnīcā

Principā skaitlis 8 neuzliek jums pienākumu maijā iesaistīties vienā lieta. Ja jūsu domas lidojums neapstājas, tad nemēģiniet to darīt. Mēģiniet izcelt radošumu vai praktiski pielietot nestandarta domāšanu. Klausieties savu sirdi un ķermenī, jo pārmērīga darba gadījumā jums būs nepieciešams steidzami atpūsties. Maijā nestrādājiet līdz nogurumam. Palieliniet savu efektivitāti ar intuīcijas palīdzību.

Mīlestība un attiecības maijā

Pagājušais pavasara mēnesis mīlas lietām neatbilst visiem. Ja jūtat, ka ir laiks atbrīvoties no vientulības jūga, tad nesēdieties un negaidiet, ka kāds pievērsīs jums uzmanību. Veiksme smaidīs tev, bet tev būs jāpieliek pūles. Ja jūs pastāvīgi iepazīstieties ar cilvēkiem, bet jums nav paveicies, labāk ir ļaut citiem cilvēkiem izvēlēties tevi. Pretējā gadījumā, sēžot vietā, nav vērts gaidīt brīnumu.

Ja jūs jau sen esat attiecības, tad ir pienācis laiks, lai tās dažādotu. Nestandarta randiņš atjauninās mīlestību un ļaus noslīkt romantikā un pozitīvismā. Ja jūs bieži esat atšķirtībā, tad centieties pavadīt tik daudz laika kopā, cik iespējams, šā gada maijā.

Lasi arī: Lucavsala kļūs daudz pieejamāka apmeklētājiem

Pievērsiet īpašu uzmanību tam, kādas ir jūsu attiecības. Tas attiecas ne tikai uz mīlestību, bet arī uz draudzību. Maijs būs neticami noderīgs jebkura mēroga biznesa attiecību veidošanai. Attiecības starp cilvēkiem, pamatojoties uz savstarpēju apmaiņu, būs visizdevīgākās un visrentablākās enerģijas izmaksu ziņā.

Garastāvoklis un Vese***a

Astoņi garastāvokli neietekmē gandrīz nemaz. Astoņi var tikai prasīt, lai jums būtu labs garastāvoklis, tāpēc nevajadzētu skumt. Skatieties tikai uz priekšu vai ņemiet atpūtu no bezgalīgiem kariem un nesaskaņām. Nebaidieties darīt to, ko pieprasa jūsu ķermenis un jūsu dvēsele. Neļaujiet notikumiem un apkārtējiem cilvēkiem pārvaldīt jūsu likteni un dzīvību.

Lasi arī: Treiju ģimenes pārcelšanās uz Angliju raisa viedokļus sadursmes un strīdus

Virziet sevi ar intuīciju, ja nepieciešams. Sestā sajūta nesaasināsies, bet atteikties no tās grūtākajā laika periodā, arī nevajadzētu. Runājot par Vese***as jautājumiem, astoņi arī nereglamentē šo jomu. Tas prasa tikai atjaunot enerģijas rezerves no cilvēkiem vai sadedzināt lieko kurināmo mūsu benzīna tvertnēs. Šī ir laba ziņa tiem, kuri zina, kā pareizi noteikt prioritāti un saprast viņu ķermeni, viņu prātus.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment