Meditācija ar ūdeni palīdzēs piesaistīt naudu

Izrādās, ka ar visparastākā ūdens palīdzību iespējams uzlabot savu finansiālo stāvokli! Lai to izdarītu, pietiek ar spēju koncentrēties un skaidri formulēt savas vēlmes. Mēs pastāstīsim par to, kā uzlādēt ūdeni, lai piesaistītu naudu.

Centieties pēc iespējas vairāk attīrīt smadzenes no nevajadzīgām domām un attēliem un pilnībā koncentrēties, lai, lādējot ūdeni, nepārnestu uz tām “tukšu”, bezjēdzīgu informāciju. Skaidri iedomājieties savu vēlmi (saistībā ar finansiālā stāvokļa uzlabošanos, protams) un pārnesiet šo informāciju uz ūdeni.

Apsveriet dažus pamata veidus, kā jūs varat “uzlādēt” ūdeni:

Meditācijas ar ūdeni ar nosaukumu “Bezgalīgs rēķins”

1. Piepildiet jebkuru trauku ar kausētu ūdeni un novietojiet to sev tiešā tuvumā.
2. Paņemiet lielu rēķinu un, skatoties uz to, iedomājieties, kā šis rēķins vairojas un nauda piepilda jūsu maku.
3. Garīgi palieliniet rēķina vērtību vairākas reizes un apdomājiet, kam jūs tērētu šādu summu.
4. Izveidojiet sava sapņa garīgo tēlu un iedomājieties, ka tas atrodas jūsu galvas centrā (iztēlojieties sapni kvēlojošas bumbiņas formā).
5. Lēni ieelpojiet un izelpojiet un iedomājieties, kā “bumba” no jūsu galvas tiek pārnesta ūdenī.
Meditācija uz ūdens ar nosaukumu “Naudas kanāls”
Šajā gadījumā meditācija uz ūdens palīdzēs jums uzlādēt šo šķidrumu sabiedriskās vietās.
1. Apmeklējiet kādu publisku vietu un mēģiniet sajust tās atmosfēru – atpūtieties un ierakstiet sajūtas, kas jums rodas, atrodoties šeit.
2. Tagad aizej uz publisku vietu, kur nauda ir “atrasta” – uz banku, uz lielu veikalu utt. Mēģiniet sajust naudas kanālu un noskaņojiet to uz ūdens pudeli, kuru paņemsiet līdzi. Iedomājieties, kā nauda plūst caur jūsu ūdeni.
3. Dzeriet uzlādētu ūdeni – dzeriet to maziem malciņiem, pakāpeniski pievienojot ēdienreizēm un dzērieniem.

Ūdens izvēle kodēšanai

Ja vēlaties uzlādēt ūdeni, tad vislabāk ir ņemt kausētu ūdeni – tas nesatur nekādu svešu informāciju. Jums nav jāvāc sniegs uz ielas – sagatavojiet kausētu ūdeni no krāna ūdens pats (tikai neaizmirstiet to attīrīt ar filtru, lai vēlāk varētu dzert).

Lasi arī: Kā izvēlēties apģērbu atkarībā no mēness?

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. septembrim: ievērojiet diplomātiju, lai sasniegtu panākumus

Kā pagatavot kausētu ūdeni?

Filtrā attīrīto ūdeni lej emaljētā traukā, malai paliekot apmēram 5 cm. Trauku pārklāj ar vāku un, zem tās dibena liek dēli, liek saldētavā. Pievērsiet uzmanību – tas prasīs nedaudz laika, un trauka iekšpusē sāks parādīties plānas ledus plāksnes. Izņemiet šīs plāksnes no ūdens un izmetiet tās – tās jums nav vajadzīgas. Pārlejiet atlikušo ūdeni citā katliņā un atkal ievietojiet to saldētavā – šoreiz līdz pilnīgai sasalšanai.
Kad ūdens ir pilnībā sasalis, trauku var izņemt no saldētavas un ūdeni var izkausēt dabiskā veidā. Tagad tas ir lieliski piemērots kodēšanai.

Leave a Comment