Kā izvēlēties apģērbu atkarībā no mēness?

Ir ļoti interesanta prakse, ko īpaši labprāt izmanto sievietes. Šī ir spēle ar stilu un krāsu shēmu apģērbā, kas saistīta ar pašreizējo mēness zodiaka stāvokli.

Ir novērots, ka, apzināti pieturoties pie noteikta stila un krāsu gammas, var panākt daudz lielāku savstarpējo sapratni ar citiem un piesaistīt savā dzīvē veiksmi. Turklāt šajā praksē nav nekā sarežģīta, un to var uztvert kā patīkamu laika pavadīšanu.
Tātad uz priekšu!

Mēness Aunā – šajā laikā uzvar stils, kas rada iespaidu par tavu aktīvo dzīves pozīciju un optimismu. Pārtrauciet savu izvēli par sava tēla demokrātiju un ērtībām, un tad jūs varēsiet atstāt daudz patīkamāku iespaidu uz citiem. Veiksmi piesaistīs spilgtas sarkanas, dzeltenas un baltas krāsu kombinācijas. Izvairieties no melnbaltām kombinācijām, tumšiem toņiem. Izvēloties savu izskatu un atbilstošu apģērbu, izvēlieties iespēju, kas vismazāk ierobežo kustības, atsakoties no stingriem un konservatīviem klasiskiem uzvalkiem, masīvām rotām un sarežģītām frizūrām. Rafinētā “dendija” tēls tagad nebūs veiksmīgs.

Mēness Vērsī – izvēlies romantisku stilu, krāsainas kleitas, smalkus, pasteļtoņus dzeltenos un zaļos toņos, neuzbāzīgus ziedu rakstus. Šajā laikā labi tiek uztverts viss maigais, saldais, pūkainais, mīkstais, acij tīkamais. Uzsveriet savu sievišķīgo siluetu, gludās figūras līnijas. Apsveicami ir augsti papēži, akcentēta jostasvieta, harmoniskas krāsu kombinācijas un jebkādi romantiski tēli. Izvairieties no mazākajām agresīvas seksualitātes piezīmēm, tāpēc pagaidām labāk iztikt bez melnām kleitām ar dziļiem asiem izgriezumiem un bez iecienītākās nekaunīgās koši lūpu krāsas.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. septembrim: ievērojiet diplomātiju, lai sasniegtu panākumus

Lasi arī: Andželas Pērlas prognoze septembrim: būs jaunas iespējas, citiem būs iespēja pabeigt vasarā nepabeigto

Mēness Dvīņos ir krāsu daudzveidības periods, kad jaunības stils tev lieliski noderēs, tāpēc droši izvēlies ērtu džinsu, košus t-kreklus un džemperus ar semantiskiem uzrakstiem un visdažādākajiem rakstiem. Tagad jūs varat atļauties eksperimentēt ar krāsainiem rakstiem, grafikām, čekiem, svītrām. Krāsu vienkrāsains un konservatīvs, apzināti stingrs apģērba stils, kas izceļ pretenzijas uz ekskluzivitāti un elitārismu, šobrīd neder.

Mēness Vēzī ir laiks, kad savā tēlā ir jāizmanto dažas papildu sarežģītas detaļas, piemēram, apmetņi, vilcieni, šalles, šalles, kapuces, noslēpumainas un simboliskas rotaslietas. Noteikti izceliet kakla izgriezumu, taču nepārcentieties! Esiet uzmanīgs krāsu risinājumiem. Jebkurš zaļš, smaragda, malahīta tonis, kā arī ziloņkaula un piena balts, uzvar un piesaista veiksmi tagad. Jūsu tēlam jābūt sievišķīgam, mīļam un noslēpumainam. Centieties atteikties no stingrā un konservatīvā stila, izvairieties no smagām, drūmām krāsām, īpaši melnā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment