Mehdi Ebrahimi Vafa padalījās ar prognozi visām zvaigžņu zīmēm, jūlija beigas solās būt karstas

Prognoze Lauvai, Jaunavai, Svariem un Skorpionam

Lauvām jūlija beigās vajadzētu parūpēties par sevi un vairāk laika veltīt fiziskajām aktivitātēm. Darbs ir jāuztver ļoti nopietni. Tagad jūsu izvēlei nevajadzētu krustoties ar citu cilvēku interesēm. Ļaunie cilvēki vērsīs pret jums savu negatīvismu, tāpēc nebūs lieki iegādāties kādu talismanu, kas kalpos jums par aizsardzību.

Jaunavām ir jāizdara nopietna izvēle. Un tagad ir laiks ieslēgt radošumu un domāt ārpus rāmjiem. Dari, kā sirds liek. Nepadodies, upurējot savu komfortu. Īpaši tas attiecas uz personīgām attiecībām. Finanšu ziņā jūlija pēdējās dienas nebūs tās labvēlīgākās, taču ar visu var tikt galā.

Svari atklās jaunu vaļasprieku pasauli. Daudz laika pavadīsi kopā ar ģimeni un draugiem. Pateicoties tam, jūsu dzīve kļūs daudz gaišāka, un jums vienkārši nepietiks laika visiem iespējamiem priekiem. Ja jūs meklējat savu mīlestību, jūtieties brīvi izteikt savas vēlmes. Tu satiksi cilvēku, kuram būs svarīga loma tavā nākotnē.


Lai ko Skorpioni uzņemtos, viņiem veiksies visā. Šobrīd ir īstais laiks finanšu investīcijām un jauniem darba projektiem. Nebaidieties sākt kaut ko jaunu, un jūsu risks vienmēr būs tā vērts. Mehdi iesaka jūlija pēdējās nedēļās izmantot sudraba lietas kā talismanu.

Prognoze Strēlniekam, Mežāzim, Ūdensvīram un Zivīm

Strēlniekus sagaida grūts jūlija beigas. Būs jāpieņem grūts lēmums. Taču atceries, ka vienmēr tev blakus būs cilvēki, kas tevi atbalstīs. Mehdi iesaka pievērst uzmanību skaitlim 8 un izmantot to, kur vien iespējams. Tas attiecas arī uz finansēm. Tagad jums ar viņiem vajadzētu būt labi.


Mežāžiem paveicās, jo viņiem tika atrisinātas daudzas problēmas. Jūs kļūstat par skatītāju, kurš vienkārši vēros notikumus. Šajā laikā ir vērts apmeklēt savu spēka vietu, kas sniedz mieru un prieku. Nestiepiet palīdzīgu roku kādam, kurš kādreiz jūs nodeva. Tas var izspēlēt nežēlīgu joku.

Lasi arī: Nekādā gadījumā neizmet ārā no mājas šīs lietas, lai neizmestu veiksmi un finansiālo labklājību

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: daudziem labāk sastādīt plānu mērķu sasniegšanai, pretējā gadījumā cietīsiet zaudējumus!

Ūdensvīra noskaņojumu var sabojāt intrigas, kas notiek aiz muguras. Bet tam nevajadzētu ietekmēt jūsu auglīgā darba rezultātus. Jūs zināt, kādu cenu maksājat par saviem sasniegumiem, un esat gatavs jau pavisam drīz iekarot jaunu virsotni. Tagad jums ir personīgi jākontrolē visi procesi, no kuriem ir atkarīga jūsu nākotne.

Zivju personīgajā dzīvē var rasties problēmas. Bet vajag ieslēgt diplomātu režīmu un tikt galā ar visiem pārpratumiem krastā. Jūlija beigas piemērotas biznesa darījumu slēgšanai un svarīgu papīru parakstīšanai. Tajā pašā laikā jūs sagaida ne tā vieglākā dzīves sērija. Bet visu var pārvarēt, ja ticat sev.

Tāda ir Mehdi Ebrahimi sniegtā prognoze. Pastāsti mums, ko tu sagaidi no mēneša beigām?