Nekādā gadījumā neizmet ārā no mājas šīs lietas, lai neizmestu veiksmi un finansiālo labklājību

Māja ir jāuztur tīra. Bet ne visu var izmest. Dažām lietām ir cieša saikne ar to īpašnieka enerģiju, tāpēc to izmešana var sagādāt sev nepatikšanas.

Agrāk cilvēki vispusīgi aizsargāja sevi un savas personīgās mantas no apkārtējo ietekmes. Pateicoties tam, parādījās daudzas zīmes un uzskati, kas laika gaitā kļuva par aizsardzības noteikumiem . Sekot tām vai nē, ir katra personīga lieta, taču eksperti atgādina, ka jebkādas zīmes un brīdinājumi nav dzimuši no nulles. Jo īpaši dažus priekšmetus labāk nekad neizmest, lai nesagādātu problēmas.

1. Maize un sāls. Dārgie viesi tika sagaidīti ar maizi un sāli Krievijā. Šie produkti simbolizē sāta sajūtu un labklājību, ģimenes labklājību un ģimenes laimi. Mūsu senči uzskatīja, ka ir iespējams uzaicināt augstāko spēku dusmas, ja esat neuzmanīgs pret maizi un sāli. Tāpēc maizes paliekas ieteicams dot putniem vai dzīvniekiem. Sāli var uzkaisīt uz zemes.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: daudziem labāk sastādīt plānu mērķu sasniegšanai, pretējā gadījumā cietīsiet zaudējumus!

Lasi arī: Matu griešanas Mēness kalendārs 2023. gada augustam: palīdzēs matiem augt un uzlabot finansiālo stāvokli!

2. Vecs maks vai soma. Maka vai somas izmešana ir slikta zīme. Tiek uzskatīts, ka kopā ar šiem priekšmetiem jūs varat izmest savu naudu, veiksmi un sociālo statusu. Agrāk maku vai somu izmeta īpašā veidā – vai nu aprakti zem jauna koka, vai sadedzināt. Tas palīdzēja ne tikai izvairīties no iespējamām finansiālām problēmām, bet arī atbaidīt nabadzību.

3. Ģimenes fotoalbumi. Fotogrāfijas nes cilvēku enerģijas nospiedumu un saglabā atmiņu par noteiktu dzīves mirkli. Atbrīvoties var tikai no tām bildēm, kurām ar tevi nav nekāda sakara. Ja fotoattēlā ir redzami jūsu radinieki, draugi, biedri, tad jums vajadzētu saglabāt fotoattēlus kā piemiņu. Pat ja jums nav attiecību ar šiem cilvēkiem, ir ļoti bīstami šādā veidā atslēgties. Bieži vien tas beidzas ar nepatīkamām sekām – slimību, ļaunu aci, melnu svītru. Ja jums ir jāatbrīvojas no fotogrāfijas, labāk to sadedzināt un izkaisīt pelnus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment