Mehdi Ebrahimi Vafa pastāstīja, kādi “skeleti skapī” var būt katrai zodiaka zīmei

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži mīl jautrību, un šajā gadījumā viņi var pat zaudēt mēru. Šeit runa nav tik daudz par biežu alkohola lietošanu, cik vienkārši vēlmi paņemt no dzīves visu. Drosme var neļaut Vēžiem sasniegt savus mērķus un mierīgi dzīvot saviem radiniekiem un draugiem. Vēlme pēc jautrības dažkārt pārsniedz visus Vēžu pienākumus.

 

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Lauvām ir viena raksturīga iezīme, ar kuru ne visi ir gatavi samierināties – tās ir pārmērīgas prasības. Viņi bieži kaitina un “uzvelk”, bet pēc tam izlīdzina visu ar savu harizmu un spēju uzvarēt.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavas ir ļoti tiešas, un ne visi var pieņemt šādu attieksmi. Jaunavas vienmēr runā aci pret aci, viņām maz rūp sarunu biedra jūtas šajā brīdī. Bailes no teiktā sekām Jaunavām teju pilnībā nav. Vienlaikus šāda uzvedība palīdz šīs zīmes pārstāvjiem aizstāvēt savu patiesību un savus principus.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svari ir ļoti detalizēti, analizē visu līdz mazākajai detaļai. Viņi cenšas izprast notiekošo, izprast dažu notikumu cēloņus, rūpīgi visu izsvērt un ļoti daudzas reizes. Tas, protams, bieži vien ir kaitinoši, taču tieši šī īpašība palīdz Svariem izvairīties no daudzām kļūdām.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni ļoti bieži kaitina citus ar savu pašapziņu. Šī īpašība atgrūž daudzus cilvēkus no Skorpioniem. Šīs zīmes pārstāvji nav gatavi piekāpties sarunu biedram un aizstāvot savu nevainību iet līdz pēdējam. Viņiem nerūp citu cilvēku jūtas un uzskati. Skorpions atkāpsies tikai kādu svarīgu un ekstremālu apstākļu iespaidā.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Sazināties ar Strēlniekiem ir viegli un vienkārši, ja vien viņi necenšas aizbēgt savā īpašajā pasaulē. Taču, tiklīdz zīmes pārstāvji ar galvu iegrimst savās fantāzijās, viņus nevar atpazīt. Turklāt šajā stāvoklī Strēlnieks attālinās no visiem, un viņu nav iespējams sasniegt.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem vissvarīgākais ir izteikt savas domas un jūtas, taču labāk šīs jūtas netraucēt. Galvenais ir klausīties un saprast, un tad Mežāzis kļūs par jūsu patieso draugu. Pretējā gadījumā viņš vienkārši attālināsies, un viņu nebūs iespējams sasniegt.

Lasi arī: Tikai divas zodiaka zīmes jūnijā spēs just veiksmes patieso garšu; jūs esat izredzētie

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīri nevar iedomāties dzīvi bez piedzīvojumiem. Viņiem katru dienu jāglābj pasaule, lai tā būtu labāka. Šķiet, ka viņi labāk zina, kas citiem vajadzīgs, un bieži vien iejaucas citu cilvēku dzīvēs gan praksē, gan ar saviem padomiem. Neraugoties uz to, ka Ūdensvīriem patīk miers, klusums un komforts, viņi bieži vien nonāk lietu biezumā un uzmanības centrā.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivis spēj ne tikai nopelnīt naudu, bet arī to tērēt. Lai cik šīs zīmes pārstāvji saņemtu, viņi uzreiz visu nolaidīs līdz santīmam. Uzkrājumi un ietaupījumi nav par tiem. Zivis noteikti iegādāsies visu, kas viņām patīk un neliegs sev priekus.

COMMENTS

Leave a Comment