Mehdi Ebrahimi Vafa pastāstīja, kādi “skeleti skapī” var būt katrai zodiaka zīmei

Mehdi Ebrahimi Vafa nosauca katras zodiaka zīmes vājās vietas, pastāstot, no kā katra baidās. Protams, ideālu cilvēku nav, un Zeltene žurnālisti nolēma izdomāt, kādi “skeleti skapī” ir katram zodiaka apļa pārstāvim.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam vienmēr ir mainīgs noskaņojums. Šī īpašība bieži vien satrauc pašu šīs zodiaka zīmes pārstāvi. Vienā mirklī Auns vēlas pārvietot kalnus, bet citā – apstāties un atpūsties. Tajā pašā laikā viņi vienā notikumā vai cilvēkā saskata gan sliktās, gan labās iezīmes, un viņiem ir ļoti grūti izveidot kopainu.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Galvenā Vērša negatīvā iezīme ir viņu rūdījums un nepacietība. Viņi vēlas visu uzreiz, nevēloties gaidīt. Vērša devīze ir “Es to gribu tūlīt!”, Un neviens viņu nepārliecinās, ka tas nav iespējams. Šī rakstura īpašība bieži vien traucē šīs zīmes pārstāvjiem sasniegt mērķus un vēlamos rezultātus. Turklāt, ja kaut kas nesanāks, Vērsis apēdīs sevi no iekšpuses.

Lasi arī: Tikai divas zodiaka zīmes jūnijā spēs just veiksmes patieso garšu; jūs esat izredzētie

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņu atbildību var laipni apskaust. Tomēr dažreiz tas kļūst pārmērīgs. Dvīņi cenšas būt laikā un visur, paveikt gandrīz neiespējamo. Ļoti bieži šī vēlme par katru cenu sasniegt mērķus aizēno visu pārējo un citus cilvēkus Dvīņu dzīvē. Tas kļūst par reālu problēmu viņu mīļajiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

COMMENTS

Leave a Comment