Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (09.03.-15.03.)

9. marts, pirmdiena – 20. Mēness diena. Dilstošs Mēness Skorpiona zvaigznājā. Matu kopšana, griezums un krāsošana būs veiksmīgas procedūras šodien. Šodien labvēlīgs būs arī pīrsings. Taču nelabvēlīga ir vien epilācija. 

10. marts, otrdiena – 21. Mēness diena. Dilstošs Mēness Skorpiona zvaigznājā. Šajā dienā Mēness atrodas bez noteikta virziena, tādēļ šodien sarežģītas kosmētiskās procedūras ieplānot nevajadzētu. Ir ieteicams dot priekšrocību skaistumkopšanas procedūrām mājas apstākļos. Maksimāli labvēlīgas šodien būs barojošās un tonizējošās maskas sejas un ķermeņa ādai mājas apstākļos. Fitnesa programmā šodien ir nepieciešams iekļaut vingrinājumus vēdera muskuļu un sēžamvietas stiprināšanai. 

11. marts, trešdiena – 22. Mēness diena. Dilstošs Mēness Skorpiona zvaigznājā. Mēness fāžu maiņas periodā ir ieteicams atcelt visas sarežģītās kosmētiskās procedūras un ieplānot relaksējošās procedūras, kā, piemēram, baseina apmeklējums, saunas vai pirts. Dienas beigās veiciet meditācijas vai jogas seansu. 

12. marts, ceturdiena – 23. Mēness diena. Augošs Mēness Dvīņu zvaigznājā. Šodien maksimāli labvēlīgas būs masāžas un kontrasta dušas procedūras ķermeņa ādai. Ikdienišķai roku kopšanai var iekļaut vanniņās nagu stiprināšanai, taču manikīrs šodien ir nelabvēlīgs. 

13. marts, piektdiena – 24. Mēness diena. Augošs Mēness Dvīņu un Vēža zvaigznājā. Saglabājās bīstamā mēness cikla ietekme jebkurām sarežģītām kosmētiskām procedūrām. Aktuālas šodien būs relaksējošās procedūras, piemēram, masāža vai arī relaksācijas seanss. Ja laika apstākļi atļauj, ieplānojiet vakara pastaigu, būtu labi, ja vieta, kuru jūs izvēlēsieties atradīsies netālu no skujkoku meža. Ja meža nav blakus, var pastaigāties pa parku vai arī jūras vai ezera piekrastē. 

14. marts, sestdiena – 25. Mēness diena. Augošs Mēness Vēža zīmē. Rīta stundas nepiestāvēs kosmētiskām procedūrām. Sagaidiet pusdienlaiku un dodieties uz salonu. Šodien var atbrīvoties no nevēlamajiem matiem, taču matu griezums šodien būs neveiksmīgs. Fitnesa programmā obligāti iekļaujiet staipīšanās un mugurkaula stiprināšanas vingrinājumus. 

15. marts, svētdiena – 26. Mēness diena. Augošs Mēness Vēža zīmē. Pamodināt ādu no rīta palīdzēs attīrīts vai minerālais ūdens ar ledus kubiciņiem. Bet tiem, kuriem nav alerģija, var kubiciņus pagatavot no novārījumiem un garšaugiem: šiem mērķiem ideāli piestāv kumelītes, kalendula, salvijas vai liepziedi. Sejas ādu var palutināt ar barojošām maskām. Taču tie, kas apmeklē solārijus, vajadzētu šodien uztaisīt pārtraukumu – šī diena nepiestāv iedegumiem. Tāpat šodien nevajadzētu izmantot karstos priekšmetus matu kopšanai – tie tikai pasliktinās matu stāvokli, taču frizūra, kas tiks uztaisīti ar to palīdzību – ilgi nenoturēsies. 

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment