Mēness matu krāsošanas kalendārs 2024. gada februārim: piešķiriet jaunu izskatu, lai gūtu panākumus!

13., 14. februāris: ugunīgajā Auna zvaigznājā turpinās Mēness augšana. Šis periods būs diezgan agresīvs, tāpēc matu krāsošana ir jāatliek. Jauns tēls var radikāli mainīt likteni, un tiem, kas nav gatavi nezināmajam, nevajadzētu riskēt.

15., 16. februāris: Mēness ir aktīvs Vērša zīmē. Šis laiks ir labvēlīgs matu krāsas maiņai. Jauns krāsojums atbrīvos no daudzām problēmām, kā arī palīdzēs jums kļūt relaksētākam.

17., 18. februāris: Mēness pāriet uz Dvīņu zvaigznāju. Gaisa elementa ietekme ir pozitīva, kas nozīmē, ka varat droši vienoties ar stilistu, lai mainītu savu tēlu. Gaiši toņi būs piemēroti un palīdzēs uzturēt labu garastāvokli.

19., 20., 21. februāris: augošā Mēness ietekme uz Vēzi ir pozitīva, un, tiklīdz tā sākas, jūs varat izlemt par drosmīgiem eksperimentiem un pilnībā mainīt savu tēlu. Tāpat derētu pārkrāsot sirmus matus, kā arī aizaugušas saknes. Krāsa var būt jebkura: galvenais, lai tā atbilstu noskaņojumam un iedvesmo optimismu.

22., 23. februāris: Lauvas aktīvā Mēness ietekmē zvaigžņu eksperti iesaka krāsošanu papildināt ar papildu kopšanas procedūrām. Noderēs  galvas masāža, skrubējošās un nostiprinošās maskas. Tos var veikt gan salonā, gan patstāvīgi mājās.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem veiksies 2024. gada februārī: nepalaidiet garām veiksmes iespējas!

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2024. gada februārim: tērējiet naudu uzmanīgi!

24., 25. un 26. februāris: Mēness pāriet Jaunavas zvaigznājā, un 24. datumā būs Pilnmēness. Matu krāsošana šajā dienā ir pilns ar nepatikšanām, tāpēc zvaigžņu eksperti neiesaka mainīt attēlu. Vislabāk matu krāsošanu pārcelt līdz 26. februārim. Dabiskās krāsvielas palīdzēs nostiprināt jūsu cirtas.

27., 28. februāris: dilstošais Mēness atgriežas Svaru zvaigznājā. Šajā periodā matu krāsošana nekaitēs jūsu enerģijai, taču krāsa jāizvēlas rūpīgi. Tumši toņi var izraisīt pārmērīgu aizkaitināmību.

29. februāris: pēdējā ziemas dienā dilstošā nakts zvaigzne atradīsies Skorpiona zvaigznājā. Tēla maiņa būs piemērota un būs glābiņš no blūza. Pavasara priekšvakarā ir vērts mainīt savu izskatu, pievienojot savam izskatam spilgtas notis.

Matu nokrāsas maiņa šobrīd nav grūta, jo to var izdarīt pati. Tomēr zvaigžņu eksperti iesaka pieturēties pie noteiktām mēness fāzēm, lai uzlabotu matu struktūru un netīšām nekaitētu tiem.

Leave a Comment