Mēness mīlestības kalendārs: kā stiprināt attiecības

Mēness Lauvā . Vīrietim šajā dienā vajadzētu sajust savu vadību attiecībās, tāpēc nebombardējiet viņu ar pārmetumiem un pretenzijām. Visas problēmas vislabāk var atrisināt ar kompromisu.

Mēness Jaunavas zīmē . Šajā dienā pāris var justies auksti un vienaldzīgi viens pret otru. No tā nav jābaidās. Šī diena ir dota, lai katrs varētu mazliet pabūt viens.

Mēness Svaru zīmē . Zvaigžņu eskperti iesaka šajās Mēness dienās radīt savam vīrietim romantisku noskaņu. Randiņš vai vakariņas sveču gaismā palīdzēs atgriezt pagātnes jūtas un kļūt tuvākam mīļotajam.

Mēness Skorpionā . Šī diena ir veiksmīga jebkurām sarunām ar vīrieti par aktuāliem jautājumiem un kopīgu nākotni. Atklāti izteikumi un plāni pārim ienesīs savstarpēju sapratni, uzticību un stabilitāti.

Mēness Strēlnieka zīmē . Sievietei šajā dienā jāuzslavē savs vīrietis un jāapbrīno viņa nopelni. Arī attiecībām noderēs, ja abu atmiņā atdzims atmiņas par labākajiem kopīgās pagātnes brīžiem.

Lasi arī: Vai attiecībām ir nākotne? Vienkāršs numeroloģisks aprēķins

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju enerģētiskās īpašības, kas pareizi izmantotas, var padarīt jūs veiksmīgus

Mēness Mežāzī . Šajā dienā vīrietis ir īpaši uzņēmīgs pret sadzīves problēmām. Sieviete var droši uzņemties ne viņa stipros plecus, kas ir daļa no saviem mājsaimniecības pienākumiem.

Mēness Ūdensvīrā . Šīs Mēness dienas ieteicams pavadīt kopā ar mīļoto. Laiku var veltīt kopīgai atpūtai vai kopīgu problēmu risināšanai.

Mēness Zivīs . Šajā dienā jūs varat droši savīt virves no sava vīrieša. Viņš īpaši uztvers mīļotās vārdus.

Lai panāktu ģimenes laimi un harmoniju attiecībās, zvaigžņu ekseprti iesaka sievietēm pareizi izprast Zvaigžņu zīmes, Mēness kalendāru un prognozes. Izmantojot zvaigžņu zinātni, protams, ne visu var zināt droši, bet, no otras puses, var labāk izprast daudzas situācijas un novērst nepatikšanas.

Leave a Comment