Merilina Kerro nosauca amuletus katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim: šie amuleti palīdzēs gūt panākumus

Gaisa zodiaka elementi ir Dvīņi, Ūdensvīrs un Svari . Spēcīgi amuleti viņiem ir jebkuri caurspīdīgi akmeņi, kurus iekšpusē atbalsta viegla miglaina dūmaka. Šo zīmju pārstāvji nekādā gadījumā nedrīkst valkāt spīdīgus un zaigojošus akmeņus, brīdina Merilina Kerro. Lai tas būtu ahāts, nefrīts, onikss vai hrizolīts.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 5. līdz 11. jūnijam – būs nelielas grūtības un izmaiņas

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Vēlams pieturēties pie ziliem, dzelteniem, ceriņiem un zaļiem toņiem. Kārtīgs gredzens ar ahātu šīs stihijas vīrietim būs labs palīgs mīlas lietās.

Krizolīts palīdzēs attīstīt gaišredzības spēju. Uzvelc šādu gredzenu uz sava zeltneša, un tu redzēsi, kā tava dzīve neatgriezeniski mainās uz labo pusi. Tāpat kā Uguns zīmes, zelts ir lieliski piemērots šāda talismana rāmim.

Bet tiem, kas pieder pie Ūdens Zodiaka elementiem, un, pareizāk sakot, tie ir Vēži, Zivis un Skorpioni . Kā stāsta igauņu burve Merilina Kerro, viņiem kā labs amulets ir piemēroti glīti zaigojoši akmeņi, piemēram, opāls, selenīts, aleksandrīts vai aventurīns. Vēlamās krāsas ir zila un zaļa. Aleksandrīts droši uzturēs jūsu laulības labklājību, opāls pal

īdzēs attīstīt talantus, bet selenīts attīstīs piesardzību un prāta asumu. Vēlams valkāt šādus gredzenus – amuletus uz mazā pirkstiņa zelta vai sudraba rāmī.

Nobeigumā vēl viens Merilinas Kerro padoms. Pilnmēness laikā, ja iespējams, atstājiet savu amuletu zem mēness gaismas uz nakti. Tas viņam dos iespēju palielināt spēkus un uzlādēties ar papildu maģisko enerģiju.

COMMENTS

Leave a Comment