Merilina Kerro pastāstīja, kur glabāt naudu mājā, lai kļūtu bagāts

Ekstrasense Merilina Kerro savā oficiālajā vietnē runāja par to, kur mājā vislabāk glabāt naudu, lai to ne tikai ietaupītu, bet arī palielinātu.

Pēc “Ekstrasensu cīņas” dalībnieces teiktā, mājā ir noteiktas vietas, kas aktivizē naudas enerģiju un palīdz palielināt peļņu. Istabā ir arī vietas, kur naudu absolūti nevajadzētu glabāt. Tātad, kur jums vajadzētu uzglabāt naudu, lai piesaistītu finanšu plūsmas savā dzīvē?

Kur nevar glabāt naudu?

Igauņu ragana Merilina Kerro apgalvo, ka mājā ir nelabvēlīgas vietas, kur naudu nekādā gadījumā nedrīkst atstāt.

Lasi arī: Tests, kas beidzot atbildēs uz jautājumu, kas tu patiesībā esi: intraverts vai ekstraverts

Lasi arī: Jeļena Golunova: enerģijas punkti uz cilvēka ķermeņa

Guļamistaba. Šī telpa ir paredzēta gulēšanai un atpūtai, tāpēc naudai ar tās sarežģīto enerģiju šeit nav vietas. Nauda, ​​kas tiek glabāta guļamistabā, zaudēs spēju augt un vairoties. Viņi paliks dīkstāvē, viņu enerģija pēc kāda laika izzudīs, kas galu galā novedīs pie viņu pilnīgas zaudēšanas vai bezjēdzīgas izšķērdēšanas. Jūs varat tikt aplaupīts, vai arī jūs to iztērēsiet kaut kam, kas jums nedos nekādu labumu vai morālu gandarījumu. Izrādās, ka ne tikai guļamistaba negatīvi ietekmē naudu, bet nauda arī negatīvi ietekmē šo istabu. Naudas enerģija traucēs atpūsties un gulēt. No rītiem jūs varat sākt ciest no bezmiega, migrēnas un slikta garastāvokļa.

Vannas istaba. Pēc “Ekstrasensu cīņas” dalībnieces Merilinas Kerro teiktā, vannas istabā nevajadzētu glabāt neko vērtīgu, īpaši naudu. Vannas istabā ir daudz ūdens, enerģijas, kurai piemīt spēja attīrīties. Pēc ekstrasensa domām, vannas istabā glabātā nauda plūdīs no tevis kā ūdens.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment