Jeļena Golunova: enerģijas punkti uz cilvēka ķermeņa

Uz ķermeņa ir vairāki enerģijas punkti, no kuriem nāk un aiziet cilvēka enerģija. Ekstrasenss Jeļena Golunova stāstīja par to, kas ir šie punkti un kāpēc tie ir jāaizver no ziņkārīgo acīm.

Gaišreģe iesaka sievietēm īpašu uzmanību pievērst savām enerģētiskajām zonām uz ķermeņa, jo bieži vien viņu veselība, personīgā dzīve un reproduktīvā funkcija cieš no tā, ka šīs zonas tiek negatīvi ietekmētas no ārpasaules.

Tātad, kādi enerģijas punkti pastāv uz sievietes ķermeņa, un kāpēc tie ir jāslēpj no sabiedrības redzesloka?

Mati

Pēc Jeļenas Golunovas teiktā, sievietes matiem piemīt seksuālā enerģija. Tie satur lielu maģisku spēku. Bet vai ir vērts tos izformēt? Bieži vien caur saviem izlaistajiem matiem sieviete saņem negatīvas enerģijas triecienus no apkārtējiem cilvēkiem. Tas var izraisīt slimības un problēmas jūsu personīgajā dzīvē.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023.gada decembrim, gaisa stihijas pārstāvjiem: ļoti saspringts laiks, daudzus sagaida spēcīgi satricinājumi!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada decembrim, zemes stihijas pārstāvjiem: dinamiskas pārmaiņas, dažiem nāksies saskarties ar finansiālām grūtībām!

Tiek uzskatīts, ka sievieti ar izlaistiem matiem ir visvieglāk satricināt. Lai nezaudētu enerģiju un nekļūtu par tumšo spēku upuri, Jeļena Golunova iesaka sapīt matus vai izveidot zirgaste.

Kakla aizmugure

Šī vieta ir vājākā ķermeņa vieta. Caur viņu sieviete var absorbēt visu negatīvo, kas nāk no apkārtējiem cilvēkiem. Nekad nestāviet ar muguru pret cilvēkiem, kuri jūs apspriež vai saka šķebinošas lietas – jūs varat kļūt par “lāsta mugurā” upuri. Ir labi, ja šis enerģijas punkts ir pārklāts ar šalli, apkakli vai bizi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment