Merilina Kerro pastāstīja, kur glabāt naudu mājā, lai kļūtu bagāts

Kur glabāt naudu, lai kļūtu bagāts un veiksmīgs

Mājā ir arī vietas, kas labvēlīgi ietekmē naudas enerģiju un aktivizē to vēl vairāk. Pēc Merilinas Kerro domām, lai piesaistītu naudu, labāk ir glabāt visus savus ietaupījumus virtuvē un viesistabā.

Virtuve ir ģimenes bagātības simbols. Šajā telpā ir liels daudzums spēcīgas enerģijas, kas var piesaistīt naudu. Virtuvē vislabāk savus ietaupījumus glabāt graudaugu burkā. Saskaņā ar seno ticējumu graudaugi ir bagātības simbols. Ja graudaugu burkā ievietosit vismaz vienu banknoti, tas drīz piesaistīs jums naudas bagātību.

Taču virtuvē ir noteiktas vietas, kas nav paredzētas naudas glabāšanai. Neslēpiet savus ietaupījumus krāsnī. Gāzes plīts ir apveltīta ar uguns enerģiju, kas negatīvi ietekmēs Jūsu finansiālo stāvokli. Nauda “izdegs” vai “izžūs”.

Lasi arī: Tests, kas beidzot atbildēs uz jautājumu, kas tu patiesībā esi: intraverts vai ekstraverts

Lasi arī: Jeļena Golunova: enerģijas punkti uz cilvēka ķermeņa

Jūs varat arī uzglabāt naudu viesistabā. Pēc ekstrasenses Merilinas Kerro domām, nauda viesistabā jāglabā ziņkārīgām acīm nepieejamā vietā, pretējā gadījumā tā zaudēs savu akumulācijas spēku.

Kā un kur uzglabāt naudu, lai palielinātu peļņu

Merilina Kerro iesaka glabāt savus ietaupījumus vienmēr tajā pašā vietā. Jums nevajadzētu pastāvīgi mainīt krājkasītes atrašanās vietu, pretējā gadījumā jūsu ienākumi būs nestabili. Naudai vajadzētu “zināt” tikai vienu vietu.

Vislabāk naudu glabāt sarkanā aploksnē. Sarkanā krāsa aktivizē naudas enerģiju un palīdz palielināt jūsu ietaupījumus. Ja jums nav sarkanas aploksnes, derēs jebkura sarkana kaste, kaste vai burka.

Ja jūs glabājat naudu krājkasītē, tad tai jābūt no porcelāna. Šim materiālam ir pozitīva ietekme uz naudas enerģiju mājā.

Leave a Comment