Kā piesaistīt naudu savai mājai. Efektīvi padomi, kā kļūt bagātam

Nauda ir nepastāvīga lieta. Šodien tās pastāv, bet rīt var pazust nezināmā virzienā. Ir īpaša tehnika, kas ļauj apturēt finanšu aizplūšanu un palielināt kapitālu.

Ezotērikas jomas speciālisti apgalvo, ka situācijai mājā ir tieša ietekme uz materiālo labklājību. Jūs varat viegli piesaistīt naudas veiksmi, ja savās mājās izmantojat nelielus trikus.

Pirmā lieta, kurai jāpievērš uzmanība, ir ārdurvis. Ja tās čīkst, tas ir signāls, ka jūsu mājā smagi ienāk nauda. Šīs problēmas risināšana ir vienkārša, vienkārši ieeļļojiet durvis vai pilnībā nomainiet tās ar jaunām. Šī metode palīdzēs aktivizēt monetāro enerģiju, kas nāk no ārpuses. Galu galā durvis ir simbols ieejai iekšējā pasaulē. Ja tas nedarbojas pareizi, finanses nelabprāt nonāks pie jums.

Lasi arī: Vēlu vakarā atskanēja zvans, kad atvēru durvis, uz sliekšņa stāvēja mana bijusī vīramāte, viņai nepārprotami bija saruna ar mani

Lasi arī: Jeļena Golunova: enerģijas punkti uz cilvēka ķermeņa

Priekšnamam jābūt labi apgaismotam. Blāva gaisma ne tikai rada morālu spiedienu uz mājā dzīvojošajiem, bet arī negatīvi ietekmē naudas enerģiju.

Īpaša uzmanība jāpievērš gleznām mājā. Ja jums ir piekārti ūdenskritumu attēli, nebrīnieties, ka jums bieži trūkst materiālo resursu. Krītošais ūdens ir tiešs negatīvās enerģijas avots, kas neļaus jums kļūt bagātam. Ūdens gleznās krīt, un arī jūsu ienākumi krītas arvien zemāk.

Nav ieteicams pakārt attēlus, kuros attēloti kalni un akmeņi. Šādas dabas ainavas kļūs tikai par šķērsli ceļā uz finansiāliem panākumiem. Ja nevarat iedomāties savu māju bez gleznām, izrotājiet sienas ar attēliem, kas simbolizē kustību. Tas var būt jebkas: skrienošs zirgs, lidojošs ērglis, lidojoša lidmašīna utt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment