Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 3. aprīļa līdz 9. aprīlim

 

Sākas jauna nedēļa, kurā atkal kāds no cipariem diktēs savus nosacījumus un veidos mūsu panākumus. Šīs jomas eksperti pastāstīja, kāds numurs tas būtu un kā ar to sazināties.

Šajās septiņās dienās var notikt nopietns pavērsiens enerģijas plūsmā. Tas var nozīmēt, ka vairumam cilvēku palielināsies aura, tāpat kā lielākajai daļai no mums garīgās spējas. Numerologi atzīmē, ka laika posmā no 3. aprīļa līdz 9. aprīlim ir iespējamas spēcīgas emocionālās svārstības, kas var ievērojami kaitēt jūsu garastāvoklim.

Šīs nedēļas numeroloģija

Lai precīzi saprastu, kāda būs šī nedēļa, vispirms ir svarīgi aprēķināt patrona numuru. Lai to izdarītu, kā vienmēr, saskaitiet visus datumus un pievienojiet tiem mēneša sērijas numuru – tas ir, 4:

(3+4+5+6+7+8+9)+4=46. 4+6=10. 1+0=1.

Izrādās, pār pasauli valdīs skaitlis 1. Ņemot vērā visus faktorus, varam secināt, ka šīs septiņas dienas var droši veltīt intelektuālām lietām, mācībām, komunikācijai. Vienība mīl, kad cilvēki iet viens otram pretī, tāpēc nenoslēdzieties no saviem mīļajiem.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. aprīļa līdz 9. aprīlim

Jūs varat gan mācīties pats, gan mācīt citus cilvēkus, nododot viņiem savas zināšanas un pieredzi. Piemēram, ir lietderīgi to darīt kopā ar saviem bērniem. Jaunu zināšanu meklējumi vainagosies panākumiem, tāpēc vēsturniekiem un arheologiem gaidāma laba nedēļa. Izmantojiet visu saņemto informāciju tikai par labu. Pretējā gadījumā var pasliktināties Vese***a vai pazust veiksme.

Numeroloģijas padomi nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. aprīlim

Šis ir piemērots laiks saderinātajiem zīlēšanai. Visums un skaitlis 1 mēģinās jums atklāt noslēpumus, kur sapņu vīrietis var paslēpties. Sirds palīdzēs stiprā dzimuma pārstāvjiem parādīt ceļu uz mīlestību. Ir svarīgi uzticēties savai intuīcijai un iekšējai balsij.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment