Mīļākās lietas, ko dara vīrieši, kuras tu pat nepamani

Poda vāka nolaišana. Jā, to nedara ikviens vīrietis. Tomēr, ja tavējais parūpējas par šo it kā nenozīmīgo lietu pēc darīšanu paveikšanas, tev tas ir jānovērtē. Tu nezini, cik grūti vīrietim ir pierast pie šī ieraduma. It īpaši, ja viņš nav uzaudzis kopā ar māsām.

Staigāšana pa ielas ārmalu. Tas ir ļoti bruņniecisks žests – viņš tevi sargā no kāda traka riteņbraucēja vai auto vadītāja, kurš varētu pēkšņi nesties garām. Lai arī ne vienmēr tas palīdzēs kādā trakā situācijā, bet novērtē šīs rūpes!

Palikt nomodā pārāk ilgi, lai tikai runātu ar tevi. No rīta par to viņš samaksās, kad būs agri jāceļas, lai dotos uz darbu. Viņš to jau iepriekš zina, bet tu vienkārši esi svarīgāka!

Tur tevi, kad tev ir bijis slikts sapnis. Tu to nemaz neatcerēsies, iespējams, neatcerēsies pat to, kāds bija tavs sapnis. Bet viņš tevi turēja, kamēr tu pamodīsies un nomierināsies. Tikai tāpēc, lai tu justos drošībā. Kā to var nenovērtēt?

Ietekmes atstāšana uz tevi, darot smagus darbus. Viņš pat varbūt ir pārvērtējis savu spēku, bet nesīs tavas smagās kastes bez nevienas rievas pierē tikai lai atstātu uz tevi labu spēcīga vīrieša iespaidu.

Visu segu nepārraušana savā pusē nakts vidū. Tu esi pievākusi segas lielāko daļu, bet viņš ir pārāk mīļš, lai tev to teiktu. Tādēļ tā vietā viņš labāk salst un cenšas palīst zem mazākā segas stūrīša, lai kaut nedaudz sasildītos. Un tev par to nav ne mazākās jausmas, jo tu saldi gulēji.

Viņš nes tavu somu pat tad, ja viņa rokas ir pilnas. Viņš ir jauks, ja nes tavas lietas, bet, ja tā ir somiņa – viņš ir vēl daudz reižu jaukāks. Vīriešiem nepatīk nēsāt sieviešu rokassomiņas – tas nu ir fakts. Tomēr, ja viņš piesakās to nest, nav nekā jaukāka.

Viņš apliek tev apkārt roku, kad aiz apvāršņa parādās aizdomīgs vīrietis. Viņš var būt mīlētājs, ne cīnītājs, bet tas nenozīmē, ka viņš nevar tevi aizsargāt.

Viņš iesmaržinās ar smaržām, kuras tev patīk visvairāk, kad ejat uz randiņu. Tavas mīļākās smaržas? Tās nav viņa mīļākās smaržas. Bet viņš tās uzpūtīs, jo viņam pašam sevi nav jāosta. Galvenā esi tu!

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment