Mīlas horoskops nedēļai no 19. līdz 25. novembrim – pārsteigumiem pilna nedēļa gan labā, gan sliktā nozīmē!

Lauva

Nedēļas nogalē būs visveiksmīgākās dienas, lai panāktu kaut ko jaunu attiecībās. Garlaicība un ikdienas rutīna var nopietni ievainot, jo īpaši pārus. Nedēļas dienās, Lauvām var nākties saskarties ar dažiem kārdinājumiem, bet bijušais flirts vai zvans no bijušajiem pielūdzējiem nav nekas nopietns.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 19. novembra līdz 25. novembrim – dažām veiksies ar finanšu un karjeras jautājumu risināšanu!

Jaunava

Šonedēļ Jaunavām ir jāuzmanās no viltus pielūdzēja vai bīstamas ilūzijas. Varbūt pat par Jaunavām spēcīgā laulībā pēkšņi šķiet, ka painteresēties, kā klājas bijušajiem, ir banāla pieklājība. Tomēr pagātnes spoki var kaitēt, jo tas, kas tiek radīts šeit un tagad, ir daudz svarīgāks. Brīvajām Jaunavām arī nevajadzētu iestrēgt mirklī: ir pienācis laiks doties tālāk.

Svari

Ieteicams, lai Svari būtu uzmanīgāki ar ikdienas paziņām vai pirmajiem randiņiem. Labāk nepiespiest lietas, lai vēlāk nebūtu vilšanās. Varbūt daži apstākļi pārbaudīs ģimenes Svaru spēku. Ir nepieciešams atbrīvoties no negatīvām atmiņām, lai dzīvotu šodien.

Lasi arī: Jaunais 2019.gads: Cūkas gads – kā ģērbties un ko pagatavot

Skorpions

Trešdiena un ceturtdiena ir dienas, kad Skorpionam būs jāierobežo negatīvās emocijas un nepamatotas domas par neizpildītām cerībām. Šāda sentimentalitāte nepiestāv šai zīmei, kuru astrologi sauc par kaislīgu un atdarina elementu Uguns. Laiks vest aiz sevis, arī mīlestības lietās, un kā palīgs būs augošais Mēness.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment