Mīlas horoskops nedēļai no 8. līdz 14. oktobrim – nākotne sola noslēpumus, katram savu!

Lauva

Saule Svaru zīmē liks Lauvām cīnīties par viņu mīļoto mīlestību vai uzmanību. Tā kā Saule Svaros vienmēr ir aktivitātes un kaislību samazināšanās zīme, pašreizējās dienas būs piepildītas ar skaļiem strīdiem un kaislīgām samierināšanām. Lauvām ir svarīgi uztvert vārdus un argumentus, kas nomierinās partneri un saglabās attiecības no šķiršanās.

Lasi arī: 5 pazīmes, ka jūs esat gatvi laulībām

Jaunava

Jaunavas personīgajā dzīvē šonedēļ būs viss, par ko viņi sapņoja. Mīļotais cilvēks sāks parādīt savu uzmanību un pierādīt savu mīlestību ar savām darbībām, bijušie partneri beidzot atstās Jaunavu mierā, pārtraucot mēģinājumus atkal tuvināties. Tātad nākamā nedēļa ir jauna pārmaiņa attiecībās, kas dos tikai pozitīvus mirkļus. Pateikties par to vajag Jaunajam Mēnesim, kas 9. oktobrī atjauninās Jaunavas personīgās dzīves sfēru.

Svari

Šonedēļ Svariem būs jācenšas saglabāt savas attiecības un izvest no brīža. Venēra iegāja retrograda stāvoklī, pieņemiet to ar labu garastāvokli, pašapziņu un izmaiņas mīlestībā. Šajā saistībā personiskajā plaknē Svariem var būt nopietnas problēmas – sākot no strīdiem paaugstinātos toņos un beidzot ar greizsirdību un pārpratumiem.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras mīl strīdēties

Skorpions

Šonedēļ Skorpionus apgaismos Venēra, kas dzīvo viņu zīmē. Skorpioniem jāgaida daudzi aizraujoši notikumi, taču, diemžēl, daudzi no viņiem būs ar negatīvu abonēšanu. Vienotību ar mīļoto cilvēku var izjust, veicot kādu kopīgu darbu. Tagad astrologi iesaka Skorpionus atrast to sfēru, kas tos apvieno ar partneri. Pretējā gadījumā šīs zīmes pārstāvji var attālināties no mīļotā. Gluži pretēji, vientuļajiem ir vēlams parādīt lieko iniciatīvu, lai realizētu vecos plānus.

Strēlnieks

No 8. līdz 14. oktobrim Strēlniekam kā nekad gribēsies stiprināt viņu attiecības. Par laimi, aktīva saule noteikti atbalstīs viņu saistības. Vientuļie Strēlnieki būs laimīgi ne mazāk. Saule garantē viņiem dažas labas dienas, kurās viņi varēs tuvināties pareizajai personai. Gaidiet liktenīgos mirkļus, kā vientuļie, tā tie, kas uzturas nopietnās attiecībās, 12, 13 un 14 oktobris.

Mežāzis

Mežāzi gaida pārsteigumi un  pozitīvas pārmaiņas mīlas jomā. Par to liecina ļoti laba Marsa atrašanās vieta Ūdensvīra zīmē. Šonedēļ Mežāžu pārstāvju dzīve mainīsies uz labo pusi, ja nebaidīsies uzņemties iniciatīvu, runāt atklāti un rīkoties kopā ar savu mīļoto. Izvairieties iekļūt mīlas trijstūrī, jo iziešana no intrigas būs sarežģīta.

Lasi arī: 8 lietas, ko labāk nevilkt, ja ir jāpārvietojas ar lidmašīnu

Ūdensvīrs

Nākamā nedēļa būs īpaši interesanta vientuļajam Ūdensvīram. Īpaša uzmanība jāpievērš Marsa ietekmei: patrona planēta sniegs laimīgās dienas, lai izstrādātu pašcieņu  un radītu pareizo iespaidu pretējā dzimumā, kā arī pacelt attiecības uz jaunu līmeni vai panāktu savstarpīgumu no personas, kas naktī liek negulēt.

Zivis

Šajā nedēļā, mīlestībā arī Zivīm, ļoti iespējams būs jaunas izjūtas vai citas izmaiņas uz labo pusi. Jaunā Mēness uzraudzībā pēc 9. oktobra, Zivīm būs daudz interesantāk pavadīt laiku kopā ar savu mīļoto, būs stimuls un vēlme pārsteigt savu partneri. Tātad, lai gan nedēļa ir pretrunīga, tas palīdzēs sasniegt harmoniju un savstarpēju sapratni pārī.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment