Mīlestības horoskops 2018. gada augustam – veiksmīgs mēnesis mīlestībai!

Dažām Zodiaka zīmēm nākamais mēnesis būs diezgan veiksmīgs. Mīlestība ir svarīga pilnīgas laimes sastāvdaļa. Daudzi cilvēki ir meklējuši patiesu mīlestību un laimīgas attiecības daudzus gadus, bet vai tas patiešām ir atkarīgs no mums?

Auns

Pateicoties spēcīgajai enerģijai, jūs varat iegūt uzticību un iepazīties ar pretējo dzimumu. Sliktākā šī mēneša diena ir 8. augusts. Jums var būt strīdi un nesaskaņas ar savu mīļoto, kas var novest pie attiecību pārtraukuma. Lai izvairītos no pārtraukuma, jums ir jāierobežo savas emocijas un, ja iespējams, padodieties savam mīļajam. Tas nav labākais laiks, lai noskaidrotu attiecības ar partneri.

Lasi arī: 6 galvenās pazīmes, kas norāda uz patiesu mīlestību

Vērsis

No 1. līdz 6. augustam mēģinājumi radīt personīgo dzīvi būs neveiksmīgi. Šajā laikā nav ieteicams veikt paziņojumus, iecelt tikšanās vai atzīties savas jūtas. Visveiksmīgākā šo darbību diena ir 25. augusts, tajā laikā Fortūna smaida tev. Visu mēnesī jums var būt problēmas un nepatikšanas. Tomēr tas nenozīmē, ka jums nebūs veiksme. Vientuļiem Vēršiem vajadzētu izvairīties no iepazīšanās, apšaubāmos sociālajos tīklos. Tiem, kuri jau ir attiecībās, jums vajadzētu būt pacietīgākiem un neatsakoties uz jūsu mīļotā vajāšanām, jo ​​strīdi var kļūt par šķiršanos.

Lasi arī: Kāds mājas mīlulis ir piemērots tev, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Dvīņi

Augustā Dvīņi cietīs nopietnas grūtības, un daudzas no tām ietekmēs jūsu personīgo dzīvi. Visbīstamākās dienas ir 9. un 22. augusts. Šoreiz var rasties daudz nepatikšanas. Šajās dienās mēģiniet samazināt saziņu ar mīļoto cilvēku un pavadīt vairāk laika mājās. Neraugoties uz vairākām problēmām, jūs varat atrast izeju pat no vissarežģītākās situācijas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment