Mīlestības horoskops 2018. gada augustam – veiksmīgs mēnesis mīlestībai!

Vēzis

Mēneša sākumā jums būs iespēja radikāli pārveidot savu dzīvi un atrast patiesu mīlestību. Visveiksmīgākās dienas svarīgu lēmumu pieņemšanai un aktīvām darbībām ir 4. un 5. augustā. Šajā laikā jūs varēsiet iegūt uzticību un pārvarēt savas bailes. Mēneša laikā var rasties problēmas. Visbīstamākā diena ir 26. augusts. Pastāv konfliktu iespēja ar mīļoto, pamatojoties uz neuzticēšanos un greizsirdību.

Lasi arī:  3 lietas, kuras pieņem mīlošs vīrietis

Lauva

Lauvas pārmērīgā pārliecība var izraisīt lielus strīdus ar jūsu dvēseles draugu. Mēģiniet virzīt spēkus pareizajā virzienā. Šajā laikā Lauvas spēs pierādīt sevi darbā, kas veicinās karjeras izaugsmi vai pavadīs laiku, meklējot jaunus talantus. Mēneša laikā jūs cietīsiet vairākas sliktas dienas – 4. augustā, 5. un 31. augustā. Šajā laikā jums var būt problēmas ne tikai personīgā, bet arī citās dzīves jomās. Patlaban normālas būs prāta svārstības, agresija un impulsivitāte.

Jaunava

Nākamajā mēnesī Jaunavām sola daudzas pozitīvas pārmaiņas. Vieglāk atrast dvēseles draugu, un jums, kas jau ir ieguvuši savu mīlestību, beidzot būs iespēja pārcelt attiecības uz jaunu līmeni. Augusts ietekmēs noskaņojumu un var kļūt par nepamatotu agresiju. Visbīstamākā diena jaunām paziņām un vizītēm ir 23. augustā. Šajā dienā labāk ir veltīt laiku darbam, mājas lietām vai pašattīstībai.

Lasi arī:  Asiņainā Mēness un lielā Marsa pretestība 2018. gada jūlijā

Svari

No 1. līdz 6. augustam jūs varat iegūt papildu problēmas gan mīlestībā, gan darbā. 1. un 2. augustā nav labākais laiks atbildīgu lēmumu pieņemšanai un jauniem sākumiem. Labākais laiks plānoto plānu īstenošanai ir 6. augustā. Labākais laiks, lai atzītu savas jūtas mīļotajam.

Skorpions

Jums būs vajadzīga liela enerģija, lai atrastu savu patieso mīlestību. Tomēr tas var notikt jebkurā laikā. Nepalaidiet garām likteņa pazīmes, mīlestības piedošana, jums ir jābūt uzmanīgam. Dažreiz, lai atrastu laimi jūsu personīgajā dzīvē, jums jāizrāda pārliecība, jāuzņemas atbildīgs solis un jāvienojas ar personu, kura jums patika. Visizdevīgākā romantikai, diena ir 2. augusts. Šajā laikā laiks, kas pavadīts kopā ar savu mīļoto, nebūs iztērēts veltīgi. Jebkurā laikā vienkārša līdzjūtība var attīstīties spēcīgās jūtās, kas piespiedīs Skorpionus uz nopietnu attiecību sākumu.

Strēlnieks

No 8. augusta līdz 10. augustam šis laiks pozitīvi ietekmēs jūsu personīgo dzīvi. Neskatoties uz to, ka cilvēkiem, kas dzimuši šīs konstelācijas aizgādībā, darbs joprojām ir prioritāte, šajās dienās mēģiniet atlikt uzņēmējdarbību un meklēt mīlestību. Iespējams, ka šajā dienā jūs varēsiet satikt savu patieso dzīves partneri. 4. un 5. augustā jūs varat sajust garastāvokļa svārstības.

Lasi arī:  7 noteikumi, lai kļūtu laimīgi

Mežāzis

Šajā mēnesī būs vieglāk atrast savu mīlestību un veidot attiecības ar pašreizējo partneri. Kopīgo problēmu risinājums vislabāk tiek atlikts līdz 8., 10., 18. un 28. augustam. Šajās dienās atklātas sarunas no sirds uz sirdi nebeidzas ar nepatīkamu skandālu, bet, gluži pretēji, palīdzēs saglabāt mīlestību. Mēneša pēdējā dienā jums vajadzētu norādīt savaldīties. Jums var būt pēkšņas problēmas, nesaskaņas ar citiem. Šajā dienā mēģiniet būt pacietīgāki, nevis reaģēt uz mīļotā kritiku un pārmetumiem. 31. augusts nav labākais laiks, lai precizētu atšķirības.

Ūdensvīrs

Visveiksmīgākā diena ir 28. augusts. Šajā laikā, tiem, kuri joprojām neatrada savu mīlestību, viņiem būs iespēja veidot personīgo dzīvi. Lai to izdarītu, visbeidzot, pametat komforta zonu un izprotot visas nopietnās attiecības un dzīvi ar kopā dzīvošanu, priekšrocības. Centieties būt uzmanīgāki nepazīstamu cilvēku vidē.

Zivis

Viena no nelabvēlīgākajām dienām ir 29. augusts. Šajā laikā jums var būt problēmas ar savu mīļoto. Paaugstināta emocionalitāte var radīt šaubas par partnera lojalitāti, bet atsakieties no negatīvām domām, jo ​​aizdomas var būt nepamatotas. Neskatoties uz nelielām grūtībām, jums būs daudz patīkamu mirkļu, lai dzīvotu. 4., 5. un 31. augustā mēģiniet pavadīt vairāk laika ar savu mīļoto. Jums būs enerģija, lai tiktu galā ar nenoteiktību un atklāti pasludinātu savas jūtas mīļotajam.

Leave a Comment