Horoskops 2019. gada martam – būs grūti, bet interesanti!

Ziema beidzās. Pavasaris ir priekšā, un ikmēneša horoskopa padomi palīdzēs katram Zodiaka apļa pārstāvim sasniegt šo pagrieziena punktu ar planētu atbalstu.

Marts būs zem reversā Merkura ietekmes, kas ietekmēs visas Zodiaka zīmes. Šajā sakarā mēnesis būs grūts, bet ļoti interesants. Tomēr mums būs tikai daži iemesli bailēm un satraukumam – situācija debesīs kopumā veicina mieru un līdzsvaru. Šajā periodā daudz kas būs atkarīgs no noskaņojuma, spējas kontrolēt savas emocijas un skaidri attēlot cilvēka dzīves mērķus.

Auns

Mēneša sākumā Urāns, kurš bija bija Auna zīmē 7 gadus, beidzot virzīsies uz priekšu. Šīs zīmes pārstāvjiem tas jāņem vērā. Marts ieviesīs kardinālas izmaiņas, kuru dēļ Auns riskē iekļūt pārāk turbulentu notikumu virpulī. Meditācija un citas garīgās prakses, lai atbrīvotos no negatīvā, būs īpaši efektīvas šajā mēnesī un palīdzēs Aunam stāvēt uz kājām. Miers un pieticība ir vajadzīgs, lai nodrošinātu, ka mēnesis ir drošs, un Urāna enerģija nerada nepatīkamus pārsteigumus.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada martam

Vērsis

Ilgi gaidītā Urāna pāreja uz Vērša zīmi radīs nesamērību plānos, nestabilitāti un problēmas neaizsargātās dzīves jomās, tāpēc pirmais pavasara mēnesis Vērsim būtu jāpavada, ietaupot piepūli, naudu un laiku. Iespējams, ka būs nepieciešams pārskatīt savu viedokli par daudzām lietām un iepriekš sasniegtajiem mērķiem. Elpošanas paņēmieni veicinās pavasara atmodu. Astrologi arī iesaka atturēties no negatīvām domām un indīgām runām – tas viss var negatīvi ietekmēt ne tikai Vēršus, bet arī viņu mīļotos.

Dvīņi

Merkurs patrona pāreja atpakaļgaitā, kas ilgs no 5. līdz 28. martam, ietekmēs Dvīņus. Būs pienācis laiks apkopot, analizēt notikumus un izvērtēt dzīvi. Ir ieteicams veltīt laiku garīgajam darbam ar sevi, lai iegūtu pašapziņu un spēku virzīties tālāk. Reversais Merkurs radīs asu pagriezienu, bet tajā pašā laikā tā dos impulsu svaigām idejām. Dvīņiem marts būs pilns ar notikumiem, un brīnumi notiks pat ar sacietējušiem materiālistiem. Ir vērts apsvērt tikai to, ka šī iespēja var būt gan patīkama, gan ne tik ļoti.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment