Mīlestības Horo***ps 2019. gada martam – nebaidieties uzņemties iniciatīvu!

Vēzis

Sākot no 17. marta, Vēzim ir jāuztraucas par mīlestības un kopīgu lietu problēmām. Mēneša sākumā pasaule var apgriezties otrādi, piespiežot šīs zīmes pārstāvjus uztraukties par sīkumiem. Nelieli strīdi un konflikta situācijas nedrīkst būt piepūšamas līdz kritiskiem izmēriem, pretējā gadījumā bumba ar pacietību var tikai eksplodēt. Līdz 17. martam labāk nepārkāpt savu līniju un nemēģināt pierādīt saviem mīļotajiem cilvēkiem savu pareizību ar kliegšanu un draudiem.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada martam – dramatiskas izmaiņas visās dzīves sfērās!

Lauva

Lauvām būs nepieciešama spēja labāk izprast cilvēkus. Fakts ir tāds, ka martā Lauvas var sagaidīt nopietnas nepatikšanas darbā un mājās pārpratumu un strīdu dēļ. Pozitīvi uzsāktās attiecības ar otro pusi var iet arī lejup. Labāk neriskēt un neizskaidrot attiecības sabiedrībā, neturiet dusmas uz mīļoto cilvēku.

Jaunava

Pašnosacījuma spēks palīdzēs Jaunavām izkļūt no neticības ķepām un ieiet spilgtajā mīlestības sloksnē. Šiem cilvēkiem marts būs patiesi liktenīgs mēnesis, kurā jūs varat stiprināt esošās attiecības vai meklēt jaunas. Jūs varat droši satikties ar sava mīļotā vecākiem, plānot kāzas vai apprecēties. Būs arī noderīga un īslaicīga romantika un flirts. Tie palīdzēs paaugstināt jūsu garu un arī palielināt pašapziņu.

Svari

Lai gūtu panākumus mīlestībā, Svariem būs jāattīrās no negatīvās enerģijas. Ja jums izdodas uzvarēt negatīvās emocijas, jūs varēsiet sasniegt harmoniju un panākumus mīlestībā. Tas būs labs mēnesis kopīgai uzņēmējdarbībai, ceļošanai un darbam. Svari kļūs harizmātiskāki un burvīgāki, ka pretējā dzimuma pārstāvji noteikti pamanīs.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps 2019. gada martam -neļaujiet pagātnei novirzīt jūs no mērķiem!

Skorpions

Skorpioniem ir jāiemācās uzticēties iekšējai balsij. Martā intuīcija palīdzēs viņiem izvēlēties un atrast dvēseles draugu. Mīlestības veiksme sekos Skorpioniem visur, jums vienkārši jāzina, kā pareizi noteikt prioritātes. Attiecībā uz šiem cilvēkiem labprātība un atsaucība pasaulē vadīs augstāko. Jums ir jāmācās iet kopā ar savu mīļoto, lai panāktu samierināšanos un nebaidieties vispirms lūgt piedošanu. Zāles pret kaitējumu būs pieticība.

Strēlnieks

Strēlniekiem panaceja mīlestības problēmām būs ainavu maiņa. Astrologi iesaka doties uz ilgu ceļojumu, sākt atjaunot dzīvokļa dizainu, sākt iegādāties jaunas drēbes. Marts ir ideāls gan mīlestībai, gan vientulībai. Visums noliks Strēlnieku izvēles priekšā, bet jebkurš kustības virziens būs pareizs. Labāk ir biežāk klausīties sirds balsi.

Mežāzis

Astrologi iesaka Mežāzim domāt par to, kā atbrīvoties no negatīvām domām. Martā var būt negatīvu atmiņu pieplūdums, tāpēc ir svarīgi, lai nepaliktu pagātnē, nostalģijā un nebūtu sentimentāls. Mīlestībā, jums vajadzētu doties tikai uz priekšu, tas ir, meklēt otro pusi vai strādāt pie sevis. Martā zvaigznes un planētas palīdzēs Mežāzim atstāt komforta zonu un pārstāt žēlot sevi.

LASI ARĪ: Horo***ps 2019. gada martam – būs grūti, bet interesanti!

Ūdensvīrs

Ūdensvīram panākumi mīlestībā būs gandrīz garantēti. Protams, ir iespējamas dažas problēmas, bet labas veiksmes rituāli viņiem palīdzēs. Mīlestībā, Ūdensvīram būs nepieciešams vairāk nekā tikai uzticība. Šiem cilvēkiem vajadzētu klausīties sirds balsi, mīļoto padomu un nemēģināt pārsniegt to, kas ir atļauts. Riski un piedzīvojumi, nodevība un konflikti būs lieki. Ikviens, kurš var pārvarēt greizsirdību, varēs stiprināt mīlestību.

Zivis

Mīlestības sfērā izšķiroša nozīme ir pozitīvām domām, īpaši martā. Sākot ar 17. martu, Zivīm būs daudz vieglāk panākt savstarpību, tiekoties un stiprinot attiecības ar savu mīļoto. Uz horizonta var rasties neparedzētas problēmas tām Zivīm, kas jau sen ir bijušas attiecības. Nedodiet saviem mīļotajiem tukšus solījumus agrā pavasarī.

avots: dailyhoro

Leave a Comment