Mīlestības horoskops no 6. – 12. jūnijam

AUNS

Šajā nedēļā kāds cilvēks, kurš no saskarsmes ar Jūsu mīļoto cilvēku iegūst kaut kādu materiālu labumu, var negatīvi ietekmēt Jūsu attiecības. Nav izslēgts, ka Jums nāksies aizstāvēt savas tiesības. Ja Jūs pagaidām vēl esat brīvi, tad esošajā periodā diez vai kas būtiski mainīsies.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jūsu otrās pusītes dāsnums var kļūt par strīda iemeslu, pat tajā gadījumā, ja tas būs vērsts tikai un vienīgi Jūsu virzienā. Esiet objektīvāki un neierobežojiet partnera impulsus. Ja vēl joprojām esat brīvi, tad šajā jomā zvaigznes nekādas izmaiņas nesola.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jūs gaida jaunas pieredzes iegūšana privātajā dzīvē. No tā, kā Jūs uzvedīsieties, būs atkarīgs tas, kādas būs Jūsu tālākās attiecības ar reālo vai potenciālo partneri, turklāt šajā periodā Jums noteikti tiek rekomendēts neizsaukt šajā cilvēkā greizsirdību.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jūs ar kādu varat ļoti aizrauties, taču diez vai Jūs viņam demonstrēsiet savu interesi. Visticamāk, Jūs dosiet priekšroku klusai novērošanai no malas, izlemjot, vai viņš ir Jūsu simpātiju cienīgs. Ja Jūs jau esat attiecībās, tad, iespējams, ka Jums atklāsies kāds noslēpums, kuru Jūs rūpīgi glabāsiet no sava partnera.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūs, iespējams, aktīvi centīsieties iegūt palielinātu interesi no sava reālā vai potenciālā partnera puses. Nav izslēgts, ka tas sevī ietvers dāvanas un kaut kādu Jūsu rīcību, kas būs vērsta tajā virzienā, lai Jūsu partneris iegūtu kaut kādus materiālos labumus – piemēram, Jūs centīsieties palielināt viņa ienākumus.

JAUNAVA

Šajā nedēļā starp Jums un Jūsu partneri var norisināties strīds, pēc kura Jūs pieņemsiet ļoti svarīgu, taču pašā saknē visai nepārliecinošu lēmumu, tāpēc izvairieties gan no konfliktiem, gan kardināliem lēmumiem, jo tas Jums var ļoti dārgi maksāt. Ja Jūs esat brīvi, tad šajā periodā diez vai kas šajā ziņā mainīsies.

SVARI

Šajā nedēļā var gadīties, ka Jūs uz pāris dienām zaudējat savu seksuālo interesi pret partneri. Nav izslēgts, ka Jums gribēsies tīru romantiku, platonisku maigumu un sentimentalitāti, taču, iespējams, ka par Jūsu atsvešināšanās iemeslu kļūs kaut kādi fizioloģiskie iemesli. Ja Jūs vēl pagaidām esat brīvi, tad zvaigznes šajā jomā tuvākajā laikā nekādas izmaiņas nesola.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies risināt kaut kādas problēmas, kuru dēļ bieži vien starp Jums un Jūsu partneri izceļas strīdi. Nav fakts, ka šis process Jums būs tīkams, taču tas, acīmredzot, palīdzēs Jums pārvērtēt Jūsu vērtību skalu. Ja pagaidām vēl neesat iesoļojuši attiecībās, tad šajā periodā zvaigznes nekādas izmaiņas šajā jomā nesola.

STRĒLNIEKS

Jūsu partneris šajā nedēļā var uzrīkot Jums grandiozu greizsirdības scēnu. Tā kā Jūs dosiet reālu iemeslu šaubām par Jūsu uzticību, tad viņa pretenzijas būs pilnībā pamatotas, tāpēc esiet piesardzīgāki. Ja esat brīvi, tad šajā periodā būtiskas izmaiņas šajā jomā nav gaidāmas.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums var parādīties kāds romantisks un ļoti uzstājīgs pielūdzējs. Tā kā Jums būs nepatīkama viņa uzmākšanās un “kucēna” acu skatiens, Jūs darīsiet visu iespējamo, lai tiktu no šī cilvēka vaļā, turklāt tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl pagaidām brīvi, gan tiem, kuriem jau ir attiecības.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā ir diezgan liela iespējamība, ka starp Jums un Jūsu partneri izcelsies kādas nelielas nesaskaņas. Nav izslēgts, ka par strīda iemeslu kļūs kāda ne visai taisnīga rīcība no Jūsu partnera puses, kas būs vērsta pret Jums, vai arī gluži otrādi – Jūs kaut kādā situācijā negribēsiet izrādīt savu objektivitāti.

ZIVIS

Šajā nedēļā kāda saruna ar cilvēku, kuram Jūs pilnībā uzticieties, visticamāk, palīdzēs Jums pieņemt kādu svarīgu lēmumu, kas būs saistīts ar Jūsu privāto dzīvi, vai arī ar svaigu skatu paskatīties uz kaut kādu Jūsu reālā vai potenciālā partnera rīcību, galvenais – esiet atklāti un neko neslēpiet.

Leave a Comment