Mīlestības horoskops nedēļai no 1. – 7. aprīlim – ideāli piemērota attiecību uzlabošanai!

Vēzis

Vēžus gaida ne vieglākā nedēļa mīlestības plānā. Astrologi iesaka aizsargāt savas attiecības no citu ietekmes un pat labāk neko nepaziņot par saviem plāniem un bailēm. Kopumā Vēža bažas par nākotni var radīt nevajadzīgas problēmas un šaubas. Lai atrastu panākumus mīlestībā, viņiem vajadzēs dzīvot mirklī un baudīt tagadni.

LASI ARĪ: Lauru lapa makā: spēcīgs talismans, lai piesaistītu naudu

Lauva

Saule ienāca Auna zīmē un šķietami priecīgs notikums. Bet ne šonedēļ. Un, lai gan nekas katastrofāls nenotiks, iniciatīva var saskarties ar pretestību, saistībā ar kuru Lauvas var palikt vienā vietā. Veicinot partnera uzmanību, ieteicams rīkoties ar maigām metodēm, bet brutāla spēka un spiediena vietā izmantojiet dabisku šarmu vai pārliecināšanas dāvanu.

Jaunava

Venēra tiek pastiprināts Zivīs. Antagonista negatīvā ietekme ietekmēs Jaunavu visnopietnākajā vietā – lepnumā. Ja Jaunavām ir “skeleti skapī”, ko viņas ir aizmirsušas, šonedēļ tie var radīt problēmas un sarežģīt attiecības ar partneri. Astrologi iesaka izlemt, kā pateikt savam mīļotajam par jūsu noslēpumiem un būt drošiem. Ja ir iespēja sēsties pie sarunu galda un apspriest visas nianses, tad viņai būtu jāizmanto tās – saruna palīdzēs noskaidrot situāciju.

Svari

Efektīvi paziņot par sevi šonedēļ nebūs tik vienkārši. Šī iemesla dēļ vientuļajiem Svariem vajadzētu pārcelt iepazīšanos ar jaunajiem paziņām uz nākamo nedēļu, kad Venēras enerģija stabilizējas, bet pagaidām ir laiks sev un savai karjerai. Ir apdraudēti arī romantiski randiņi, kā arī attiecību noskaidrošana. Bet gultā „Svari” var būt laimīgi – Venēra palielinās ne tikai apetīti, bet arī  seksuālo pievilcību saviem partneriem.

LASI ARĪ: 3 efektīvi veidi, lai noskaidrotu, kurš uzlicis lāstu!

Skorpions

Aprīļa sākumā Skorpionu gaida neliela stagnāciju personīgajā dzīvē. Turklāt antagonista Venēras aktivizācijas laikā, pat tie sasniegumi, kas Skorpionam jau ir, var tikt zaudēti. Planētas negatīvā puse šīs zīmes pārstāvjiem liek veidot savu personīgo dzīvi tādā veidā, kādā viņi to vēlas. Saistību problēmas vispirms skar Skorpionu lepnumu, tāpēc astrologi ir aicinājuši izmantot pašapziņu par labāko šīs nedēļas talismanu.

Strēlnieks

Attiecību noskaidrošana un kopīgas nākotnes apspriešana ar partneri var radīt neapmierinātību un problēmu, nevis problēmu risinājumu. Ja Strēlniekam ir plāni un šaubas, ko viņi vēlas apspriest, astrologi iesaka vai nu gaidīt līdz nākamajai nedēļai, vai arī sazināties.  Šī mēneša laikā Strēlnieka galvenais uzdevums ir panākt harmoniju attiecībās. Tagad mīlestībā nav vajadzības būt nervozam un sasteigt lietas.

Mežāzis

Aprīļa sākums Mežāzim nav labākais iepazīšanās laiks, īpaši ar partnera vecākiem. Arī personiskajos jautājumos var būt problēmas. Labu veiksmi mīlestībā gaida Mežāzi, ja viņi nodarbojas ar flirtēšanu un asprātību. Pavasaris ir īstais laiks, lai sarunātos ar savu sirds draugu un parādītu savam partnerim, kā Mežāzis faktiski var būt maigs. Marss Dvīņos sniegs visas iespējas stiprināt attiecības, bet tikai ar savstarpēju darbību.

LASI ARĪ: 3 zodiaka zīmes, kas mīl ilgtermiņa attiecības!

Ūdensvīrs

Lai kļūtu laimīgs aprīlī, Ūdensvīrs būs spiests pārspēt sevi un savtīgas piezīmes. Galvenā planēta būs Saule, ko raksturo spēcīga pozīcija, kurai būs postoša ietekme uz šīs zīmes pārstāvju enerģiju un personisko dzīvi. Šonedēļ mīlestības panākumi vai kaut kādas izmaiņas attiecībās ir maz ticamas. Turklāt Ūdensvīrs var tikt apsūdzēts egoismā. Astrologi iesaka pievērst uzmanību partnerim.

Zivis

Aprīļa sākumā Zivīm var rasties problēmas ar mīļoto, jo viņu mīlestība tiks patērēta ikdienas lietās. Viss, kas saistīts ar jūtām, romantiku, intimitāti un maigumu, tagad ir svarīgākais, jo Venēra ir stūrī – mīlestības un ģimenes laimes patrons. Lai iepriecinātu nedēļas īpašnieku, šī iniciatīva palīdzēs. Astrologi iesaka to parādīt vispirms un sazināties ar partneri mierīgi. Strīdi tagad ir bīstami un var izraisīt plaisu spēcīgā aliansē.

avots: dailyhoro

Leave a Comment