Mīlestības Horo***ps nedēļai no 11. līdz 17. februārim – piemērots laiks, lai risinātu mīlestības problēmas!

Vēzis

Spēcīgs Mēness ir gaidāmo pārmaiņu zīme. Vēzis jutīsies pārliecinātāks, un romantiskas iniciatīvas saņems papildu atbalstu. Vēzis morāli gatavs pārmaiņām, būs laiks sagatavoties, svarīgs solis tiks atlikts uz nedēļas nogali. Laimīgie Vēži nevarēs ilgstoši izprast savu izvēli: nedēļas beigās viņi būs spiesti kaut ko darīt, lai pieņemtu nepārprotamu lēmumu, kas apskauž attiecību nākotni.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 11. līdz 17. februārim – dažus sagaida nopietnas problēmas un pārmaiņas!

Lauva

Lauvu gaida lieliska nedēļa romantiskai saziņai, jauniem paziņojumiem un karstām konfesijām. Būs laba veiksme vientuļajiem un tiem, kas ir pastāvīgās attiecībās. Viss izdosies pats par sevi, Lauvām pat nav jācenšas gūt panākumus. Bet tajā pašā laikā, eksperti iesaka sagatavoties spontānām vēlmēm ar aizraušanos un dažādot attiecības ar skaistu žestu.

Jaunava

Jaunavām tā nav visērtākā nedēļa – negatīvā ietekme no Mēness kļūs spēcīgāka, kas var sēt apjukumu mīlestības lietās, pievienot intrigas un citu negativitāti. Līdz nedēļas nogalei var būt rasties mīlestības attiecības ar partneri. Nedēļas nogalē tiks noskaidrots, bet atņems mieru. Jaunavas gaida cita attiecību krīze, ja neatbrīvosies no nepamatotām bailēm un bažām.

Svari

Šonedēļ Svariem nevajadzētu pieprasīt nekādus darbus no sevis un nemēģināt “uzturēt attiecības uz viņa pleciem”. Stabila, bet vājināta Venēra nepalielinās spēku, un apstākļi viņa personīgajā dzīvē veidos personisku reakciju uz partnera vēlmēm un noskaņojumiem. Nav ieteicams uzspiest notikumus, uzņemties iniciatīvu, paļauties uz veiksmi. Ņemot vērā Venēras aspektu uz Neptūnu svētdien, nenozīmīgu, bet nepatīkamu problēmu parādīšanās, kas var izraisīt attiecību atdzišanu, ir iespējama.

LASI ARĪ: 16 patiesības, kas katrai sievietei ir jāzina! Lai nav jāglābj laulība no šķiršanās.

Skorpions

Antagonista-Mēness aktivitāte izraisīs vilcināšanos un dažas attiecību problēmas. Visbīstamākās dienas – pirmdiena, otrdiena un trešdiena. Astrologi ziņo, ka šoreiz Skorpioni var kaitēt un atturēt mīļotā uzvedību, un šī zīmes atsevišķu pārstāvju dzīvē notiks nozīmīgs notikums, kas vēlāk lielā mērā noteiks nākotnes romānu. Psiholoģiskās un enerģijas aizsardzības uzstādīšana ļaus veiksmīgi pavadīt nedēļu.

Strēlnieks

Nedēļu var atzīmēt ar Strēlnieku ar zemu toņu, apjukumu vai mīlestību. Būs grūti pieņemt pareizo lēmumu, lai aizstāvētu pozīcijas, novirzot uzmanību no negatīva uz pozitīvu. Mēness aktivitāte var traucēt attiecību attīstībai un bloķēt enerģiju. Astrologi neizslēdz mīlestības plāna problēmas. Svarīgi neprovocēt partneri, nekļūdīties un turklāt nekrāpties, nepadoties kārdinājumiem, ko izraisīs Mēness naidīgums.

Mežāzis

Pārsteidzoši, šonedēļ Mežāzis baudīs harmoniju un mieru, jo partneris darīs visu iespējamo, lai radītu labvēlīgu atmosfēru attiecībās. Briesmas gaida dažus vientuļus zīmes pārstāvjus. Pastāv risks, ka var nokļūt burvīgas, bet neuzticamas būtnes ietekmē. Prātīga pieeja ļaus pasargāties no neapdomīgām darbībām un vilšanās.

LASI ARĪ: Kas piesaista vīriešus sievietēs!

Ūdensvīrs

Pašreizējā planētu atrašanās vieta norāda, ka šonedēļ Ūdensvīrs varēs izpildīt visus mīļotos sapņus par mīlestību un mīļoto. Iespējams, ka tas ir mērķtiecīgums un spiediens, kas sekmēs jūsu personīgo dzīvi. Ja vientuļo Ūdensvīru piemeklēs šaubas vai trauksme, jums tām nekavējoties jāatsakās: astrologi ziņo, ka priekšā ir spilgta josla.

Zivis

Zivīm šonedēļ ir vēlams atrast aizmuguri un  saprast savas vēlmes. Astrologi iesaka jums to darīt pirms nedēļas nogales, jo ​​piektdien, sestdien un svētdien Mēness enerģijas Zivju enerģija atbilst Urāna ietekmei, kas pasliktinās situāciju jūsu personīgajā dzīvē. Šajās dienās būs jācīnās par mīlestību un personīgo laimi.

avots: dailyhoro

Leave a Comment