Mīlestības horoskops nedēļai no 13. līdz 19. maijam – ģimenes problēmas būs būtiskākās!

Maija vidus ir laikietilpīgas mīlestības, ģimenes aprūpes un garīgās intimitātes laiks. Astrologi ir sagatavojuši daļu no aktuāliem padomiem visām Zodiaka zīmēm, lai jūs varētu pavadīt šo nedēļu ar labumu.

Tā būs lieliska nedēļa, lai koncentrētos uz ģimenes jautājumiem un sakārtotu attiecības – Venēra uzņemas pirmos soļus virzienā uz Vērsi, kas novērtē skaidrību un stabilitāti. Jūs varat sākt ar sajūtu atmodināšanu (vislabāk to izdarīt trešdien) un turpināt ar nopietnākiem soļiem.

Auns

Aunu mīlestībā gaida, nervu pārbaude. Patrons-Saule un antagonists-Venēra saplūst ar Vērša zīmi. Šī konfigurācija draud ar stresu un neregulāriem dusmu uzliesmojumiem. Būs grūti nodot savas domas savam partnerim, bet astrologi iesaka būt pieklājīgākiem un kodolīgākiem. Neuzdodiet jautājumus, uz kuriem neviens nav gatavs sniegt atbildi.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 13. līdz 19. maijam – radīsies iespēja realizēt savas idejas!

Vērsis

Planētu klasteris Vērsī dod priekšroku šīs zīmes pārstāvjiem. Jūs varēsiet baudīt pretējā dzimuma uzmanību, komplimentus, iespaidus un dāvanas no 15. līdz 19. maijam. Ja kāds Vērsis nav apmierināts ar attiecībās dominējošo atmosfēru, tad viņi varēs visu mainīt. Galvenais ir izvairīties no prasību iesniegšanas.

Dvīņi

Neskatoties uz Venēras enerģisko atbalstu, Dvīņu vēlmes un iniciatīvas var gūt pretestību. Tāpēc labāk nenoskaņot to, ka notikumi jūsu personīgajā dzīvē sekos rakstiskajam scenārijam. Šonedēļ būs jāiesniedz un jāpavada plūsma: vienīgais veids, kā uzturēt mieru un klusumu attiecībās.

Vēzis

Visums neprasa, bet tieši saka: ir pienācis laiks atpūsties. Pēdējo reizi Venēra bija Aunā, un Vēžiem bija jātērē daudz spēku un nervu, samazinoātas enerģijas rezerves dēļ. Šonedēļ, sākot no trešdienas, viņi varēs uzpildīties. Labākais variants ir tērēt laiku ar savu mīļoto. Astrologi iesaka pavadīt laiku un organizēt romantisku nedēļas nogali.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 13. līdz 19. maijam – ieskaties savām bailēm acīs!

Lauva

Mīlīgajām Lauvām, kurām ir grūti sarunāties, randiņam vai iesaistīšanās šonedēļ, jābūt labi sagatavotām, jo ​​ir iespējams force majeure, jo īpaši 13. un 14. maijā. Improvizācija ceļā var tikai pasliktināt situāciju. Eksperti piedāvā sagatavot drošības spilvenu, lai normalizētu noskaņojumu vilšanās gadījumā.

Jaunava

Astrologi iesaka Jaunavām domāt par spriedzes cēloņiem attiecībās. Zvaigznes ir izvietotas lieliskā konfigurācijā, kas ir labvēlīga personisku problēmu risināšanai ar līdzjūtības objektam. Vientuļās Jaunavas var plānot perfektu randiņu: cilvēkiem šonedēļ būs īpaša vēlme pēc viņiem.

Svari

Svarus gaida 2 lieliskas ziņas uzreiz. Pirmais ir tas, ka trešdien Venēra iekļausies Vērša zīmē, kas nodrošinās spēka pieplūdumu un iespēju apiet nepatīkamo pagriezienu attiecībās. Otrs ir tas, ka ir iespējami nopietni ieskati par personīgiem mērķiem un kopīgu nākotni. Jums būs daudz jārunā ar savu mīļoto, un mierīgie dialogi ne vienmēr būs tur, bet jums izdosies atrisināt daudzas problēmas.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kuras ļoti smagi pārcieš neveiksmi!

Skorpions

Nākamo nedēļu Skorpions pavadīs notikumu un sajūtu virpulī, kas pārvērš tos pēc Venēras pārejas uz Vērsis. No 15. maija līdz 19. maijam ir svarīgi nepalaist garām likteņa zīmes, slēptas parastajās lietās. Tie palīdzēs jums atrast dažus oriģinālus risinājumus un padarīt pelēkās dienas spilgtās krāsās.

Strēlnieks

Jauna mīlestība, negaidīts ieskats, nepārprotams priekšlikums – tieši šo zvaigznes šonedēļ sagatavojušas Strēlniekam. Astrologi iesaka atlikt visas domas par darbu un atcerēties, ka vissvarīgākās lietas dzīvē nav lietas vispār. Ir svarīgi veltīt vairāk laika savam mīļotajam, ģimenei un vientuļajam Strēlniekam – mīlestības meklējumiem.

Mežāzis

Mežāzu pārstāvjiem nevajadzētu gaidīt nopietnas pārmaiņas: patronu planētas ir stabilas. Tomēr neviens neaizliedz veikt dažas izmaiņas savās attiecībās. Jo īpaši, ja ar partneri nav viss gludi. Astrologi iesaka īslaicīgi izslēgt prātu, pārvietot emocijas un pavadīt laiku, kā to vēlas Mežāzis.

LASI ARĪ: Naudas horoskops: kā pareizi izvēlēties maku pēc Zodiaka zīmes

Ūdensvīrs

Zvaigznes stāsta Ūdensvīram: ir pienācis laiks būt savtīgam un ņemt laiku sev. Un it īpaši – viņa psihoemocionālais stāvoklis. Ja iespēja parādās, ir vērts apspriest ar savu partneri savas iekšējās bailes, lūdzot atbalstu. Ja nē, meditācija, sports vai radošums palīdzēs.

Zivis

Daudzām Zivīm nedēļā, ko raksturo Venēras aktivitātes palielināšanās, ir ideāls laiks, lai atjaunotu savstarpēju sapratni ar partneri. No trešdienas līdz svētdienai – viņi sapratīs kaut ko svarīgu par sevi, par savām vērtībām vai par savu partneri vai attiecībām. Astrologi ziņo, ka apgaismība dos laimi.

avots: dailyhoro

Leave a Comment