Horoskops nedēļai no 13. līdz 19. maijam – ieskaties savām bailēm acīs!

Lai šonedēļ jūs sagaidītu tikai uzvaras, un neveiksmes un grūtības apietu, mēģiniet ievērot astrologu ieteikumus. Zvaigznes mūs brīdina, ka šonedēļ būs ļoti grūti.

Sarežģīta nedēļa, protams, nenozīmē sliktu. Kādam būs jāsaskaras ar savām bailēm aci pret aci, kādam būs jāatsakās no mīļotā vai paredzētajiem mērķiem jaunu redzesloku dēļ. Tas ir normāli, kad notiek izmaiņas dzīvē, pat nepatīkamas. Ir svarīgi iepriekš uzzināt par pieeju tām, lai atrisinātu tās. Galvenais – nedomājiet par slikto un neļaujiet nepatīkamiem cilvēkiem izdarīt spiedienu uz jums.

Auns

Aunam, nedēļa būs ļoti polāra un nestandarta. Pirmās trīs dienas būs globālas pārmaiņas un palielināta enerģija, jo zvaigznes un planētas būs ļoti aktīvas. Kopš 16. maija viss mainīsies negatīvā virzienā un diezgan dramatiski. Planētas vairs nebūs harmonijā savā starpā, un aktivitātes virsotne tiks aizstāta ar aizsprostu.

Visas svarīgākās lietas vislabāk pārvietot uz nedēļas sākumu. Nedēļas nogalē ir ieteicams atpūsties, un to var izdarīt gan kompānijā, gan privāti. Auna impulsivitāte un viņu vardarbīgais noskaņojums tiks aizstāts ar mieru, tāpēc ar viņiem būs daudz vieglāk sazināties. To morāle un produktivitāte samazināsies, tāpēc jums ir jādara mājsaimniecības darbi un iepirkšanās: jūs varat iegādāties kaut ko būtisku mājai – piemēram, mēbeles.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 13. līdz 19. maijam – radīsies iespēja realizēt savas idejas!

Vērsis

Vērsi, jāizvairās sazināties ar  viltīgākajām Zodiaka zīmēm. Ir nepieciešams uzturēties pēc iespējas tuvāk draugiem, radiniekiem un vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni un otru pusi. Tiem, kas meklē mīlestību, jābūt uzmanīgākiem, jo ​​ne visi cilvēki būs godīgi, atklāti, lai gan tie var tādi šķist. Ir nepieciešams piesardzīgi izturēties pret visām jaunajām paziņām.

Vērsim var pieprasīt empātiju, morālu atbalstu. Ir nepieciešams, lai viņi to sniegtu pilnībā. Nekādā gadījumā nedrīkst dalīties ar svešiniekiem savos nākotnes plānos un veltīt tos personīgajām lietām. Grūtās situācijās labāk ir paļauties uz savu intuīciju. Tas būs īpaši noderīgs negatīvajā periodā no pirmdienas līdz otrdienai.

Dvīņi

Dvīņus sagaida vienkārša un stabila nedēļa, kuras laikā var parādīties daudzas jaunas idejas, pozitīvas domas un vēlmes. Tas notiks no 15. līdz 18. maijam, kad zvaigznes un planētas būs aktīvas. Ar savām īpašībām enerģija būs neitrāla, lai Dvīņiem norādītu pareizo virzienu.

Visums nodrošina pilnīgu rīcības brīvību šī Zodiaka cilvēkiem. Jums ir jādara tas, kas jums patīk, aizmirstot bailes un šaubas. Šādos periodos negatīvām vīrusu programmām ir daudz mazāka ietekme uz Dvīņiem.

Vēzis

Ir pienācis laiks pāriet no vārdiem uz darbību. Fakts ir tāds, ka šonedēļ pār Vēžiem dominē planētu mierīgā un izmērītā enerģija. Tas nozīmē, ka jūs varat sākt jaunus projektus, ieiet darba un finanšu jautājumos, darīt kaut ko mājās. Tikai piektdien un sestdien būs jūtams nogurums. Labāk ir veltīt šo laiku, lai atpūstos ģimenē vai privātumā.

Ir pienācis laiks paņemt Vērsi pie ragiem, koncentrēties uz svarīgākajām lietām dzīvē. Astrologi stingri neiesaka atkāpties no saviem principiem. Jums ir jāsaglabā ticība sev un savam spēkam.

LASI ARĪ: 6 frāzes, kas izraisa nelaimes un neveiksmes

Lauva

Lauvām ir visstabilākais periods visā pavasarī. Šonedēļ šīs zīmes pārstāvjiem var piedzimt interesantas idejas, bet labāk ir pierakstīt vai iegaumēt, un vēlāk īstenot. Tagad jums ir nepieciešams atpūsties, veikt ikdienas un vienkāršas lietas.

Runājot par mīlas lietām, šajā jomā Lauva būs mierīga. Vēlme būt vienatnē un pārtraukt darbību nav gļēvulība, bet pareizais lēmums. Fakts ir tāds, ka tagad jums ir nepieciešams nomierināties, pārdomāt visu no jauna, apskatīt pagātnes mīlestības panākumus un neveiksmes no malas.

Jaunava

Astrologi iesaka Jaunavām izvairīties no pārmērībām šonedēļ. Nekad nav par vēlu mācīties būt veiksmīgiem jūsu domās, lai vēlāk tas tiktu nodots reālajai pasaulei. Ātrās straumes un kritumi nebūs, un būs grūti sasniegt ātrus panākumus.

Tomēr nedēļas vidū dramatiski palielināsies planētu aktivitāte, kas veicinās Jaunavas atmiņu, to harizmu, šarmu, vēlmi iekarot jaunus augstumus. Daudzos gadījumos labāk ir palikt novērotājam. Tas attiecas uz jomām, kurās Jaunavai vēl nav atbalstītāju vai motivācijas. Labāk ir ņemt to, kas notiek.

Svari

Zvaigznes un planētas otrdien var izraisīt nopietnāko Svaru iezīmju saasināšanos. Ne tikai zvaigznes noskaņojums būs negatīvs un destruktīvs, bet arī viņu aktivitāte nopietni palielināsies. Astrologi stingri iesaka šajā dienā nepiemērot riskus, nemeklēt viņu viltību un maldināšanu. Ticīgi cilvēki tiks respektēti un kļūs populāri.

Mājās Svariem jābūt kārtībai. Ir vērts to noteikt nedēļas vidū, lai finanšu plūsmas un pozitīvā enerģija kopumā izplatītos labāk un brīvāk. Tas palīdzēs atbrīvoties no slimībām, stresa, depresijas, negatīvisma, kompleksiem. Zvaigznes vēlas redzēt Svaros saprātīgus cilvēkus, kuri var izdarīt savas svarīgās lietas, neuztraucoties par sīkumiem.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmju veiksme mīlestībā

Skorpions

Nepieciešams nevienam nelikt stieņus ritenī. Tas jo īpaši attiecas uz nelabvēlīgo periodu, kas sākas 16. maijā. Nedēļas beigās jums jāizmanto fiziskie vingrinājumi, lai mazinātu stresu, trauksmi un palielinātu enerģiju kopumā. Var būt vēlme pēc stereotipiskas domāšanas. Astrologi uzskata, ka jūs varat viegli tikt galā ar to – jums ir nepieciešams tikai vēlme pāriet no klišejām.

Nedēļas pirmās trīs dienas būs ļoti pozitīvas. Labāk ir novirzīt šo dienu enerģiju uz radošo kanālu. Tas ļaus aplūkot pasauli citādi, no cita leņķa. Reaģējošam Skorpionam Visums dos milzīgus panākumus, tāpēc jums vajadzētu nopietni domāt par to, vai nav pienācis laiks pāriet uz gaišo pusi.

Strēlnieks

Šī ir spilgta un stabila nedēļa, kas var kļūt par pamatu kādam jaunumam. Lai piesaistītu vairāk veiksmi savā dzīvē, jums būs jāatsakās no dažādiem tēriņiem, bet ne tikai jūsu mājās, bet arī jūsu dvēselē.

Strēlnieks – diezgan harizmātiski cilvēki, bet šonedēļ tie kļūs vēl spēcīgāki. To var izmantot, lai meklētu otro pusi vai radītu iespaidu uz kolēģiem, priekšniekiem. Nepieciešams saglabāt konsekvenci darba gaitā, nevilcināt lietas un nemēģināt būt pārāk steidzīgs. Labāk ir padomāt divreiz un zaudēt mazāk laika, nekā kļūdoties.

Mežāzis

Astrologi iesaka Mežāzim uzklausīt citu padomus un aplūkot mazākās izmaiņas. Novērošana ir šīs zīmes pārstāvju spēks, tāpēc jums tas ir jāizmanto maksimāli. Tas palīdzēs atpazīt Visuma pazīmes, brīdinot par briesmām. Zvaigznes mēģinās brīdināt Mežāžus par problēmu risināšanu.

Mīlestībā labākais periods nenāk, jo greizsirdība Mežāžiem var saasināties. Šī ir briesmīga sajūta, ka visi cilvēki piedzīvo dažādus laika intervālus, tāpēc jums vienkārši jānogaida šis brīdis, nesniedzot sūdzību saviem mīļajiem vai draugiem. Uz horizonta var rasties dažas domstarpības, bet jūs varat tās risināt sarunu ceļā.

LASI ARĪ: Ko mīlestībā nozīmē skaitlis 1111?

Ūdensvīrs

Aprēķins ir ikvienam, kas vēlas gūt panākumus biznesā vai mīlestībā. Tas ir skaidrs laiks, kurā var notikt daudzas interesantas lietas, bet tās ir paslēptas no skata. Ūdensvīram būs nepieciešams būt mazliet rūpīgākam, lai rutīnas laikā apskatītu skaistumu un šarmu.

Ūdensvīram ir vēlams izvairīties no komunikācijas un kopīgām lietām ar mantkārīgām Zodiaka zīmēm. Šādi cilvēki viņos radīs vilšanos, aizspriedumus un negatīvas domas Ūdensvīra prātos. Tagad viņiem tas nav vajadzīgs. Tas pats attiecas uz greizsirdību. Arī pieticība būs laba. Tas izārstēs daudzas nepatikšanas, bet ne vientulība.

Zivis

No 15. līdz 19. maijam būs vieglāk izveidot spēku un pašapziņu, jo zvaigznes un planētas būs harmonijā. Zivis ir dzīvi mīloši cilvēki, tāpēc jums būs jāatrod iemesls, lai virzītos uz priekšu.

Labāk ir pavadīt pirmās pāris dienas ikdienas lietās, jo destruktīvā enerģija valdīs pār šiem cilvēkiem ārkārtīgi. Var parādīties nostaļģiskas domas, tendence uz pašregulāciju, pašreģistrēšanās. Filtrējot domas, jums vajadzētu izmantot maksimālu piesardzību.

avots: dailyhoro

Leave a Comment