Sieviešu horoskops nedēļai no 13. līdz 19. maijam – radīsies iespēja realizēt savas idejas!

Panākumu atslēga ir spēja pamanīt zvaigžņu sniegtos padomus ikdienas dzīvē. Astrologi palīdzēs visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem gūt panākumus.

Šī nedēļa ir ļoti svarīga: zvaigznes ir sakārtotas lieliskā konfigurācijā, kas ļaus gūt panākumus biznesā. Mēness izaugsme un planētu klasteris Vērša zvaigznājā dos iespēju realizēt karjeras, naudas un ģimenes plānus. Situācija ir labvēlīga spēcīgu savienojumu, naudas darījumu, mājsaimniecības problēmu risināšanas un budžeta plānošanas radīšanai. Bet galveno zvaigžņu dāvana ir personas personīgo spēku aktivizēšana, uz kuru jūs varat paļauties sarežģītos mirkļos.

Auns

Auns pārstāves gaida nelabvēlīgs periods, kas ir pilnīgi atkarīgs no Marsa ietekmes. No pirmdienas līdz trešdienai planēta piedalīsies aspektos, un ceturtdien pārcelsies uz Vēža zvaigznāju. Enerģijas maiņa padarīs daudzus Aunus nedrošus, jo īpaši saziņā ar citiem. Attiecībās ar draudzenēm, vīriešiem, bērniem var būt problēmas. Taču nedēļa ir labvēlīga, lai atbrīvotos no finanšu problēmām.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops 2019. gada maijam – sāciet visas atliktās lietas!

Vērsis

Planētu klasteris Vērsī norāda, ka šīs zīmes pārstāvēm būs visi trumpji rokās. Šāds pozitīvs astroloģisks attēls ir reta parādība, un nebūs saprātīgi neizmantot šo brīdi. Speciālisti iesaka vairāk laika un uzmanības veltīt personiskajai izaugsmei, domāt par to, kā realizēt savus mērķus.

Dvīņi

Dvīņu sievietes gaida 4 dienas Merkura aspektu. Planētu konfigurācijas brīdina par nepieciešamību paņemt pauzi no darba. No 15. līdz 18. maijam astrologi iesaka samazināt izmaksas, neiesaistīties uzņēmējdarbības jomā, ierobežot turpmāko soļu analīzi un plānošanu. Ir svarīgi identificēt visas iepriekš izdarītās kļūdas, lai atrastu jaunu uzņēmējdarbības attīstības veidu.

Vēzis

Vēža konstelācijas pārstāvēm šonedēļ būs jārēķinās ar planētu ietekmes ierobežojumiem. Marsa pāreja 16. maijā viņu zīmē radīs emocionālu diskomfortu, iespējamus dusmu uzliesmojumus. Jebkurā mijiedarbībā ar cilvēkiem nepārkāpjiet savas robežas un neuzspiediet savu viedokli. No 16. līdz 19. maijam nav vēlams vērsties pret vispārējiem noteikumiem, vidi un parasto rīcību.

LASI ARĪ: Kā izmainīt savu dzīvi līdz pavasarim: 10 vienkārši soļi līdz laimei

Lauva

Sievietēm Lauvām turpinās ļoti labs laiks karjerai un ienākumiem, taču, neskatoties uz to, astrologi iesaka palēnināt savu darbību un ievest nelielu kārtību dzīvē. Apjukums biznesā, iedomība, vienlaicīga vairāku darbību veikšana ne tikai atņems spēku, nervus un laiku, bet arī radīs jaunas problēmas. Saistībā ar retrograda Jupitera ietekmi jaunās grūtības var ielauzties dzīvē, it īpaši, ja Lauvas ļauj sev vieglprātīgu uzvedību 13., 15. un 18. maijā.

Jaunava

Šonedēļ Jaunavai būs tendence raudzīties uz priekšu ar piesardzību un skepticismu, kas ir pamatots un pat noderīgs: darba kārtībā 4 dienas pieaug Merkura aktivitāte. Tomēr šīs zīmes iespaidīgākās pārstāves var nedaudz pārspīlēt, prezentējot savu nākotnes dzīvi tumšākā gaismā. Un tas, iespējams, ir galvenais faktors, kas kavē panākumus.

Svari

Nedēļas pirmajā pusē Svariem būs jāpierāda apņēmība un konsekvence, klausot intuīciju. Trešdien, 15. maijā, Venēra pāriet no Auna uz Vērsi, kas veidos ļoti laimīgu situāciju romantisku izredžu un dzīves kvalitātes uzlabošanas ziņā. Tomēr atmosfēras maiņa uz romantiskāku un mierīgāku būs veiksmīgāka ne agrāk kā nedēļas nogalē. Sestdien un svētdien Svari būs piemērotā vietā vai pareizajā kompānijā.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes, kuras gaida veiksme 2019. gada pavasarī!

Skorpions

Skorpions varētu saskarties ar neparedzētiem izdevumiem. Aizdevumi, nodokļi, procenti, rēķini – tas viss ietekmēs nedēļas sākumā, bet ienākumu pieaugums joprojām ir jautājums. Ir arī labas ziņas: attiecības ar partneri un ģimenes locekļiem veiksmīgi attīstīsies. Vienīgais, ko astrologi brīdina: retrograda Jupiters, vārdos ir nepieciešama piesardzība. Dubultā uzmanība apiet šķēršļus.

Strēlnieks

Pozitīvas izmaiņas ir iespējamas jūsu personiskajā dzīvē, karjerā un attiecībās 13. un 15. maijā. Šajos datumos retro-Jupitera aspekti aktivizē veiksmi, kas nozīmē, ka Strēlnieka pārstāves var ieskaitīt ērtākos un izdevīgākos apstākļos interesējošās jomās. Citās dienās, īpaši 18. maijā, astrologi iesaka atteikties no visa, kas apdraud enerģijas izsmelšanu. Labāk ir atturēties no naudas manipulācijām, romantiskiem piedzīvojumiem un mīlestības piedzīvojumiem.

Mežāzis

Astrologi iesaka Mežāzim būt uzmanīgākam un sagatavoties negaidītajam: viena no šīs nedēļas dienām var uzzināt dažas svarīgas ziņas. Sarežģītās un neskaidras situācijās ir svarīgi rīkoties pazīstamā veidā vai domāt par alternatīviem problēmu risināšanas veidiem. Ģimenes sievietēm ir svarīgi pareizi rīkoties attiecībās ar mīļajiem. Urāna diktēto ierobežojumu un aukstumu nevajadzētu izdarīt uz absurda punktu. Pretējā gadījumā jūs varat sabojāt ne tikai attiecības, bet arī savu reputāciju ģimenē.

LASI ARĪ: 3 atslēgas laimei!

Ūdensvīrs

Ūdensvīra pārstāves gaida patīkami pārsteigumi, atrisinot mulsinošo situāciju vai mīļotā atbalstu. Attiecībā uz finanšu un personīgo dzīvi, diplomātija un smalka pieeja būs veiksmīga stratēģija. Nedēļas sākums ir labākais, izmantojot vienkāršus ikdienas uzdevumus, piemēram, rūpējoties par māju, bērniem, partneri un vidi, lai pārietu uz aktīvāku darbību. Īpaša uzmanība jāpievērš sev: iespējams, ka panākumu sasniegšanai būs nepieciešama laba fiziskā un emocionālā forma.

Zivis

Vēl ir pāragri runāt par karjeras panākumiem, bet Zivis varēs uzlabot savu personīgo dzīvi vai paplašināt prestižu darbā, pateicoties pastiprinātajam Venēras atbalstam no 15. līdz 19. maijam. Nedēļa solās būt veiksmīga, ja jums izdosies ņemt vērā objektīvus ierobežojumus un iepriekš noteikt pozitīvus rezultātus. Īpaši panākumi gaidām Zivīm radošumā, bērnu audzināšanā, romantiskās attiecībās.

avots: dailyhoro

Leave a Comment