Mīlestības Horo***ps nedēļai no 15. – 21. aprīlim – esiet uzmanīgi, iespējamas problēmas attiecībās!

Astrologu ieteikumi pastāstīs Zodiaka zīmes, kas viņus gaida personīgajā sfērā no 2019. gada 15. aprīļa līdz 21. aprīlim. Mīlestības horoskopā ikviens atradīs sev noderīgus ieteikumus, kas palīdzēs veiksmīgi pavadīt nedēļu, kā arī sasniegt patiesu mīlestību uz dzīvi.

Šonedēļ daudzi Zodiaka zvaigznāju pārstāvji nonāks Venuēras un Neptūna ietekmē, kas ietekmēs garastāvokli. Šajā sakarā eksperti iesaka būt uzmanīgiem, sazinoties ar pretējo dzimumu, lai netīši neaizskartu tuvus cilvēkus un potenciālos dzīvesbiedrus ar skarbiem paziņojumiem. Planētu ietekme pieskarsies ikvienam savā veidā, tāpēc astrologu ieteikumi būs svarīgi visiem Zodiaka apļa pārstāvjiem.

Auns

Aunam personīgā dzīve būs apdraudēta tikai tad, ja viņi nezinās, kā pareizi piešķirt laiku. Šonedēļ astrologi brīdina, ka pārmērīga aktivitāte var novest pie spēka un iekšējā līdzsvara zuduma , kas ir pilns ar skandāliem un pārmetumiem. No 20. aprīļa Saule pāries uz Vērša zīmi, un šajā laikā Auns spēs risināt savas personīgās dzīves problēmas.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 15. aprīļa līdz 21. aprīlim – radīsies vēlme pažēlot sevi!

Vērsis

Venēras ietekme uz Versi būs spēcīgākā no 15. līdz 19. aprīlim. Šajā laikā bailes un šaubas var apdraudēt personīgo dzīvi. Vērsim jāņem sevi rokās un jāatsakās no ieteikumiem no ārpuses, kas var vēl vairāk pasliktināt situāciju. Garastāvokļa svārstības vislabāk ir pavadīt vienatnē, lai likvidētu konfliktus ar mīļajiem, kā arī nepareizus spriedumus par jaunajiem draugiem pretējā dzimumā.

Dvīņi

Dvīņus ietekmē Venēra, kas radīs šaubas katrā solī. Planētas enerģija izraisīs garastāvokļa svārstības, kuru sekas var būt ļoti nomācošas. Saistībā ar šo situāciju labāk ir ņemt pārtraukumu. Piesardzīga uzvedība palīdzēs atteikt pretenzijas partneriem, kā arī izvairīties no tikšanās ar cilvēkiem, kuri absolūti nav piemēroti romantiskām attiecībām.

Vēzis

Nedēļas beigas būs veiksmīgas Vēžiem. Venēras ietekme no 20. aprīļa palīdzēs viņiem  atbrīvoties no bailēm un dziļi elpot. Sestdien, Vēzis varēs izveidot personīgo dzīvi un satikt interesantus cilvēkus. Tie, kas jau ir attiecībās, planētas enerģija dos lielisku noskaņojumu romantiskiem randiņiem.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 15. aprīļa līdz 21. aprīlim – sagaidāmi svarīgi incidenti!

Lauva

Nākamā nedēļa Lauvām nesīs veiksmi, ja viņi vairs nepārvaldīs visu un mēģinās noteikt kārtību, kur ir nepieciešami kompromisa risinājumi. Līdz 20. aprīlim Saule viņiem palīdzēs, bet tā enerģija var nebūt pietiekama, un Lauvām būs jāmeklē spēks savā starpā. Tie būs noderīgi gan siltu ģimenes attiecību uzturēšanai, gan jaunas mīlestības meklēšanai.

Jaunava

Saturns ietekmēs Jaunavu, un tas nozīmē, ka viņas saskarsies ar savu pagātni. Iespējams, ka nākamajā nedēļā Jaunavas saņems ziņas no bijušajiem mīļotājiem, kuri vēlas atsākt saziņu. Astrologi iesaka jums klausīties sevi, lai redzētu, vai ir nepieciešama otrā iespēja vecām attiecībām, vai ja ir laiks pārvērtēt un atrast jaunu partneri.

Svari

Svari sajutīs Venēras atbalstu, enerģiju, kas palīdzēs izveidot personīgo dzīvi. Tiem, kas atrodas attiecībās, astrologi iesaka atcerēties pirmo randiņu bezrūpīgo laiku un atkārtojiet tos tā, lai izjūtas neizbalētu. Vientuļie zīmes pārstāvji nedrīkst paslēpties no jūtām. Garīgās domas neizraisīs laimi un nenoteiktu laiku atliks romantiskas attiecības.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk atkarīgas no mīlestības

Skorpions

Venēra nepalīdzēs pārvarēt grūtības šonedēļ Skorpioniem, kas nozīmē, ka viņiem būs jāņem viss savās rokās. Privātajā dzīvē nebūs nekādu problēmu, ja nokļūsiet pie panākumiem un noraidīsiet virspusējus spriedumus. Tiem, kas meklē partneri, nav jāsteidzas, un pāriem ir svarīgi atrast kontaktpunktus, nevis strīdu iemeslus.

Strēlnieks

Strēlniekam viņa personīgajā dzīvē noderīgu enerģiju siegs retrograda Jupiters. Viņa ietekme palīdzēs atbrīvoties no iekšējām pretrunām un virzīs spēkus uz to, kas ir patiešām svarīgi. Romantika šonedēļ būs iespējama, ja Strēlieks cīnīsies ar noskaņojumu un pārtrauks redzēt ienaidniekus citos.

Mežāzis

Mežāži šajā nedēļā risinās problēmas, kuras var atrisināt, pateicoties Venēras ietekmei. Planētas spēks palīdzēs atbrīvoties no neveiksmēm starp mīļotājiem un rast kompromisa risinājumus. Kopš 15. aprīļa vientuļajiem Mežāžiem jābūt uzmanīgiem, lai nepalaistu garām tuvojošās mīlestības vēstniekus.

LASI ARĪ: Kurām Zodiaka zīmēm nauda pati līp klāt

Ūdensvīrs

Venēras ietekme uz Ūdensvīru uzliek īpašas saistības. Šonedēļ viņiem tiek ieteikts savaldīt savu dedzību un neuzņemties to, ko viņi nevar darīt. Ģimenes Ūdensvīriem, ir svarīgi nepārvērtēt sevi, piekāpjoties partneriem, lai neizraisītu konfliktus. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem nevajadzētu pievērsties partnera meklēšanai, lai negatīvs rezultāts būtu izmisums. Dzīvē viss notiek savlaicīgi, un jums vienkārši ir jāiemācās gaidīt.

Zivis

Zivīm šonedēļ ir svarīgi atcerēties, ka emociju uzņemšana ne vienmēr ir veiksmīga. Venēras ietekme palīdzēs veidot personīgo dzīvi, bet pēc 20. aprīļa planēta mainīs zīmi, pārceļoties uz Auna zvaigznāju. Nedēļas beigas būs grūtas, kas nozīmē, ka ir svarīgi saglabāt emocijas kontrolē, lai novērstu personīgās problēmas.

avots: dailyhoro

Leave a Comment