Sieviešu horoskops nedēļai no 15. aprīļa līdz 21. aprīlim – radīsies vēlme pažēlot sevi!

Iknedēļas sieviešu horoskops palīdzēs apskatīt nākotni, iegūt pašapziņu un piesaistīt zvaigžņu atbalstu. Tajā jūs atradīsiet astrologu ieteikumus par katru dzīves jomu.

Daiļā dzimuma pārstāves gaida “sieviešu vājo pušu” nedēļa. Neesiet pārsteigtas, ja jūs pēkšņi vēlaties palutināt sevi ar jaunām lietām, žēlot sevi vai pārskatīt savas iecienītākās melodrāmas. Tā pavēlēja Venēra ar Neptūnu. Protams, šāda mierīga un sapņaina sentimentāla noskaņa ietekmēs biznesa un personīgo dzīvi: nav izslēgti gadījumi, kas saistīti ar pārpratumiem, emocionalitāti, kļūdām. Astrologi brīdina: būs grūti koncentrēties, saprātīgi domāt, pieņemt svarīgus lēmumus. Jūs varat pretoties planētu ietekmei, ņemot vērā visus ieteikumus.

Auns

Aunu pārstāves saspiež nelielas problēmas. Aizmirsti darbi, saistības, dotie solījumi un termiņi šonedēļ liks jums justies zem spiediena. Lai atrastu harmoniju ārpasaulē, astrologi iesaka Auniem atrast līdzsvaru sevī. Šīs nedēļas galvenais uzdevums ir nodalīt svarīgo no nenozīmīgā. Saskaroties ar problēmsituācijām, kas var rasties 20. un 21. aprīlī, pateicoties Saules pārejai uz Vērsi, Aunam ir jānosaka, kur tika pieļauta kļūda, kāda uzmanība ir pievērsta tam, kas ir saistīts ar pārmērīgu nozīmi. Paskatieties uz problēmām no cita viedokļa, un daudzas no tām būs viegli atrisināt.

LASI ARĪ: Šīs 3 Zodiaka zīmes mīl tā kā neviens cits Visumā!

Vērsis

Venēras pastiprinātā ietekme no 15. līdz 19. aprīlim padarīs Vēršus nervozus. Ja ir kādas iekšējas problēmas, viņas pašas sajutīs. Atrisināt situāciju viņu labā, būs grūti. Daudzas šīs zīmes pārstāves būs spiestas piedzīvot spēcīgu nedrošības sajūtu, tāpēc viņas var pakļauties manipulatoru ietekmei. Skauģi šajā laika posmā sajutīs Vērša neaizsargātību un sāks aktīvi pašapliecināties uz viņu rēķina. Tas ir pilns ar lieliem enerģijas zudumiem, kas tagad ir īpaši bīstami, kad patrons gatavojas atstāt Zivis un doties uz Aunu. Šī iemesla dēļ Vēršu sievietēm nevajadzētu atļaut spēlēties ar savām jūtām un trūkumiem.

Dvīņi

Venēra stāsta Dvīņu mainīgo noskaņu un vēlmi ātri izbeigt visus darbietilpīgos jautājumus. Šī attieksme var radīt nepatīkamas izmaiņas. Turklāt daudzas šīs zīmes pārstāves var saskarties ar nenoteiktību obsesīvu domu, šaubu un nemiera formātā. Šī iemesla dēļ Dvīņi var kļūt drosmīgi, izšķērdējot enerģiju, domājot par negatīviem scenārijiem. Astrologi iesaka koncentrēties uz labu, neļaujot negatīvajam ieiet dzīvē.

Vēzis

Venēra, kas 20. aprīlī pāriet uz Auna zīmi, beidzot iepriecinās Vēžus ar patīkamām ziņām. Šī zvaigznāja pārstāves gaida laiks, kas ļaus viņām izvairīties no rutīnas sajūga un palutināt sevi ar sieviešu priekiem un spilgtiem iespaidiem. Vissvarīgākais noteikums – nepievērsiet uzmanību negatīvajam. Kontroli prasīs ne tikai domas, bet arī nauda. Ir ieteicams būt uzmanīgākām izdevumos: no 15. līdz 19. aprīlim ir ļoti viegli šķērsot līniju. Iepirkšanās un darījumi, kuros šonedēļ ir iesaistīti vairāki cilvēki, būs pilni ar problēmām. Ja ir iespējams mainīt situāciju nedēļas nogalē un atpūsties, neaizmirstiet to. Tas nopietni papildinās būtiskos resursus.

LASI ARĪ: Kurām Zodiaka zīmēm nauda pati līp klāt

Lauva

Lauvas iztērēs sieviešu enerģiju vairāku apgabalu uzturēšanai vienlaicīgi. Starp tiem astrologi attiecināja biznesa problēmas, darbu pie sevis, vēlēšanās būt par parauga sievu, māti, draugu. Saule pirms divdesmitās dienas būs piepildīta ar enerģiju, bet pat tas var nebūt pietiekami šim sarakstam. Lauvas riskē iztērēt savu spēku, ienirt apātijā, pārtraukt iet uz priekšu. Astrologi ziņo, ka šonedēļ Lauvu sievietēm būs jārīkojas ar vislielāko ierobežojumu: neklausieties, nepārvaldiet, nevelciet segu un neņemiet visus jautājumus uzreiz.

Jaunava

Jaunavas pusē būs Saturns, un tas nozīmē, ka nākamā nedēļa ir diezgan neskaidrs periods, kad pagātnes neveiksmes atgādinās sev. Visam ir jāpaliek reālistiskam. Laba veiksme šonedēļ būs gan mānīga, gan iedvesmojoša. Liktenis sagatavoja dāsnu dāvanu Jaunavai, bet aizmirsa brīdināt par cenu, kas jums par to jāmaksā. Intuīcija palīdzēs pavadīt dzīvi un darīs izmaiņas daudz paredzamākas un saprotamākas. Tagad ir pats brīdis, kad jums ir nepieciešams klausīties to.

Svari

Šonedēļ pastāv risks, ka tiks saņemti daži neskaidri ieteikumi vai neskaidri brīdinājumi. Lai izvairītos no problēmām, ir jāprecizē informācija, nevis jāpadodas emocionāliem impulsiem. Vēl viens svarīgs temats būs Venēras atbalsts, kas palīdzēs realizēt daudzus plānus. Dzīves panākumu nosacījums būs jūsu vēlmju un jūtu atklāta demonstrācija. Nav nepieciešams gaidīt, kamēr citi sapratīs jūsu ieteikumus, jums jāpievērš viņu uzmanība.

LASI ARĪ: 4 zinātniskie veidi, kā jūs varat atklāt meli!

Skorpions

Darbs un personīgās lietas pastiprinātas Venēras ietekmē var būt sarežģītas. Astrologi iesaka Skorpionu sievietēm uzturēt savu dzīvi kontrolē: antagonists var likt viņām negaidīti paklupt, uzticēties nepiemērotai personai vai pieņemt kļūdainus panākumus. Šī nedēļa ir svarīga, lai pārvaldītu jūsu garastāvokli. Skorpioniem ir jātērē šīs 7 dienas dzīvību apstiprinošā vidē, kurai būs laime, brīvība, mīlestība. Astrologi iesaka pievērst uzmanību satraucošajām tēmām. Dažreiz pietiek ar savu attieksmi pret problēmām, lai tās atrisinātu.

Strēlnieks

Strēlnieku sievietēm aprīļa vidū vajadzētu rūpīgi sekot līdzi viņu izdevumiem. Nauda var burtiski izkust, plūst caur pirkstiem. Īpaši izšķīstoši būs pirkumi, kas saistīti ar skaistumu, bērniem un mājām. Pretējā gadījumā, ja Strēlnieks nolemj radikāli mainīt savu dzīvi un uzkrāt pozitīvu attieksmi, tad viss darbosies. Lai mainītu savu likteni, jums jāgriežas zemapziņas dziļumā. Šīs zīmes pārstāves, kas atrodas Strēlnieka zvaigznājā, varēs atklāt slēpto potenciālu un atbrīvot represētās vēlmes. Galvenais neskatīties pagātnē, bet gan pavērt jaunas iespējas.

Mežāzis

Astrologi konsultē Mežāžu sievietes, lai tās nostādītu darbu klusā gaitā un koncentrētos uz sevi un personiskām attiecībām. Zvaigznes ziņo, ka radiniekiem ir uzkrājušies prasījumi pret Mežāžiem, ko tagad ir labāk apspriest. Venēras ietekme netraucēs, gluži pretēji, tā palīdzēs atrisināt visas ģimenes problēmas, apspriest pretrunīgas tēmas, panākt savstarpēju sapratni un stiprināt saites. Tas viss ļaus jums sajust spēka un pārliecības strauju pieaugumu tuvinieku tūlītējā atbalstīšanā. Nākamā nedēļa būs liktenīgs pagrieziens visām Mežāžu zīmes pārstāvēm: izmaiņas vairs nevar gaidīt.

LASI ARĪ: 5 lietas mājā, kas piesaistīs mīlestību

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs, vēlams atturēties no fantāzijām par labāku dzīvi un nemainīt spēles noteikumus. No pirmā acu uzmetiena vērienīgie plāni rada risku, ka, saskaroties ar pirmajām grūtībām, varētu rasties neveiksmes. Astrologi ziņo, ka daudzas šīs zīmes pārstāves var pievilt nerimstošie pieprasījumi. Tagad, kad Venēra Zivīs kontrolē dzīves notikumus, ir svarīgi skaidri saprast tās  radošās un finansiālās spējas. Šajā periodā noteiktie sasniedzamie mērķi var ilgstoši ienirt izmisuma stāvoklī, tāpēc labāk neizaicināt likteni, bet veltīt laiku reāliem biznesa un ikdienas uzdevumiem.

Zivis

Venēra paliks Zivīs līdz 20. aprīlim un pēc tam pēkšņi mainīs enerģiju, atrodoties Auns zīmē. Zivju pārstāvēm tā būs nestandarta nedēļa: no vienas puses, ir lieliskas iespējas uzlabot dzīvi visos priekšmetos, no otras puses – Zivis riskē nepietiekami novērtēt, kas notiek. Risinājums var būt šāds: ja vēlaties kaut ko darīt – jautājiet padomu tiem, kuriem jūs bez nosacījumiem uzticaties. Jo pārdomātāki ir soļi un lēmumi, jo labāka dzīve būs nākamajā mēnesī.

avots: dailyhoro

Leave a Comment