Horoskops nedēļai no 15. aprīļa līdz 21. aprīlim – sagaidāmi svarīgi incidenti!

Šīs nedēļas horoskops palīdzēs jums izvairīties no ikdienas dzīves sajūga un pielāgot savu dzīvi pozitīvam vilnim. Sekojiet astrologu padomiem, lai nezaudētu kontaktu ar zvaigznēm un planētām, kā arī piesaistītu vairāk veiksmes.

Astrologi iesaka mācīties saprast Visuma pazīmes. Šonedēļ būs svarīgi incidenti, kuriem ir sava veida simbolika. Neaizmirstiet par to, ja nevēlaties dot saviem konkurentiem iespēju uzvarēt jums.

Auns

Zvaigznes ir sakārtotas tā, ka Auns no 15. līdz 21. aprīlim var iesaistīties garīgos meklējumos. Meditācija, lai radītu veiksmīgu nākotni, papildinās šo pozitīvo, ar dzimušo no kosmosa. Pirmajās piecās dienās ir lietderīgi veikt visaktīvākās lietas, fizisko darbu. Nedēļas nogalēs, pateicoties planētu aktivitātes samazināšanai, labāk ir pareizi atpūsties.

Pozitīvākās dienas ir pirmdiena un svētdiena. Šajās dienās Aunu gaida labvēlīgi notikumi. Pirmdiena var būt veltīta darbam, un svētdienā ir labāk atpūsties vai veikt dažus vienkāršus mājsaimniecības darbus. Nedēļas nogalē būs romantikas un mīlestības laiks. Jūs varat satikt cilvēkus, apmeklēt vecākus, zvanīt tuviem radiniekiem. Pieaug nepieciešamība pēc saziņas nedēļas nogalē.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 15. aprīļa līdz 21. aprīlim – radīsies vēlme pažēlot sevi!

Vērsis

Vērsim ir labs tirdzniecības, iepirkšanās, darba, jauna biznesa uzsākšanas, finanšu darbības periods. Arī astrologi iesaka neierakstīt nekādu biznesu nedēļas nogalē, jo planētas un zvaigznes pēkšņi maina garastāvokli uz negatīvu. Pirmās trīs nedēļas dienas būs visproduktīvākās.

Arī darba dienas ir ideāls laiks, lai iegūtu jaunas zināšanas. Tas ir ļoti labs laika un pūļu ieguldījums. Jūs varat pierakstīties uz kursiem, sākt ciešāk izpētīt papildu informāciju par savu profesiju vai interesēm. Šādos periodos parasti kļūst skaidrs, vai jaunais hobijs kļūs kaut kas vairāk vai paliks īslaicīgs entuziasms.

Dvīņi

Dvīņi var aktīvāk iesaistīties finanšu aktivitātēs un intelektuālajā darbā, jo zvaigznes un planētas palielinās atmiņu. Pirmās divas nedēļas dienas būs bīstamas planētu negatīvuma dēļ, bet trešdien situācija mainīsies. No trešdienas, lietas sāks doties kalnā, parādīsies noskaņojums, iedvesma. Tā vislabāk atspoguļos arī mīlestības sfēru.

Pašaizliedzības spēks būs noderīgs  – šajos laikos labāk neļaut sev domāt par kaut ko sliktu. 19. aprīlis ir visskaistākā diena, jo planētas tajā laikā kļūs ļoti aktīvas. Nedēļas beigās jūs varat doties garos braucienos, nebaidoties mainīt situāciju: viņa uzmundrinās un piesaistīs vairāk veiksmes šīs zīmes cilvēku dzīvē.

Vēzis

Vēžim astrologi iesaka aktivizēt darbību. No 16. aprīļa līdz 19. aprīlim tos gaida laiks, kas piepildīts ar laipnību un mīlestību. Pirmdien un nedēļas nogalē nebūs mierīgākās dienas, tāpēc labāk ir būt vienatnē. Saziņa un iepazīšanās ir vēlama, cik vien iespējams, no otrdienas līdz piektdienai. Šajā labvēlīgajā periodā var uzticēties sestajai sajūtai.

Sliktajā laikā, neesiet skumji un nebaudi izmisumu. Ir labāk atpūsties, vai nodarboties ar sadzīves darbiem. Ģimenes Vēžiem ir laiks pavadīt laiku ar otru pusi, vecākiem vai bērniem. Astrologi iesaka vientuļajiem šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem baudīt vientulību un neuzsākt neko.

LASI ARĪ: Kāds tu esi mīlestībā

Lauva

Lauvas šonedēļ saņems lielu veiksmi. Tas ir labs laiks, lai pieņemtu svarīgus lēmumus un atrastu jaunu mīlestības kursu un darbus. Šādos periodos jums ir nepieciešams dzīvot saskaņā ar noteikumiem. No 15. līdz 21. aprīlim, ir nepieciešams rūpīgi uzraudzīt savus finansiālos ietaupījumus, nepiešķirt naudu nevienam un neizmantot resursus.

Nedēļas beigas ir ideāli piemērotas satuvināties ar tuviniekiem, kopīgu problēmu risināšanai, tīrīšanai un atkritumu savākšanai no mājām. Jūs varat iegādāties jaunas mēbeles un aksesuārus, sākt remontu, plānot un īstenot kustību. Visus iepriekš neplānotos naudas izdevumus vislabāk veikt ar vislielāko rūpību.

Jaunava

Jaunavai jāpievērš uzmanība savai Vese***ai. Trīs noderīgas prakses palīdzēs uzlabot jūsu garastāvokli un labklājību. No 17. līdz 21. aprīlim, astrologi iesaka jums jautri pavadīt laiku, sazināties ar patīkamiem cilvēkiem, atpūsties vairāk. Tas ir personīgā prieka un mazliet egoisma laiks. Galvenais ir veltīgi neriskēt, neatteikties no svarīgiem jautājumiem.

Šonedēļ Jaunavai var būt papildu motivācija darbam vai blakus notikumiem, taču tas nenozīmē, ka jums ir jāienirst uztraukumos. Šīs nedēļas galvenais uzdevums ir atpūsties. Jūs varat droši izpildīt savas personīgās vēlmes un iesaistīties noderīgu zināšanu iegūšanā.

Svari

Svariem eksperti iesaka koncentrēties uz to, kā padarīt mājas enerģiju pozitīvu. Lai to izdarītu, varat sākt tīrīšanu, iegādāties interjerā kaut ko jaunu. Pozitīvā mājas vidē biežāk parādīsies lielāka motivācija. Būs iespējams strādāt mājās – darīt lietas jebkurā dienā no pirmdienas līdz piektdienai.

Attiecībā uz nedēļas nogali šajās dienās vēlams atlikt aprūpi. Darbs ar cilvēkiem prasīs lielāku cieņu un godīgumu. Tas ir vienīgais veids, kā izvairīties no lielām problēmām. Svariem mīlestībā sagaida jauni likteņa pagriezieni, tāpēc jums ir jāuztur saspringts stāvoklis. Ikviens, kas ir precējies vai ilgstošās ​​attiecībās, gaida patīkamas izmaiņas.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk atkarīgas no mīlestības

Skorpions

Skorpioniem jābūt piesardzīgiem ar svešiniekiem. Uzziniet cilvēka raksturu pēc viņa acu krāsas. Jums nav nepieciešams sazināties ar viņu ilgu laiku, lai saprastu, kas viņš ir. Intuīcija šonedēļ uzlabosies, tāpēc tā šīs zīmes pārstāvjus glābs no problēmām vairāk nekā vienu reizi un novirzīs to uz patieso ceļu. Enerģētikas Skorpioniem būs stabila, kas sola veiksmi mierīgos un izmērītos jautājumos.

Šīs zīmes pārstāvjiem jāsāk rūpēties ne tikai par sevi, bet arī par apkārtējiem. Jums ir jāpalīdz bērniem, vecākiem, brāļiem un māsām, kolēģiem un draugiem. Jūs varat izveidot jaunus paziņas, plānot kaut ko ar savu dvēseles draugu, pavadīt laiku kopā ar mīļajiem vai atzīt savu mīlestību.

Strēlnieks

Tas ir ļoti labs laiks garīgajai attīstībai vai jaunu hobiju meklēšanai. Planētas un zvaigznes sagādās Strēlnieka dzīvē milzīgu pozitīvu enerģiju, kas būtu jāizmanto pareizi. Jums ir jādara vissvarīgākās lietas, nevis jābūt dīkstāvē.

Strēlnieks varēs atbildēt uz svarīgiem dzīves jautājumiem, izvirzīt jaunus mērķus, saprast pagātnes kļūdas. Ja jūs sākat jaunu biznesu, neņemot vērā iepriekšējo pieredzi, tas var novest pie haosa, apjukuma, jaunām problēmām, nepatīkama liktens. Attiecībās ar cilvēkiem jums vajadzētu saglabāt savu autoritāti, pozitīvi reaģējot uz palīdzības pieprasījumiem.

Mežāzis

Lai piesaistītu to, ko vēlaties, savā dzīvē Mežāzim palīdzēs pievilkšanās likums. Pozitīvas domas pirmām kārtām šādos laikos, jo tās ir katra cilvēka gaišā nākotne. Mežāziem būs iespēja dinamiski sākt nedēļu. Pirmdien planētas būs ļoti aktīvas un radošas. To harmonijai būs vislabākā ietekme uz veiksmi un noskaņojumu.

Ir pienācis laiks pašnovērtēšanai, pašreizējo viedokļu apstiprināšanai vai jauna meklēšanai. Šādos laikos cilvēki var šķist greizsirdīgi, savtīgi vai pat augstprātīgi. Iespējams, tas ir taisnība, bet Mežāzis par to nedrīkst kritizēt, ja viņi nevēlas zaudēt draudzību ar viņiem un zaudēt atbalstu.

LASI ARĪ: Kurām Zodiaka zīmēm nauda pati līp klāt

Ūdensvīrs

Ūdensvīram tādos laikos, kā tas notiek, var veidoties jaunas idejas. Kļūt veiksmīgākiem, šiem cilvēkiem palīdzēs astrologu padomi un intuīcija. Vajadzētu biežāk uzklausīt sesto sajūtu, kā arī risināt nelielas problēmas ar humoru. Cīņa pret negatīvām emocijām nebūs sīva, bet kļūs pastāvīga. Optimisms ir panākumu atslēga mīlestībā un jebkura veida darbos.

Pārvarēt savus ienaidniekus, Ūdensvīram palīdzēs ne tikai cīņa ar šaubām, bet arī ticība sev. Labāk nezaudēt uzticību, jo tas tagad ir ļoti svarīgi. Ir jārīkojas, cenšoties realizēt visu, kas bija plānots, lai mobilizētu savus iekšējos spēkus. Spilgtas darbības un pastiprināta aktivitāte piesaistīs pretējā dzimuma uzmanību, kas būs noderīgs tiem, kas meklē mīlestību.

Zivis

Šonedēļ šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus gaida jaunu interesantu notikumu masa, kas pastāvīgi aizstās viens otru. Tas ir ļoti labs laiks. Un nedēļas nogalēs zvaigžņu enerģija mainīsies uz negatīvu, tāpēc nedēļas beigās ir vērts pāriet uz klusiem mājsaimniecības darbiem un atpūsties.

Zivis var saskarties ar problēmām, kas saistītas ar interešu sadali. Tas var sabojāt attiecības ar dažiem cilvēkiem, tāpēc labāk necīnīties par savu laimi pārāk daudz – dažkārt jums ir jārada kompromisi. Tagad ir pienācis laiks domāt par pasauli un censties panākt pacifismu. Konfliktus var risināt Zivis ar izvēlēto problēmu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment