Mīlestības horoskops nedēļai no 23. jūlija līdz 29. jūlijam – mainiet situāciju!

Dvīņi

Starp jums un jūsu dvēselēs draugu, var būt spriedze. Šonedēļ ir iespējama krāpšana un liekulība. 24.jūlijā var tikt izraisīta laulības pārkāpšana. Liktenis var dot iespēju veiksmīgi iepazīties 29. jūlijā. Sākot ar 26.jūliju, jums ir jābūt uzmanīgākam sakarā ar Merkura reverso kustību.

Lasi arī: 3 lietas, kas iznīcina mīlestību un izraisa šķiršanos

Vēzis

Tas būs lielisks laiks, lai pārbaudītu mīlestības tuvību jums un jūsu mīļotai personai vai potenciālajam dvēseles draugam. 25., 26. un 27. jūlijs būs grūtas dienas, lai viegli iepazītos un flirtētu, kā arī sasniegtu augstāko savstarpējās sapratnes punktu. Neuztraucieties, pat ja kāda iemesla dēļ lietas nedarbojas, kā plānots. Mīlestība šonedēļ prasīs mieru.

Lauva

Lauvai šai nedēļā mīlas lietās var smaidīt veiksme. Jūs varēsiet atbrīvoties no negatīvas attieksmes, kas neļauj jums piesaistīt mīlestību. Tas būs ļoti veiksmīgas dienas, lai iepazītos vai stiprinātu esošās saiknes. Nebaidieties no savām vēlmēm un neesiet vieni šajās dienās.

Jaunava

Neizvirziet ultimātus un mēģiniet pārkāpt savu līniju. Varbūt viens no tuviem cilvēkiem nebūs tas, kas viņš šķita iepriekš. 27. un 28. jūlijs jums būs vislabvēlīgākās dienas, lai jūs varētu veltīt attiecību nostiprināšanai un precizēšanai. Esi ļoti godīgs.

Lasi arī: Trīs metodes, lai piesaistītu mīlestību

Svari

No 24. līdz 28. jūlijam esi pastāvīgā spriedzē. Atbrīvošanās no noguruma ir labāka nekā sazināšanās ar pareizajiem cilvēkiem. Šajās dienās var būt ļoti sarežģīta situācija, piemēram, mīlas trijstūris. Mīlestība izskatās kā kaut kas bīstams un neprognozējams, tāpēc uzticieties tikai sev.

Skorpions

Mīlestībā veiksme var apmeklēt jūs 26., 27. un 28. jūlijā. Šajās dienās visticamāk ir liktenīgas tikšanās un paziņas. Šonedēļ īpaša vieta Skorpionu mīlas lietās aizņems domas. Tādēļ, lai piesaistītu vēlamo, ir iespējams izmantot psiholoģiskās metodes. Nebaidieties lūgt Visumam to, kas jums nepieciešams. Mīlestība un prāta mierinājums kaut kur tuvumā – jums vienkārši ir jāsazinās ar viņiem.

Strēlnieks

24.jūlijā, jūs varat droši veltīt, lai meklētu mīlestību vai uzlabot jau esošās attiecības. 29. jūlijs ir visbīstamākā nedēļas diena: mēģiniet palikt vientulībā un pārdomāt savu pagātni un nākotni. Labāk ir pieņemt mīļotos, kā viņi ir, nepieprasot no viņiem vairāk nekā viņi var piedāvāt.

Lasi arī: Zodiaka zīmju veiksme mīlestībā

Mežāzis

No 25. līdz 28. jūlijam jums smaidīs veiksme mīlas sfērā. Šajās dienās ir svarīgi būt visuzmanīgākajam, meklējot vienu no pazīmēm, ka dzīve drīz mainīsies. Mīlestība var mainīt Mežāžu pasaules uzskatus un dot viņiem maksimālu pozitīvu emociju. Mēģiniet pavadīt šīs trīs dienas ar visvairāk lolotākajiem cilvēkiem. Un 24. un 29.jūlijā labāk nedalīties emocijās ar kādu citu. Vientulība tev nāks par labu.

Ūdensvīrs

Jūs, šonedēļ, varat likties diezgan negatīvi, bet tas lielākoties ir tikai ilūzija. No 24. jūlija līdz 28. jūlijam būs neveiksmīgs periods mīlas mērķu noteikšanai un jūsu dvēseles drauga meklējumiem. Tas nenozīmē, ka jums ir jāatsakās no cerības uz laimi. Varat arī mēģināt sašaurināt saziņas loku ar visuzticamākajiem cilvēkiem, lai mazinātu bailes un neuzticēšanos.

Zivis

Tas būs lielisks laiks, lai sāktu kopīgu atvaļinājumu un mainītu situāciju. Iedibināt savā dzīvē pozitīvas pārmaiņas. Esiet uzmanīgi laika posmā no 26. līdz 28. jūlijam, jo ​​palielināsies strīdu un aizvainojumu varbūtība. Šajās dienās jūs varat kļūt greizsirdīgi, izspiežot tos, kuri jūs vērtē un mīl jūs.

Leave a Comment