Trīs metodes, lai piesaistītu mīlestību

Ne vienmēr mīlestība notiek tā, kā mēs gribam. Lai to satiktu, nevis gaidītu, jūs varat izmantot īpašas metodes.

Šis raksts būs jums noderīgs. Mēģiniet identificēt pašu svarīgāko, lai plānotu rīcības plānu tuvākajā nākotnē. Rezultātu nebūs ilgi jāgaida, ja jūs to uztverat nopietni.

Lasīt arī: Eksperts: Par Rimšēviča “nedarbiem” banku aprindās Eiropā runā jau daudzus gadus

Psiholoģija un mīlestība

Katrs prāta tumšo stūru pētījuma eksperts jums pateiks, ka vispirms jums jāiemīl sevi. Pieņemiet sevi tādu, kāds jūs esat un kas jūs esat. Jums ir iespēja kļūt pārliecinātākiem par sevi. Ja jūs ilgi gribējāt zilus matus vai tetovējumu, tad dari to, jo, tāpat kā pašam, jūs patiksiet visiem pārējiem.

Šajā ziņā nav mistikas, jo cilvēki vienmēr ir pārliecināti par sevi. Ja jūs esat viens, vairāk iepazīstieties un iemācieties nebaidīties sazināties ar svešiniekiem. Tas jo īpaši attiecas uz vīriešiem. Iedomājieties, ka visa pasaule ir pie jūsu kājām, ka tu esi laimes epicentrs. Vēloties uzreiz iegūt visu, jūs varat iegūt vismaz minimālo.

Enerģija un mīlestība

Katram no mums ir sava aura, tās enerģijas lauks. Mūsu veiksme ir atkarīga no tās stāvokļa visās dzīves jomās, ne tikai mīlestībā. Attiecībā īpaši uz mīlestības problēmām: sliktai enerģijai un nelīdzsvarotībai ir ļoti negatīva ietekme uz veiksmi. Ar jums retāk iepazīstas, jums ir slikts garastāvoklis, viss krīt no rokām.

Lasīt arī: 5 finanšu panākumu noslēpumi, kas palīdzēs jums kļūt bagātiem

Dažreiz no mums ir ļoti maz atkarīgs. Lai izsekotu zvaigžņu ietekmei uz enerģiju, lasiet mūsu mīlas horoskopus nedēļai, mēnesim vai gadam uz priekšu. Tie varēs jums sniegt daudz noderīgu padomu jebkuram laika periodam, lai jūs varētu veiksmīgi plānot savus jautājumus un izvairīties no nepatikšanām. Zvaigžņu enerģija ir ļoti spēcīga, tāpēc iemācieties sadzīvot ar to un klausīties astrologu padomu.

Lai palielinātu savu enerģiju un būtu mazāk atkarīgi no zvaigznēm, mēness un visuma kopumā, izmantojiet afirmācijas. Tās ir vienkāršas frāzes, kuras atkārtojot, jūs varat pielāgot sevi pareizajam vilnim. Tas attiecas uz garastāvokli, domām. Jūs radāt pozitīvu attieksmi, kas palielina jūsu enerģiju, un tas palīdz sasniegt veiksmi mīlestībā, darbos.

Lai piesaistītu mīlestību, varat arī atsaukties uz Fen Šuj. Īpašas tehnikas palīdzēs jums notīrot negatīvo un radīt Čī enerģijas apriti – piemēram, jūs varat iegādāties kaķi, atbrīvoties no veciem atkritumiem vai vienkārši pārkārtot mēbeles. Arī jums palīdzēs Austrumu filozofijas talismani, kurus var iegādāties daudzos veikalos.

Ezotērika un mīlestība

Mīlestības piesaistīšanai ir daudz burvju talismanu. Ekstrasensi iesaka izmantot burvestības un rituālus. Šīs ir tautas metodes, kuras ir uzlabotas, nodotas no paaudzes paaudzē. Jūs varat izmantot burvju palīdzību, taču jums vienmēr jāatceras drošība, jo šis process var iziet no kontroles.

Lasīt arī: Ķiplokiem ir spēcīga pret mikrobu iedarbība

Vienkāršākais ezotēriskais veids, kā piesaistīt mīlestību, ir zīlēšana. Ir ļoti daudz zīlēšanas veidu, mīļotā piesaistei vai par mīlestības nākotni kopumā. Visefektīvākais veids – izsaukt pravietisku sapni. Lai to izdarītu, no ceturtdienas uz piektdienu pirms gulēšanas, zem spilvena ielieciet tās personas, kuru jūs mīlat, foto un ar kuru jūs vēlaties panākt abpusēju mīlestību. Ja vēlaties uzzināt līgavaini, tad ievietojiet savu attēlu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment