Mīlestības horoskops nedēļai no 23. līdz 29. janvārim

 

winter-heart

 

AUNS

Jums šajā nedēļā var rasties ļoti izteikta vēlme kļūt par vienīgo un neatkārtojamo savai otrajai pusītei. Astrologi Jums rekomendē būt ļoti akurātiem savu jūtu un vēlmju izrādīšanā, kā arī nebūt tik uzstājīgiem, jo šāda uzvedība Jūsu partneri var tikai aizbaidīt.

 

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu izvairīties no spontānu lēmumu pieņemšanas un neapdomīgas rīcības. Šī nedēļa ir kā radīta pārdomām, analīzei un secinājumiem. Ja Jūs jau sen kā vēlaties ar savu partneri uzsākt kopdzīvi, tad to būtu jādara bez steigas, vispirms kārtīgi visu pārdomājot. Tas pats ir attiecināms arī uz citām lietām – pirms pieņemat kādu lēmumu, vispirms noteikti izsveriet visus “par” un “pret”.

 

DVĪŅI

Zvaigznes Jūs brīdina, ka šī nedēļa nav visnotaļ piemērota vētrainām emocijām un aktīvai rīcībai. Dodiet priekšroku romantiskām tikšanās reizēm un, piemēram, pastaigām svaigā gaisā. Tas Jums labāk palīdzēs iepazīt vienam otru un saprast, vai Jūsu attiecībām ir perspektīvas.

 

VĒZIS

Jūs šajā periodā varat kļūt par mīlas trijstūra dalībnieku. Pirms iesaistīties šādā spēlē, vispirms noteikti padomājiet, vai Jums tas vispār ir vajadzīgs. Zvaigznes brīdina, ka viss var nākt gaismā, tāpēc, ja Jums ir ar ko riskēt, labāk būtu izvairīties no šādām situācijām.

 

LAUVA

Jums astrologi iesaka būt piesardzīgiem ar to, kādus tematus Jūs apspriežat darba pārtraukumos, jo pat visparastākais stāsts no Jūsu privātās dzīves var kļūt par tenku un skaudības objektu. Lai pasargātu sevi no šādām situācijām, mazāk runājiet par savām attiecībām.

 

Lasi vēl: 5 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gadā visvairāk veiksies tieši mīlestībā

 

JAUNAVA

Jums šī nedēļa ir visnotaļ labvēlīga tam, lai ietu uz randiņiem un flirtētu, turklāt Jums nemaz nav obligāti jābūt brīvām. Nelielu uzmanības apliecinājumi palīdzēs Jums sajust savu pievilcību un nodibināt interesantas iepazīšanās, kas nākotnē var būt visnotaļ noderīgas.

 

SVARI

Jums astrologi iesaka aizdomāties par nopietnu attiecību uzsākšanu. Ja Jūs līdz šim neesat plānojuši tālāku kopdzīvi ar savu otro pusīti, tad ir pienācis laiks tikt ar to visu skaidrībā. Ja Jūs esat sapratuši, ka šīm attiecībām nav nākotnes, no tām ir jāatbrīvojas. Jebkāds Jūsu lēmums šajā nedēļā novedīs tikai un vienīgi pie pozitīvām pārmaiņām.

 

SKORPIONS

Jums janvāra beigās solās būt visnotaļ saspringtas un konfliktu pilnas. Lai izvairītos no strīdiem un skandāliem ar saviem tuviniekiem, pacentieties jau laicīgi saņemt sevi rokās.

 

STRĒLNIEKS

Nav vērts stāvēt uz vietas un gaidīt pārmaiņas. Ja Jūs sapņojat par papildus izglītības iegūšanu vai kādas interesantas izstādes apmeklēšanu, nav jāgaida savas otrās pusītes apstiprinājums. Vienkārši dariet to, kas Jums sniedz laimes un prieka sajūtu. Ja Jūsu partneris pret to visu pauž neapmierinātību, tad ir vērts aizdomāties par to, vai Jūsu attiecībām var būt nākotne.

 

MEŽĀZIS

Ja Jūs vēlaties tādas attiecībās, par kādām jau sen kā sapņojat, astrologi Jums iesaka rīkoties nekavējoties. Šī nedēļa Jums var kļūt par sākumu kaut kam jaunam un interesantam. Nelaidiet šo iespēju garām – Jums viss izdosies!

 

ŪDENSVĪRS

Šī nedēļa pārbaudīs Jūsu uzmanību un izdomu. Jums noteikti ļoti rūpīgi jāizturas pret sava partnera vārdiem un žestiem, jo ierastajām frāzēm pēkšņi var būt dubulta nozīme. Ja Jūs iemācīsieties lasīt starp rindiņām, tad viss nostāsies savās vietās. Pretējā gadījumā šīs nesapratnes dēļ Jūs riskējat nonākt visnotaļ neveiklā situācijā.

 

ZIVIS

Jūs šajā periodā varat izjust sava partnera neapmierinātību. Jums pilnīgi noteikti nevajadzētu izvairīties no nopietnas sarunas un atlikt visu uz pēdējo brīdi. Izvēlieties laiku, apsēdieties pie galda un visu izrunājiet! Ja Jūs spēsiet visus jautājumus atrisināt mierīgā ceļā, tas būs vēl viens solis tuvāk harmoniskām un uzticamām attiecībām.

Leave a Comment