Sieviešu horoskops nedēļai no 26. novembra līdz 2. decembrim – nesteidzieties apkopot rezultātus, vēl iespējamas izmaiņas!

Mūsdienu sievietei ir vajadzīga lielāka uzticēšanās un izturība, lai veiksmīgi izpildītu visus uzdevumus. Zvaigznes un planētas var nodrošināt enerģijas atbalstu. Astrologi pastāstīja, kā tās mūs ietekmēs no 26. novembra līdz 2. decembrim.

No novembra beigām daudzas Zodiaka apļa pārstāves jau ir apkopojušas pagājušā mēneša rezultātus. Astrologi apgalvo, ka dažu Zodiaka zīmju dzīve mainīsies tikai 2018. gada beigās. Tomēr izmaiņas var notikt no 26. novembra līdz 2. decembrim, un jūs varat uzzināt par gaidāmajiem notikumiem no sieviešu horoskopa.

Auns

Šonedēļ Aunu sievietes varēs kļūt pārliecinātākas, ka palīdzēs viņām veiksmīgi īstenot savus plānus. 26. novembra un 27. novembra patrons Saule būs saistīta ar citām planētām. Šajā laikposmā Aunu zīmes pārstāvēm var būt izcilas idejas, kuras viņi vēlas nekavējoties pārvērst par realitāti. Tomēr jums nevajadzētu steigt lietas, jo šobrīd esošie riski var radīt nepatīkamas sekas.

Nedēļas laikā astrologi iesaka Aunu sievietēm veltīt laiku ne tikai darbam, bet arī personīgajai dzīvei, citādi uzmanības trūkums mīļotajam var izraisīt konfliktus.

Lasi arī: Horoskops 2019. gadam sievietēm – radīsies iespēja izaugsmei un dzīves kvalitātes uzlabošanai!

Vērsis

Līdz 30. novembrim Vēršu sieviešu dzīvēs būtiskas izmaiņas nenotiks. Šajā laikā jūs varat droši iesaistīties darbā, mājsaimniecības darbos, kā arī veltīt laiku atpūtai un mīļajiem. 30.novembrī un 1. decembrī Venēra būs saistīts ar Neptūnu un Urānu, un planētu ietekme var ietekmēt sieviešu enerģētikas nozari. Šīs dienas veicina nesteidzīgu darbu, tādēļ nav vērts uzsākt darbus, kas prasa tūlītēju risinājumu.

2. decembrī Venēra nonāk Skorpiona zvaigznājā, un tā aspekts ar Merkuru var ietekmēt Vēršu emocionālo stāvokli. Šajā periodā astrologi un eksperti iesaka pārvaldīt savas emocijas, pretējā gadījumā nav iespējams izvairīties no konfliktiem ar citiem.

Dvīņi

Nākamā nedēļa būs atkarīga no Dvīņu sievietēm. Patrons Merkurs paliks novājinātā stāvoklī līdz 29.novembrim, un viņa uzturēšanās zvaigznājā Strēlnieks var ietekmēt Dvīņu darbību un finansiālo stāvokli.

Visbīstamākā diena ir 27. novembris. Sakarā ar Merkura aspektu ar Urānu, Sauli un Plutonu, var rasties daudz nepatīkamu brīžu darbā. Lai izvairītos no nopietnām problēmām, šajā laikā nav ieteicams dalīties savos nodos ar citiem cilvēkiem, kā arī veikt pārsteidzīgus lēmumus.

Lasi arī:  Kuras Zodiaka zīmes sagaida panākumi 2019. gadā: Pāvela Globa horoskops

Vēzis

Vēžiem būs jāpārvar gan kāpumi, gan kritumi, jo Mēnesim būs nestabila enerģija. 26.novembrī nakts gaismekļa ietekme ir vislabvēlīgākā jauniem sākumiem un veco lietu pabeigšanai. Šajā laikā Vēžu sievietes varēs veiksmīgi apkopot izejošā mēneša rezultātus un analizēt kļūdas.

Līdz 2. decembrim Venēra saglabāsies uzlabotā Svaru zvaigznājā. Tas ir labs laiks, lai izveidotu harmoniju savā personīgajā dzīvē un atrisinātu strīdīgus jautājumus ar jebkuru personu. Neuztraucieties par konfliktiem no jauna un mēģiniet pierādīt savu pareizību partnerim. Nepalaidiet garām iespēju uzlabot attiecības ar savu mīļoto: šī iespēja var izzust pat ļoti drīz.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment