Mīlestības horoskops nedēļai no 7. līdz 13. janvārim: mīlestība radīs jaunu dzīvības impulsu

Vēzis

Enerģijas zvaigznes palielinās Vēžu spēju. Šīs zīmes pārstāvjus var apmeklēt jaunas idejas un domas, un mīlestība ir radoša un novatoriska. Tās palīdzēs atrisināt problēmas esošajās attiecībās vai atrast jaunas. Vajadzētu sākt cīņu ar  negatīvām attieksmēm, kas iznīcina mīlestību. Šī nedēļa būs ļoti produktīva un tiks apzīmēta ar neticamu zvaigznes un planētu harmoniju.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada janvārim: sagaidāmas nozīmīgas izmaiņas!

Lauva

Iepazīšanās horoskops palīdzēs Lauvām noteikt jebkādu attiecību nākotni. Visbūtiskākais ir tiem, kas aktīvi meklē. Tiem, kas jau ir attiecībās, ir jāpatur mīlestība, jāstiprina, jāstrādā pie tās. Tā būs sarežģīta, bet ļoti produktīva nedēļa. Jūs varat mēģināt uzspiest savus spēles noteikumus, bet labāk ir ievērot otrās puses plānus un prioritātes.

Jaunava

Jaunavai ir ieteicams, izvairīties no enerģijas izsīkuma šonedēļ. Spēki atgūsies lēnāk, nesaprašana mīlestības sfērā ietekmēs Jaunavas labklājību. Galvenais neiet pārāk tālu, lai aizstāvētu savas idejas un tiesības. Strīdi tagad ir bezjēdzīgi. Nav izslēgts, ka Jaunava uzreiz nesapratīs dvēseles draugu. Galvenais – nevilcinieties pie secinājumiem.

Svari

Svari būs teicami mierīgi un piesardzīgi. Strīdi var izsist tos no sliedēm, liekot viņiem uztraukties un iesaistīties pašanalīzē. Spēja novērtēt jebkuru situāciju objektīvi palīdz Svariem ietaupīt veiksmi. Astrologi iesaka šīs zīmes brīvajiem pārstāvjiem noregulēties uz pozitīvu vilni. Tas ir vienīgais veids, kā izvairīties no nevajadzīgas pieredzes. Kopumā nedēļa šiem cilvēkiem būs ļoti produktīva.

LASI ARĪ: Talismani Dzeltenās Cūkas gadam: kā piesaistīt veiksmi, naudu un mīlestību

Skorpions

Šonedēļ iespējamās mīlestības problēmās, Skorpioniem nevajadzētu meklēt tos, kas ir vainīgi, jo daudzu problēmu cēlonis ir viņu šaubas un pašapziņas trūkums. Labāk nepieļaut daudz negatīvu emociju:  rituāli pret melanholiju un izmisumu palīdzēs šīs zīmes cilvēkiem saglabāt optimismu, ar ko viņi var dalīties ar mīļajiem.

Strēlnieks

Spēcīgākie rituāli mīlestībai palīdzēs Strēlniekiem iegūt mīlestības veiksmi savā dzīvē. Tas attiecas arī uz šīs zīmes ģimenes locekļiem un tiem, kas vēl nav atraduši savu dvēseles draugu. Nedēļa ir ideāli piemērota flirtēšanai, ceļošanai kopā, tēla maiņai un kopīgām lietām. Lai būtu tuvu kādam, jums ir jāstrādā kopā ar kaut ko, un kopā izjūtiet spilgtas emocijas.

Mežāzis

Daudzi Mežāži šonedēļ saskarsies ar mīlestības harmoniju un regularitāti. Astrologi iesaka to izmantot, lai atrisinātu visas galvenās konflikta situācijas mājās un darbā. Mīlestība prasīs iniciatīvu, tāpēc labāk nesēdēt un negaidīt labākus laika apstākļus jūrā. Meditācija, lai piesaistītu mīļoto, palīdzēs atrast laimi.

LASI ARĪ: Kad Visums vēlas, lai jūs piebremzētu

Ūdensvīrs

Ūdensvīram ir labāk palikt tuvu romantiskiem un mīlošiem cilvēkiem. Viņi var iegūt enerģiju un iedvesmu. Tas ir produktīvs laiks visiem, kas zina savus mērķus un var doties uz viņiem caur uguni un ūdeni. Ūdensvīram astrologi iesaka būt pārliecinošiem mīlestības jautājumos, nepalaist garām detaļas un palikt uzticīgiem saviem principiem.

Zivis

Šis ir īstais laiks, lai meklētu otro pusi. Zīlēšana par mīlestības saderību palīdzēs Zivīm saprast, cik laba nākotne būs ar šo vai citu personu. Tie, kas jau ir attiecībās, Visums dos mieru un veiksmi kopīgās lietās. Šīs septiņas dienas ir labvēlīgas komandas darbam. Neaizmirstiet tikai to, ka spēle nav ar noteikumiem, kas ir pilns ar negatīvām sekām.

avots: dailyhoro

Leave a Comment