Mīlestības horoskops nedēļai no 7 maija līdz 13. maijam – nepalaidiet garām iespējas

Dvīņi

Aizsargāt sevi no negatīva šonedēļ var tikai ar veiksmi mīlas lietās. Merkurs joprojām ir mēreni aktīvs, tāpēc jums ir nepieciešams lūgt palīdzību no citiem cilvēkiem, un nebaidieties iepazīties, iet pa visu ceļu. Vientulība tagad būs līdzīga lāstam. Dodieties uz randiņiem un meklējiet mīlestību, ja jums tās nav.

Lasi arī: Pienenes ārstnieciskās īpašības un kontrindikācijas

Vēzis

Nākamais periods būs lielisks laiks mīlestības konfesijām, kāzu plānošanai, kopīgiem gariem ceļojumiem, atpūtai. Izpildīt kopīgas vēlmes – tas ir jūsu galvenais mērķis šonedēļ. Visam tērauda jāatiet uz fonu, jo nav nekāda “es”. Ir tikai “mēs”. Ja jūs esat viens, tad ir pienācis laiks mainīt to.

Lauva

Centies rīkot randiņu mājās. Jūsu mājas pozitīvā enerģija palīdzēs jums būt pārliecinātam. Uzkopiet māju laicīgi, lai piesaistītu veiksmi mīlestībā un citās dzīves jomās. Ģimenes harmonija arī būs atkarīga tieši no jūsu dzīvokļa vai mājas stāvokļa. Radniecīgās sienas ir jūsu cietoksnis.

Jaunava

Jaunavas mīlestība palīdzēs rūpēs par nākotni. Lai uzzinātu nākotni, palīdzēs intuīcija. Sestā sajūta nemaldinās jūs, it īpaši spēcīgā Mēness Zivīs – 9., 10. un 11. maijā. Jūsu veiksme būs ar jums tik ilgi, kamēr jūsu skatiens būs vērsts uz priekšu, nevis atpakaļ. Pašpārbaudē un atmiņās šis periods būs slikts. Nostalģija jāatmet.

Lasi arī: Turaidas Rozes – Maijas diena Turaidā

Svari

Jūsu trūkumi un vājās puses vienmēr ir ar jums. Mīlestībā tie jūs traucēs, jo Saule joprojām var tevi sarūgtināt. Esi pats, bet tikai pozitīvā veidā. Pašaizliedzīga uzvedība un diplomātijas trūkums jūs sagrauzīs. Nelietojiet ļaunprātīgi alkoholu, jo tāpēc visu enerģiju var zaudēt.

Skorpions

Centies neizrādīt greizsirdību, kas var izvest jebkuru cilvēku no sevis. Turklāt jums jāpārtrauc flirtēt, jo jūsu otra puse var tikt sarūgtināta. Ja jūs joprojām esat vientuļš, jums būs jābūt akurātiem ar uzmanības pievēršanu ar netīru flirtēšanu, jo jūs riskējat zaudēt īstu mīlestību.

Strēlnieks

Saderība laulībā un mīlestībā ar visām citām Zodiaka zīmēm šonedēļ būs ļoti slikta. Jūs vienmēr strīdaties par sīkumiem. Ja jūs parādīsiet elastīgumu un nebūsiet impulsīvs, bojājumus var samazināt līdz minimumam. Pretējā gadījumā var sākties haoss un pilnīga nelīdzsvarotība enerģijas saiknēs.

Lasi arī: Maija kultūras notikumi Latgales vēstniecībā GORS

Mežāzis

Egoisms attiecībās tiek sodīts. Visam vajadzētu būt mēreni, it īpaši, ja tu esi kopā ilgu laiku. Ja jūs būsiet egoists pirmajās mīlestības pakāpēs, tad tavs mīļais tevi bez domāšanas pametīs. Uzziniet, kā apmierināt savus tuviniekus, draugus un ģimeni, citādi nevar izvairīties no problēmām.

Ūdensvīrs

Laimīgas zīmes – tas ir labākais veids, kā prognozēt nākotni mīlestības sfērā. Nebaidieties vērot mazās lietas un pamanīt to, ko jūs aizmirstat ikdienas dzīvē. Šī nedēļa ir ļoti svarīga, jo jūs varat ļoti ātri atrast savu dvēseles draugu un atbrīvojieties no indīgām, novecojušām attiecībām.

Zivis

Zivīm jāmācās ierobežot savu raksturu. Nelietojiet sarkasmu un neapsmejiet publiski tuvu personu, draugu, radinieku. Baumas par jūsu uzvedību izplatīsies ļoti ātri, kā arī baumas par jūsu labajiem darbiem. Dariet to saskaņā ar sirdsapziņu, lai labais atgriežas jums kā mīlas dēka.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment