Mīlestības Horo***ps nedēļai no 8. līdz 14. aprīlim – būs iespēja atrisināt attiecību problēmas!

Vēzis

Venēra Zivīs sola Vēzim ideālu nedēļu, kad visas konvencijas nokrīt. Lieliski randiņi un sarakste ar partneri. Jūs nevarat baidīties ieiet jaunās attiecībās, mainīt parasto ceļu, apspriest attiecības, veikt kopīgus plānus. Tajā pašā laikā astrologi ziņo, ka vientuļajiem Vēžiem labākie mīļotāji būs vecākās paaudzes cilvēki. Vienīgā problēma, ko vajag pārvarēt, ir greizsirdība. Labāk ir nekavējoties atbrīvoties no nepamatotām aizdomām.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes, kuras 2019. gada aprīlī būs vislaimīgākās!

Lauva

Mīlestības talismans Lauvām būs Saules ietekme, bet Venēras darbība var sajaukt plānus. Šī antagonista planēta slēpj destruktīvu sākumu, tāpēc nedēļa būs ļoti neskaidra. Savstarpēja pievilcība un kopīgi mērķi savienos ar savu mīļoto. Bet pat harmoniskos pāros Lauvām trūks dzirksteles. Speciālisti to izskaidro ar faktu, ka ir pienācis laiks nopietnām sarunām. Jo ilgāk tas tiks atlikts, jo vairāk sūdzību tiks uzkrātas.

Jaunava

Šonedēļ Jaunava pilnībā zaudēs spēju novērtēt situāciju. Un tas nav pārsteidzoši. Horizontā ir viņu sliktākais antagonists – Venēra. Planētas negatīvā enerģija padarīs Jaunavu nervozu. Emocionālisms palielināsies un līdz ar to saistītais pārpratumu risks absolūti jebkādā veidā. Neparedzēta mīlestības notikumu attīstība radīs pārsteigumu, problēmas, ierobežojumus, bet vienlaikus arī iespējas pāriet uz garīgāku līmeni. Galvenais ir risināt vēlmes un nezaudēt saikni ar realitāti.

Svari

Venēra Zivju zīmē veidos savienojumos ar trim citām planētām un dos Svariem emociju viesuļvētru un kaislību. Astrologi konsultē šīs konstelācijas pārstāvjus, lai viņi nepārspīlē savu ietekmi uz partneri, pārliecināšanas dāvanu, daiļrunību un šarmu. Otrdien, trešdien un piektdien, ir svarīgi izmantot Venēras labvēlīgo stāvokli un panākt pozitīvas pārmaiņas attiecību jomā. Atlikušās dienas ir bīstamas: vientuļie Svari nedrīkst sākt romānu no nulles, jo cilvēki var maldināt viņu cerības.

LASI ARĪ: Spēcīgas rūnu formulas: aizsardzībai, veiksmei, mīlestībai un naudai!

Skorpions

Jupiters Strēlniekā gatavojas ieiet retro fāzē, un ar to mīlestības lietas palēnināsies. Kamēr patrons virzās uz priekšu, Skorpionam vajadzētu sagatavoties pārmaiņām. Šajā nedēļā mīlestībā viss iet labi, īpaši attiecībās, kas balstītas uz savstarpēju sapratni. Spilgts kontrasts ar ikdienas dzīvi būs Jupitera retrograda sākums. No 10. līdz 14. aprīlim vēlams ieņemt pakļautā pozīciju, piešķirot iniciatīvu mīļotajam.

Strēlnieks

Laikā no 10. aprīļa līdz 14. aprīlim retro-Jupiters pārņems Strēlnieku. Šī planēta ir stingrs skolotājs ar rupju audzināšanas metodi. Tomēr šajos datumos patrona planētas destruktīvā enerģija nenotiek; gluži pretēji, Jupiters labos pagātnes kļūdas. Pašanalīze būs lieliska palīdzība ikvienam, kas cenšas uzlabot attiecības un piesaistīt viņiem laimi.

Mežāzis

Astrologi stāsta Mežāzim, ka šajā nedēļā Venēra būs viņiem aktīvā planēta, kas nozīmē, ka nevajadzētu sagaidīt vieglu veiksmi mīlestībā. Venēras enerģija, kas palielina emocionalitāti, tiks novirzīta uz destruktīvu kursu. Pastiprināts pieskāriens var izraisīt skandālus pat spēcīgākajos pāros. Šī iemesla dēļ ir vērts būt uzmanīgiem vārdos un darbos. Un atcerieties: slēpta agresija var slēpties aiz ārējās harmonijas.

LASI ARĪ: 3 zodiaka zīmes, kas mīl ilgtermiņa attiecības!

Ūdensvīrs

Aprīļa vidū ceļš uz personīgo laimi Ūdensvīram iet cauri ērkšķiem un šķēršļiem, ko rada aktīvā Saule. Viņu antagonistu raksturo spēcīgs stāvoklis Aunā, kas radīs neskaidrības gan uzņēmējdarbībā, gan  negatīvi ietekmēs mīlestību. Astrologi iesaka Ūdensvīram pārtraukt spiest notikumus, ignorēt godprātību un parādīt egoismu. Saskaņojot ar perioda pretrunīgajām tendencēm, būs iespējams pavadīt nedēļu prom no skandāliem un tukšiem solījumiem partnerim.

Zivis

Venēra, kas ir nostiprināta Zivīs, aicina šīs konstelācijas pārstāvjus pilnībā paļauties uz savām jūtām un emocijām. Beidzot Zivīm, būs labvēlīgs periods, kad būs iespējams uzzināt partnera vēlmes, izmantojot tikai vienu intuīciju. Nedēļa ir saistīta ar idilles iegūšanu mīlestības savienībā. Vienīgā neaizsargātā vieta ir radinieki un bērni. Ar viņiem var būt saspīlējumi un bieži sastopami konflikti, kurus var atrisināt.

avots: dailyhoro

Leave a Comment