Mīlestības horoskops no 11. – 17. jūlijam

AUNS

Šajā nedēļā Jums var nākties atlikt kaut kādu plānu realizāciju, kas būs saistīti ar Jūsu privāto dzīvi. Visticamāk, ka tam traucēs kāds neizbēgams konflikts ar mīļoto cilvēku, un tikai pēc tam, kad incidents būs nokārtots, Jūs varēsiet atgriezties pie savu vēlmju izpildes. Ja Jūs esat brīvi, tad esošajā periodā šajā jomā nekādas izmaiņas nav paredzamas.

VĒRSIS

Šajā nedēļā pastāv iespējamība, ka nedaudz atsvešināsieties no sava partnera, uz laiku zaudējot pret viņu jūtas. Nav izslēgts, ka Jums būs visnotaļ nepatīkami redzēt viņā tās rakstura īpašības, kas Jums ir svešas. Ja Jūs pagaidām vēl esat brīvi, tad diez vai šajā nedēļā kas mainīsies.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jūsu reālajam vai potenciālajam partnerim nāksies izturēt visas Jūsu kaprīzes un apmierināt kaut kādas Jūsu ambīcijas. Visticamāk, ka šis cilvēks darīs visu, ko Jūs gribēsiet, tomēr nevajag iet pārāk tālu un pārlieku izmantot viņa pacietību, jo tā var arī beigties.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies paklausīt savai otrajai pusītei un atbalstīt arī tās viņas iniciatīvas, kuras Jūs, iespējams, līdz galam neizprotat. Ja Jūs esat brīvi, tad pastāv iespēja, ka iepazīsieties ar kādu patīkamu, taču pārmērīgi impulsīvu cilvēku.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūs, iespējams, satiksiet kādu, kas pamodinās Jūsos ne tikai fizisko iekāri, bet arī vēlmi pēc attiecībām un ģimenes, taču nesteidzieties ar secinājumiem – mīlestība var arī izplēnēt. Ja esat attiecībās, tad Jūsu otrajai pusītei būs nepieciešams Jūsu atbalsts.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, nāksies atlikt kaut kādu nodomu realizāciju, kas būs saistīta ar Jūsu partneri. Nav izslēgts, ka izdarīt iecerēto Jums traucēs nesavlaicīgi parādījusies pārliecība. Ja esat brīvas, tad šajā periodā būtiskas izmaiņas šajā jomā nav gaidāmas.

SVARI

Šajā nedēļā Jums, acīmredzot, nāksies samierināties ar kaut kādu Jūsu reālā vai potenciālā partnera lēmumu. Nav izslēgts, ka Jūs ar šo cilvēku negribēsiet strīdēties, lai nenoskaņotu viņu pret sevi, tāpēc vienkārši radiet iespaidu, ka viss Jūs apmierina.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jums noteikti tiek rekomendēts turēties pa gabalu no jaunām iepazīšanām,jo pastāv liela iespējamība, ka Jūsu uzmanību centīsies izpelnīties kāds, kurš visnotaļ neadekvātā veidā vēlas apmierināt savas seksuālās vajadzības. Ja esat attiecībās, tad, acīmredzot, Jums nāksies risināt kaut kādas Jūsu otrās pusītes problēmas.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jūsu privātajā dzīvē, visticamāk, notiks kādas svarīgas, pat liktenīgas pārmaiņas, taču, tā kā Jūs kaut kādu iemeslu dēļ šobrīd neesat gatavs kam tādam, Jūs centīsieties piebremzēt situācijas attīstību, tomēr labāk to nedarīt, turklāt tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau attiecībās.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums var sanākt ļoti nesmuki uzvesties, ne īstajā laikā un vietā atgādinot par sava partnera pagātnes kļūdām vai arī publiski pasmejoties par viņu, tāpēc esiet mierīgāks, jo publisku pazemošanu viņš Jums noteikti nepiedos. Ja esat brīvi, tad šajā laika periodā nekādas būtiskas izmaiņas šajā jomā nav gaidāmas.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jūs tiksiet atalgots par savu attieksmi pret mīļoto cilvēku, kuru Jūs demonstrējāt no pagājušajā gada jūlija. Ja tā nebija visnotaļ laba, tad nav izslēgts arī attiecību sabrukums. Ja esat brīvi, tad zvaigznes būtiskas izmaiņas šajā jomā šobrīd nesola.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūsu privātā dzīve var kļūt par intensīvu, bet ne pārāk pozitīvu emociju iemeslu. Nav izslēgts, ka Jūsu partneris vai arī tas, kurš pretendē uz šo vietu Jūsu dzīvē, centīsies Jūs uz kaut ko piespiest, uzliekot Jums kaut kādu izvēli, un viņš darbosies ar visnotaļ apšaubāmām metodēm – no histērijas līdz psiholoģiskajam spiedienam.

Leave a Comment