Mīlestības horoskops no 20. – 26. jūnijam

AUNS

Šajā nedēļā Jums noteikti netiek rekomendēts kaut ko apsolīt kādam pretējā dzimuma pārstāvim, kā arī “spēlēties” ar kādu, ar kuru netaisāties ielaisties intīmās attiecībās, jo pretējā gadījumā pastāv liela iespējamība, ka Jūs piespiedīs uz kaut ko, kas Jums šķitīs neērts un nepatīkams, pie tam tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas jau ir attiecībās, gan tiem, kas vēl brīvi.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jūs ar savu šarmu varat neviļus apburt kādu pretējā dzimuma pārstāvi. Nav izslēgts, ka viņš centīsies iekarot Jūsu uzmanību pat tad, ja Jūs viņam nedosiet iemeslu aktīvai rīcībai, taču neatraidāt viņu uzreiz, jo, kas zina, varbūt tas ir Jūsu liktenis. Ja esat attiecībās, tad neatsakiet savam partnerim maigumu, tad viņš Jūsu labā izdarīs daudz vairāk, nekā parasti.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, kaut kādā veidā nāksies pierādīt savam reālajam vai potenciālajam partnerim savu jūtu patiesumu. Ja Jūs to izdarīsiet pareizi, tad atkārtoti stiprināsiet Jūsu savstarpējās attiecības un paātrināsiet satuvināšanos ar to, kuram vēlaties būt blakus.

VĒZIS

Šajā nedēļā blakus Jums var parādīties cilvēks, kas sapņos par romānu ar Jums. Nav izslēgts, ka šis cilvēks palīdzēs Jums atbrīvoties no kaut kādām iepriekšējām pagātnes saistībām, no kurām vēl tā īsti neesat tikuši vaļā. Ja esat attiecībās, tad centieties pārnest savas un partnera savstarpējās attiecības kaut kādā citā līmenī.

LAUVA

Šajā nedēļā Jūs varat iemīlēties kādā, ar kur pašlaik esat kopā tikai izklaides pēc. Nav gan vērts gaidīt, ka šis cilvēks Jums uzreiz atbildēs ar tādām pašām jūtām. Visticamāk, ka par laimi nāksies pacīnīties, taču Jums ir iespēja, tāpēc rīkojieties, bet izvairieties no skandāliem. Ja esat attiecībās, tad šajā nedēļā pret savu partneri, iespējams, izjutīsiet ļoti spēcīgas jūtas.

JAUNAVA

Šajā nedēļā pastāv iespēja, ka starp Jums un Jūsu mīļoto cilvēku izvērtīsies kāds strīds. Nav izslēgts, ka Jūs nepareizi novērtēsiet kaut kādus viņa izteikumus vai rīcību un vainosiet viņu tajā, pie kā viņš noteikti nav vainīgs, tāpēc esiet objektīvāki. Ja pagaidām vēl esat brīvi, tad šajā periodā diez vai kaut kas attiecībā uz to mainīsies.

SVARI

Šajā nedēļā Jūs diezgan asi kādam varam atteikt viņa jūtās. Nav izslēgts, ka Jums kāda cilvēka pieskārieni vai tikai klātbūtne būs tik nepatīkama, ka sarīkosiet viņam publisku “pērienu”, turklāt tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau ir attiecībās.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jums parādīsies iespēja uzsākt tuvas attiecības ar cilvēku, kurš patiesībā Jums ir ļoti piemērots. Pastāv iespējamība, ka, lai tas notiktu, Jums nāksies no kāda vai kaut kā šķirties. Ja esat jau attiecībās, tad, acīmredzot, Jums sanāks beidzot tikt vaļā no kaut kādām nesaskaņām ar Jūsu mīļoto partneri.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā nav vērts savā dzīvē ielaist cilvēkus no malas, pat ne tos, kuri kaut kad sen atpakaļ ir Jums palīdzējuši nokārtot Jūsu attiecības ar mīļoto cilvēku. Tieciet skaidrībā ar savām jūtām paši, jo sekošana citu cilvēku padomiem ne pie kā laba nenovedīs. Ja Jūs vēl joprojām esat brīvi, tad šajā periodā zvaigznes nekādas būtiskas izmaiņas šajā jomā nesola.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jūs, acīmredzot, visus pretējā dzimuma pārstāvjus uztversiet tikai kā līdzekli savu mērķu sasniegšanā. Visticamāk, Jūs aizslēgsiet savu sirdi un vienkārši izmantosiet savus partnerus, neaizdomājoties par viņu jūtām un interesēm, turklāt tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau attiecībās.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, parādīsies vēlme atspēlēties savam partneri, un Jūs sev to prieku sagādāsiet. Pacentieties gan viņu pārāk neterorizēt, jo pretējā gadījumā atriebību izjutīsiet paši uz savas ādas. Ja esat brīvi no attiecībām, tad šajā periodā Jums nekādas izmaiņas šajā jomā nesolās būt.

ZIVIS

Šajā nedēļā pastāv iespēja, ka satiksiet kādu cilvēku, kas izmainīs Jūsu apziņu un dzīvi. Nav izslēgts, ka Jums izveidosies ļoti skaists romāns. Ja esat jau attiecībās, tad šis periods Jums, visticamāk, būs romantisku notikumu pilns, kuri Jūsu savstarpējās attiecībās ievedīs pavisam citā līmenī.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment