Mīlestības horoskops no 23. – 29. maijam

 

AUNS

Šajā nedēļā Jūs kaut kādu īslaicīgu seksuālu attiecību dēļ varat izpostīt to, ko daudzu gadu gadu garumā esat radījis – reputāciju, savu psiholoģisko aizsardzību vai arī tā cilvēka mīlestību, kas Jums patiešām ir radīts. Esiet uzmanīgāks – tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas pagaidām ir brīvi, gan tiem, kas jau ir attiecībās.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jums, visticamāk, varēsiet baudīt tās savas rīcības augļus, kuru Jūs iepriekšējo dažu nedēļu garumā darījāt savas privātās dzīves dēļ. Visi Jūsu soļi beidzot saliksies tā, ka Jūs beidzot spēsiet ieraudzīt gala redzējumu, kas, iespējams, ievedīs Jūsu privāto dzīvi pavisam citā līmenī vai arī uz kādu laiku to “iesaldēs”. Tas i vienlīdz aktuāli gan tiem, kas brīvi, gan tiem, kas attiecībās.

DVĪŅI

Šajā nedēļā zvaigznes Jums sola tikšanos ar cilvēku, ar kuru Jūs saistīs abpusēja mīlestība. Liela iespējamība, ka Jums ar viņu būs diezgan ilglaicīgs romāns. Ja Jūs esat precējies, tad ir gaidāms jūtu pieplūdums, kas kaut kādā mērā būs saistīts ar Jūsu seksuālajiem eksperimentiem.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jūs varat sastrīdēties ar savu otro pusīti kāda trešā cilvēka dēļ. Nav izslēgts, ka kāds izrādīs Jums pastiprinātu uzmanību, bet Jūs neuzskatīsiet par vajadzīgu norādīt uz to, ka esat jau aizņemts cilvēks. Ja Jūs esat brīvs, tad pastāv nejauša seksa iespējamība ar kādu visnotaļ interesantu partneri.

LAUVA

Šajā nedēļā pastāv liela iemīlēšanās iespēja, kas palīdzēs Jums ignorēt jūtas pret to cilvēku, pret kuru Jūs ļoti ilgu laiku nebijāt vienaldzīgs. Nav fakts, ka tas turpināsies ilgi, jo nav izslēgts, ka pēc mazāk kā mēneša Jūs atgriezīsieties pie savas vecās pieķeršanās. Tas attiecas gan uz tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas jau sasaistījuši sevi ar kādu kopā.

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jūsu attiecībās ar partneri var iejaukties kāda persona, kuru Jūs ne visai labprātīgi iepazināt kādu laiku atpakaļ. Nav izslēgts, ka viņa Jūsu partnera acīs centīsies Jūs nomelnot. Ja Jūs esat brīvs, tad dotajā periodā šajā ziņā neka diži nemainīsies.

SVARI

Šajā nedēļā zvaigznes Jums sola tikšanos ar kādu īpašu cilvēku, kas kļūs Jums ļoti mīļš. Liela iespējamība, ka sāksies spilgts un ilglaicīgs vasaras romāns, kas būs piepildīts ar abpusējām jūtām. Ja esat jau iestūrējis laulības ostā, tad Jūsu partneris, visticamāk, iniciēs kādu Jums ļoti patīkamu notikumu.

SKORPIONS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, centīsieties realizēt kaut kādus senus nolūkus, kas kaut kādā veidā būs saistīti ar Jūsu reālo vai potenciālo partneri, un, lai to izdarītu, Jūs liksiet lietā visas savas pūles un fantāziju. Ja vien tas no Jums neprasīs kādu upuri no savas puses, tad Jums viss izdosies tieši tā, kā esat to iecerējis.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā pastāv iespējamība, ka uzzināsiet kādas nepatīkamas un satraucošas ziņas, kas būs attiecināmas uz Jūsu otro pusīti. Nav izslēgts, ka pēc šo ziņu saņemšanas Jūs, īsti nemaz necenšoties situāciju saprast, izjauksiet šīs attiecībās, taču esiet vērīgāks! Ja Jūs vēl pagaidām esat brīvs, tad šajā nedēļā zvaigznes nekādas pārmaiņas šajā jomā nesola.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums noteikti tiek rekomendēts izvairīties no jauniem paziņām un gadījuma sakariem, jo pastāv liela iespējamība, ka Jūs tiksiet ievilkts kādā mīlas trijstūrī, no kura diezgan ilgu laiku Jūs nespēsiet tikt ārā. Tas ir vienlīdz aktuāli gan tiem, kas vēl brīvi, gan tiem, kas ir attiecībās vai jau precējušies.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā pastāv iespējamība, ka Jūs uzsāksiet vieglu romānu ar cilvēku, kurš patiesībā Jums patīk jau sen. Nav izslēgts, ka Jūs viņam palīdzēsiet atslābināties un dzīvē piepildīt ļoti daudzas viņa seksuālās fantāzijas. Ja esat jau precējies, tad Jūs ar partneri vai kādu, kuru Jūs gribētu redzēt viņa vietā, gaida kaislīgi seksuālie eksperimenti.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jūs, visticamāk, negribēsiet ņemt vērā partnera intereses un vajadzības, kas, protams, novedīs pie strīda. Ja negribat, lai šis konflikts ievelkas uz ilgu laiku, tad izturieties pret savu partneri nedaudz uzmanīgāk. Ja vēl esat brīvs, tad šajā periodā diez vai kas šajā jomā mainīsies.

 

Leave a Comment