Mīlestības horoskops no 3. līdz 9. oktobrim

AUNS

Karstajiem un emocionālajiem Auniem zvaigznes šajā nedēļā iesaka pēc iespējas vairāk laika veltīt savam mīļotajam cilvēkam. Attiecību stiprināšana sākas ar sevis apzināšanos un prioritāšu pārvērtēšanu. Ja Jūs par to atcerēsieties, tad nekādas problēmas un strīdi neaizēnos Jūsu laimi. Zvaigznes Jums šajā nedēļā iesaka būt pozitīviem- noorganizējiet savai otrajai pusītei kādu neparastu randiņu, esiet patiesi un nebaidieties atzīt savas jūtas!

VĒRSIS

Vērši šajā nedēļā var uzsākt ilgas un spēcīgas attiecības, bet, ja Jūs jau ar kādu pietiekami ilgu laiku esat kopā, iespējams, ir pienācis laiks padomāt par ģimenes veidošanu. Ja Jūs vēl neesat atraduši savu otro pusīti, tad šajā nedēļā esiet divtik vērīgi, jo pastāv ļoti liela iespēja satikt savu īsto un vienīgo, tāpēc nepalaidiet garām izdevību un sekojiet savai sirdij!

DVĪŅI

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka vērīgāk palūkoties apkārt, jo, iespējams, ka kāds ļoti īsā laika periodā spēs Jūs apburt, taču, pirms kaut ko uzsākat, noteikti to vispirms labi apdomājat, jo izvērtēt savas jūtas reizēm ir ļoti noderīgi. Tiem Dvīņiem, kuri jau ir attiecībās, lielāku uzmanību vajadzētu pievērst savam mīļotajam cilvēkam, jo pastāv liela iespējamība, ka Jūsu otrā pusīte apzināti slēpj kaut kādas problēmas vai sliktu garastāvokli. Sirsnīga iesaistīšanās no Jūsu puses palīdzēs labot situāciju un vēl vairāk nostiprinās šīs attiecības.

VĒZIS

Zvaigznes Jūs šajā nedēļā brīdina par kādu īslaicīgu romānu, kurā emocijas Jums traucē saskatīt šī cilvēka patieso dabu, tāpēc apstājieties un ieskatieties vērīgāk- iespējams, Jūs vēl varat izvairīties no šīs lielās kļūdas. Aizņemtajiem Vēžiem šajā nedēļā vajadzētu atturēties no krāpšanas, jo viss tas, kas tiks slēpts, var tapt skaidrs. Vēl šajā nedēļā noteikti būtu vērts atcerēties par to, ka arī ģimenes dzīvē ir vieta romantikai. Randiņš ar Jūsu otro pusīti ļaus Jums atcerēties šo attiecību sākumu un atsvaidzinās jūtas.

LAUVA

Karaliskajām Lauvām šajā nedēļā vajadzēs paskatīties patiesībai acīs- ne jau vienmēr Jums ir jābūt attiecību noteicējiem, reizēm, lai attiecības attīstītos harmoniski, vienam no partneriem ir vērts piekāpties, tāpēc ļaujiet savam mīļotajam cilvēkam, it īpaši šajā nedēļā, sajusties svarīgam un vajadzīgam- tas atstās ļoti labu efektu uz Jūsu attiecībām. Ja Jūs vēl neesat satikuši savu otro pusīti, tad palūkojieties dziļāk savā draugu lokā, jo kāds no tā jau ilgāku laiku nav pret Jums vienaldzīgs.

JAUNAVA

Jūs šajā nedēļā attiecībām pieslēgsiet loģiku un veselo saprātu, tāpēc noteikti padomājiet- vai šīs attiecības Jums tiešām ir tik ļoti svarīgas un nepieciešamas?! Parūpējieties par sevi un savu mieru, pamatojoties uz to, kas ir vajadzīgs tieši Jums. Tām Jaunavām, kurām jau ir ģimene, šajā nedēļā pēc iespējas vairāk laika vajadzētu pavadīt kopā ar saviem bērniem- tas stiprinās ģimeni un palīdzēs vienam otru labāk izprast.

SVARI

Vientuļie Svari šajā nedēļā var satikt cilvēku, ar kuru komunikācija attīstīsies tik labi, ka tuvākajā nākotnē tā var pārvērsties par galvu reibinošu romānu. Neatgrūdiet visus jaunos cilvēkus, bet gan paskatieties vērīgāk- pilnīgi iespējams, ka kāds no viņiem būs Jūsu liktenis. Tiem Svariem, kuri jau ir attiecībās, vajadzētu mēģināt sadalīt sadzīves darbiņus vai arī darīt tos kopā, jo vakariņu gatavošana vai ģenerāltīrīšana kopā ar mīļoto var būt diezgan patīkama.

SKORPIONS

Šajā nedēļā zvaigznes Jums attiecībās paredz strīdus un konfliktus, tāpēc neesiet pārāk kategoriski- reizēm ir labi arī piekāpties. Padomājiet par to, kas ir tās lietas, kurās Jūs esat gatavi piekāpties, un kas ir tas, kas Jums šķiet nepieņemami- mierīgi un atklāti pārrunājiet to visu ar savu mīļoto cilvēku. Tiem Skorpioniem, kuri vēl nav atraduši savu otro pusīti, zvaigznes iesaka uzklausīt draugus- pilnībā iespējams, ka kāds no viņiem iepazīstinās Jūs ar to īsto un vienīgo.

STRĒLNIEKS

Ja Jums šajā nedēļā rodas vēlme pārtraukt esošās attiecības, zvaigznes Jums iesaka izvēlēties vienu dienu, ko pavadīt vienatnē ar sevi un izsvērt visus “par” un “pret”. Klausiet tikai savai sirdij un vadieties pēc savas izpratnes par laimi un mīlestību. Ja esat attiecībās, tad apstākļu maiņa šajā nedēļā noteikti palīdzēs uzlabot un atsvaidzināt Jūsu savstarpējās attiecības ar otro pusīti- iespējams, ir vērts padomāt par kopīgām brīvdienām.

MEŽĀZIS

Tiem Mežāžiem, kuri jau ir attiecībās, zvaigznes šajā nedēļā iesaka daudz vairāk laika pavadīt kopā ar savu otro pusīti, jo tas noteikti nāks par labu Jūsu attiecībām un veicinās savstarpēju sapratni. Brīvajiem Mežāžiem vajadzētu mainīt apstākļus un, piemēram, doties kādā lielākā vai mazākā ceļojumā, jo pastāv liela iespējamība, ka tieši tur Jūs arī atradīsiet savu otro pusīti.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem oktobris un it īpaši tā sākums var būt pagrieziena punkts romantiskajās attiecībās. Zvaigznes Jums iesaka padomāt par sevi un savām interesēm- iespējams, tās nav vērts upurēt tādas mīlestības dēļ, kas patiesībā ir tikai ilūzija.

ZIVIS

Tām Zivīm, kuras ir attiecībās, zvaigznes šajā nedēļā iesaka kontrolēt savas emocijas, jo nesaskaņas attiecībās var būt īsts trieciens gan Jums, gan Jūsu otrajai pusītei, emociju kontrolēšana, it īpaši negatīvo emociju, palīdzēs Jums attiecībās saglabāt mieru. Brīvajām Zivīm zvaigznes šajā nedēļā neiesaka uzsākt jaunas attiecības, jo tās būs visnotaļ īslaicīgas, turklāt neatnesīs vēlamo laimi.

Leave a Comment