Mīlestības piesaistīšana: 7 noteikumi, kas palīdzēs piesaistīt mīlestību

Mīlestības piesaistīšana: nešaubieties par savu unikalitāti. Novērtējiet sevi un mīliet. Nekritizējiet un nenosodiet, pat ja esat pieļāvis kļūdu. Kad jūs sākat lepoties ar sevi, pārmaiņas sāksies jūsu dzīvē.

Atvadieties no negatīvām emocijām. Ja jūs turiet ļaunumu vai aizvainojumu uz kādu no saviem bijušajiem/ām, tad uzreiz atbrīvojieties no šīm negatīvām izjūtām, jo tie traucē atrast laimi. Ļaujiet aiziet no visa, kas izraisa jums skumjas un bēdas. Neviens jūsu vietā to nedarīs.

Pievilkt mīlestību var palīdzēt vizualizācija. Esiet godīgs ar sevi un atbildiet sev uz jautājumu par to, kurai personai jūs vēlētos dāvāt savu mīlestību. Tas ir dot, nevis saņemt. Radiet prātā jūsu nākotnes partnera tēlu.

Lasīt arī: Meditācija dusmu savaldībai “Kalnu upe”

Koncentrējiet savu enerģiju uz sevi, nevis atrast otro pusi. Nekādas ieplānotas iepazīšanās un randiņi nestrādās, līdz jūs atbrīvosieties no idejas par otrās puses atrašanu. Tiklīdz jūs koncentrēsiet savu enerģiju uz sevi, uz palīdzību citiem cilvēkiem, uz radošu darbību (par to, kas rada prieku), jūsu otrā puse atradīs jūs.

Nekad neliecieties mīlestībā klausoties saprātā, klausieties tikai savu intuīciju, jo mīlestība nekādā ziņā nevar būt saistīta ar jūsu inteliģenci un atjautību.

 

Arī svarīgi: Mīlestība vai bauda – ko tieši vīrietis no jums vēlas? SPIED ŠEIT, lai lasītu tālāk! 

Avots: dailyhoro.ru

 

Leave a Comment