Mīlestības horoskops 2018.gada martam

Daudzi var meklēt gadus, lai atbildētu uz jautājumu, kāpēc attiecības neattīstās. Mīlas horoskops pateiks, kāpēc tas notiek un kā to pārvarēt.

Jo meklējot laimi lielākā daļa cilvēku aizmirst kaut ko svarīgu: īpašības viņu zodiaka zīmē. Katrā mīlestības stāstā ir gadījumi, kad attiecības ar partneri sāk nopietni kļūt sāpīgas. Lieta ir tā, ka zodiaka zīmes dažādos veidos reaģē uz pasauli – daži izvēlas padoties grūtībām, citi uzskata, ka visi ir bojāti, un daži aizrautīgi cenšas pārtraukt piesārņojumu. Uzzināt, kas notiek ikvienā zodiaka zīmē, jūs varat vienā veidā – izpētīt viņa horoskopu. Šajā gadījumā mīlas dvēseli nav bloķējušas banālās emocijas.

Auns

Auns ir ideāls ierocis, bet ne diplomāts. Precīzi līdz marta vidum, līdz 19.datumam situācija būs katastrofāli sarežģīta. Astrologi iesaka Aunam kontrolēt sevi. Atrodot plaisu attiecībās, nav nepieciešams steigties un meklēt atbildi uz jautājumu, kas noticis. Nemeklējiet vainīgo.

Šajā mēnesī daudzas problēmas attiecībās iet uz pagātni, un, ja jūs esat noguris no attiecībām, tad aizies arī tās. No mēneša vidus sākas jūsu laiks. 2012. gada 20. marta puse vājinātā Saule pāriet no Zivju zīmes uz jūsu zīmi. Jums būs viegli piesaistīt uzmanību, panākt savstarpīgumu, piesaistīt sev, ja tas ir nepieciešams. Tikai jāatceras: līdz mēneša vidum viss ir atkarīgs no spējas izspiest savu savtīgumu, un no 20.datuma pēc jūsu iniciatīvas.

Lasīt arī: No kā ir atkarīga katra zodiaka zīme

Vērsis

Vērsis martā centīsies saglabāt attiecības līdz pēdējam. Taisnība, spēcīgais Neptūns var iekļūt šajā aizsardzībā. Šajā mēnesī viss būs mierīgs un patīkams, izņemot mīlestību. Attiecības var saplīst šuvēs, un jūsu bailes no vientulības darbosies kā katalizators.

Daudziem cilvēkiem nestabilitāte ir vissliktākais murgs, taču izmaiņas ir neizbēgamas. Jums nav nepieciešams zaudēt attiecības, pārtraukt sevi, pacelt lepnumu, vienoties par jebkādiem partnera noteikumiem, tikai nenozīmēt konfliktu. Jūsu emocionālā iesaistīšanās ne tikai nenovērsīs situācijas atrisināšanu, bet tikai pastiprinās visu. Centieties izdarīt pareizo lēmumu.

Turpini lasīt nākamā lapā…

COMMENTS

  • <cite class="fn">Svira</cite>

    Kas noticis ar šo portālu?Latviešu valoda pilnīgi izkropļota, teikumi veidoti itkā būtu googlē tulkoti?

Leave a Comment