Mīlestības prognoze nedēļai no 2023. gada 20. līdz 26. martam

Laimīga mīlestība rosina attīstību un pašattīstības ceļu meklējumus. Zvaigžņu eksperti analizēja planētu ietekmi un stāstīja, kā šonedēļ sasniegt laimi un harmoniju mīlas sfērā.

Nakts spīdekļu uzvedība pat ļoti pozitīvi ietekmēs mīlestības sfēru, jo Venera atkal ir spēcīga, un Merkurs piebalso viņai no 19, pārejot Auna zīmē, atbrīvojoties no ierobežojošiem faktoriem. Ir ļoti labvēlīgs laiks izmantot vienkāršus fen šui noteikumus, lai piesaistītu mājām mīlestību un sapratni. Šis ir lielisks laiks visiem ģimenes cilvēkiem, jo ​​planētas palīdzēs viņiem harmonizēt mājas enerģiju, kā arī piesaistīs dzīvē vairāk pozitīvu emociju.

Auns

Aunam šī nedēļa būs pozitīvām emocijām, kā arī jaunām iespējām bagāta. Visticamāk, Auns vēlēsies virzīties uz priekšu garīgajā attīstībā, jo viņu vidē var būt daudz cilvēku, kas to veicinās. Ir jāieklausās citu teiktajā, jo viņu viedoklis var radīt jaunu motivāciju, arī mīlestības jomā. Nenoraidiet citu cilvēku argumentus par labu dvēseles palīga atrašanai.

Vērsis

Vēršiem, kuri patiešām vēlas atrast mīlestību, bet kādu iemeslu dēļ nevar veltīt pietiekami daudz laika randiņiem un flirtam, mīlestības piesaistīšanai jāizmanto rituāli. Jebkuri mēģinājumi stiprināt attiecības un nodibināt saikni ar pretējo dzimumu būs veiksmīgi, tāpēc laiks bailes aprakt dziļāk, lai uzsāktu aktīvus mīlestības meklējumus.

Lasi arī:Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023.gada 20. -26. martam

Dvīņi

Dvīņu zīmes pārstāvji šajās septiņās dienās var piedzīvot nelielas izmaiņas apziņā: var mainīties gan mīlestības gaume, gan arī pati attieksme pret šo jomu, pret mīļoto. Tas ir saistīts ar Veneras ietekmi Vērsī. Ieteicams attīstīt attiecības un strādāt pie sevis, pat ja darbs aizņem visu brīvo laiku. Svarīgi arī sevi uzmundrināt, lai citiem būtu patīkamāk komunicēt ar Dvīņiem.

Vēzis

Vēži nepievils, ja ļausies maziem savtīgiem priekiem. Laika posmā no 20 līdz 26 mīlestības skaitu pieprasīs arī tuvinieki. Nedaudz vairāk laika jāvelta saziņai ar vecākiem, bērniem, dvēseles radiniekiem. Šis ir lielisks laiks enerģētiskajai attīrīšanai. Atbrīvojot savu auru no tumšās enerģijas, Vēži kļūs pievilcīgāki pretējā dzimuma acīs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment